Leginy - Vas nazor?
Re: Leginy - Vas nazor?
To hadam nie. Taketo prepadaky sa istotne najdu na internete ku kazdemu stylu oblecenia.
Gepard / tiger a ine mackovito-selmove vzory su pre mna jasny signal k rychlemu opusteniu miestnosti.
Myslis pri vsetkom? Takze aj kozuch s gepardim motivom, top /tricko/, kabelka ba aj spodne pradlo s takymto motivom je pre teba odpudzujucim? Videla som par razy aj leopardie leginy a to sa mi absolutne nepozdavalo.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v tom súhlasím s kolegom. Všetko toto čo si vymenovala keby vidím na žene, tak je to môj posledný pohľad na ňu lebo si hneď spravím názor že je to nejaká fiflena ktorá ma nemá čím zaujať.petka89 napísal:Myslis pri vsetkom? Takze aj kozuch s gepardim motivom, top /tricko/, kabelka ba aj spodne pradlo s takymto motivom je pre teba odpudzujucim? Videla som par razy aj leopardie leginy a to sa mi absolutne nepozdavalo.
Zaujimavy nazor, nechapem mu ale necham to tak a aj tak to uz nesuvisi s leginami.
pripajam sa ku kolegom, tiez ma odpudzuje vsetko leopardie, tigrovane, gepardie apod. A ked je este k tomu kombinacia leginy + tigrovane, tak .. utekaam.
-
maciatko99
Medium Star
Máš na mysli takéto ako ma Fergie?Soviet napísal:Klasicke bavlnene sa mi pacia, samozrejme ako bolo spomenute, len na dievatam so zadockom a postavickou, na ktorych to vypada superTakze tie tlste, co si daju leginy, to je odpor. A nepacia sa mi vsak tie uplne leskle cierne leginy (z latexu ci kereho materialu to je). To mi pride, ako keby v tom dievca trpelo
1) Hocičo mačkovité na žene vyzerá otrasne. Nie je to sexi. Je to vulgárne a nevkusné.
2) Tiež ma neberú tie lesklé/kožené/latexové materiály. Soviet píše, že to vyzerá akoby v tom dievča trpelo. Ja to poviem na celú hubu: vždy si pomyslím, že v tom musí mať nehorázne sparenú buchtu
2) Tiež ma neberú tie lesklé/kožené/latexové materiály. Soviet píše, že to vyzerá akoby v tom dievča trpelo. Ja to poviem na celú hubu: vždy si pomyslím, že v tom musí mať nehorázne sparenú buchtu
co mas proti buchtam na pare? 
a aby som nebol OT.. leginy sa mi vseobecne nepacia. vyzeraju strasne "lacno". este tak na domace nosenie, alebo "medzioblecenie" pri nejakom sporte (napr na cestu do/z fitka, na tenis atd..)
a aby som nebol OT.. leginy sa mi vseobecne nepacia. vyzeraju strasne "lacno". este tak na domace nosenie, alebo "medzioblecenie" pri nejakom sporte (napr na cestu do/z fitka, na tenis atd..)
-
Homer J Simpson
Medium Star
Moja priatelka ich nosi povinne
ma v nich krasny zadok a este krajsie stehna (v riflach ma ich tiez nadherne:P ) Ale jej to pasuje len preto lebo ma dlhe nohy. Na malickych silnejsich zenach to podla mna nie je pekne. Ale 100 ludi 100 chuti.
-
Grim
Darca
...vyzerá to celkom v pohode, skoro ako nohavice mi to pripadá...akurát možno len môj predsudok, ale vhodné asi skôr na doma ako von...nevyzeráš v tom zle, ale tie tigrované topánky, či čo to máš obuté by som si radšej vyzul...ak ich nosíš po dome, tak v pohode...
Tak v zime ich urcite nenosi, tricko sa k tomu moc nehodi i ked ku topankam ako tak ladi. Skoda, ze jej Boh nenadelil vacsie prednosti (B/C)

-
Grim
Darca
...to závisí od vkusu, podľa mňa na postavu celkom veľkosť sedí...
-
redliner
King
niečo podobné nosí aj moja priateľka a páči sa mi to
aj na tebe to vyzerá celkom fajn
len škoda že do záberu sa nevošla tvár 
Tvar sa tam nevosla zamerne a prsia mam ake mam.Dakujem pekne a zelam happy new year, odchadzam na namestie, pa.
-
Grim
Darca
...na námestie? V legínach?...nebude ti zima?...
Pekne zladené, ale tiež si myslím že len na doma. A postavu máš super.
//karmista: bohužiaľ taký veľký anus nemá nikto
//karmista: bohužiaľ taký veľký anus nemá nikto
V tomto som nesla na namestie, to som si obliekla len kvoli fotke.
Peťa je to super.....na foto ti to sekne
ak sa takto oblečieš a pôjdeš von s priateľom (ak dákeho máš alebo budeš mať ) tak sa budú okoloidúci chalani len otáčať