Vymazanie SD karty
Vymazanie SD karty
Na SD karte sa odlomil ten "gombík" s ktorým sa uzamkýna aby sa nedali na nej mazať/zapisovať dáta. Dá sa to nejak spraviť resp. odomknúť ?
Re: Vymazanie SD karty
Neda sa to vyriesit ihlou alebo niecim pdobnym?
Pri cene novej 1-2GB karty by som to neriesil,... pokial nemas na nej data,ktore chces zalohovat a nejdu skopirovat....
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ide Ti o záchranu karty alebo o dáta na nej? Ja som teraz rozlámal adaptér na microSD a vyzerá to síce podobne, ale sú tam dva kontakty, ktoré u Teba nevidím, tak neviem... Mám ale v starom foťáku 32MB SD kartu, keď sa mi foťák podarí nájsť, môžem Ti kartu poslať "na náhradné diely" 
nieje na nej nic dôlezite ...len som chcel vediet ci sa to nedá spraviť nejak ...aby som zbytocne novu nekupoval ...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Skôr mi to pripadá tak že ten Lock tam bol len na "image" lebo tam nevedú žiadne kontakty ani nič podobné.
K páčke nevedú žiadne kontakty preto, lebo karta sa blokuje MECHANICKY v čítacom zariadení. Proste, nejaká spružinka v čítačke si myslí, že má kartu blokovať. Myslím, že z hociakej inej SD karty keď tú gombičku tam dáš, malo by to ísť.
Predtým tam ten lock bol a normálne fungoval ...Michaelo napísal:Skôr mi to pripadá tak že ten Lock tam bol len na "image" lebo tam nevedú žiadne kontakty ani nič podobné.