Asus eepc 1011px
Asus eepc 1011px
Zdravím vas potreboval by som pomôcť ohladne tohto mininotebooku mam problem predovšetkým z wifi. mam ho kupeny ani nie týžden mal som tu pôvodne windows 7 starter no presiel som na 7 home premium a odvtedy mi nejako stale vypadáva wifi a dokonca ju nechytím na miestach kde som ju predtým chytal ked som mal ten starter, a neukazuje mi uz ani vzdialene siete ktore mi vyhladalo.. driver som nainštaloval nový a nič. a ešťe jedna vec nemozem najst program na tie klavesove skratky neviete ako sa pouzivaju? lebo ked ich stlacam nic sa nedeje. dakujem
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Asus eepc 1011px
http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1011PX/#download
Pod ATK máš tlačidlá a pod Wireless máš wifi. Odporúčam nainštalovať aj chipset.
Pod ATK máš tlačidlá a pod Wireless máš wifi. Odporúčam nainštalovať aj chipset.
Ten isty problem som maval ja s 900ax, treba len nove drivery z asus stranky
Aha dakujem moc za rady ja som stiahol driver z polozky LAN a prosim ta ktori driver stiahnut z wireless? lebo ich je tam dosť..
No chalani dik aj tak za snahu stiahol som obidve veci a nič ztoho wifina mi stále padá. a tie skratky proste nereagujú už neviem čo stým...
No chalani dik aj tak za snahu stiahol som obidve veci a nič ztoho wifina mi stále padá. a tie skratky proste nereagujú už neviem čo stým...
Aky bol vyznam pchat tam Home Premium?
Chcel si si zmenit pozadie?
Kedze v tom netbooku nevies rozsirit pamat a 1GB je tak akurat max pre Starter tak mierne nechapem.
No tak už som to vyriešil dal som si tam xp SP3 a uz to ide fajn aj stou wifi je to ok len este tie skratky ako tak nejdu ... a pamet sa rozsirit da co aj planujem...
Nie je dovod menit windows a to uz nie XP. Treba pozriet o aku sietovku ide, v spravca zariadeni, ak je to ATHEROS potom tu su ovladace: http://www.networkdriver.net/2011/06/at ... river.html , treba stiahnut ten najnovsi a natvrdo ho aktualizovat namiesto povodneho, windows sice bude tvrdit ze ma aktualny no urcite nie, mal som verziu 2.0..... a nová verzia bola uz 9.000, hned po aktualizacii treba restartovat PC a bezi vsetko ako ma, v pripade otazok ma nevahajte kontaktovat a Dakujem nezaskodi a tento netbook nie je problem upgradovat na 2gb RAM co je max ale bohato staci na hociaky win 7 32bit.