Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Ahojte...objednal som si s DX sluchatka za 63 dolarov...budem platiti nejaku dan alebo clo?
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pokial ti to colnici stopnu tak zaplatiš DPH a pokial nestopnu tak nič
Od nového roka DX bude mat vraj novy vzhlad
Od nového roka DX bude mat vraj novy vzhlad
A neviete ci moze byt problem, ze tie sluchatka su vlastne replika(podla vsetkeho totozna s originalmi) sluchadiel beats by dr dre solo hd?
Nepredavaju to pod tym nazvom, ale co som pozeral videa, tak aj krabica vyzera skoro rovnako...
P.S. neni to pre mna
Nepredavaju to pod tym nazvom, ale co som pozeral videa, tak aj krabica vyzera skoro rovnako...
P.S. neni to pre mna
To ti nikto nepovie ... je tam logo, ktoré by tam nemalo byť, takže " oficiálne je to zakázané" ...
Záleží od toho, či ti balík budú kontrolovať a či má chuť to colník/príslušná osoba ďalej riešiť.
Ale šanca, že ti balík stopnú, je minimálna.
Záleží od toho, či ti balík budú kontrolovať a či má chuť to colník/príslušná osoba ďalej riešiť.
Ale šanca, že ti balík stopnú, je minimálna.
Dakujem...to som chcel vediet!
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 12:10)
Teraz som si vsimol, ze mi do stavu naskocilo BackOrder a potom vedla ze Can not put fulfill order.
Je to ok?
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 12:10)
Teraz som si vsimol, ze mi do stavu naskocilo BackOrder a potom vedla ze Can not put fulfill order.
Je to ok?
Čaká sa, kým im prídu nové kusy od dodávateľa. Inak "nič zlé" sa nedeje. Pokiaľ nechceš čakať, jedinou možnosťou je zrušiť objednávku a pohľadať danú vec na inom webe.
-
zeto750
Medium Star
Nepoznate nejaky web kde sa este daju zohnat za dobre ceny nejake tie silnejsie Lasery a nejake tie mini kamery?
Na DX sa po nich zlahla zem a na FP tak isto...
diki
Na DX sa po nich zlahla zem a na FP tak isto...
diki
-
chlapec10
Addict
DX presunul vsetky lasere na samotnu stranku(pokial viem je to firma co patri pod DX) : http://www.lazerpoint.com/
-
zeto750
Medium Star
Diki , zdalo sa mi divne ze vsetky obchody nejako zrsili ponuky laserov.. este najst nieco podobne z mini kamerami 
-
chlapec10
Addict
mini kamery myslis ako spionske kamery typu, fotak v zapalovaci? takych je dost na ebay
-
zeto750
Medium Star
Myslel som obycajne co najmensie kamery, ktosi v mojom koloi to zhanal...
Inak tie lasery som pozeral a neberu paypal, nieco kde beru paypal nepoznas?
Nemam k nim az taku doveru aby som pouzil kreditku
Inak tie lasery som pozeral a neberu paypal, nieco kde beru paypal nepoznas?
Nemam k nim az taku doveru aby som pouzil kreditku
-
chlapec10
Addict
to je ta pointa
DX ich stiahol kvoli tomu ze Paypal zakazal predaj vykonnych laserov(dokonca mozno vsetkych), rozumej za laser nemozes zaplatit paypalom nikde... preto DX urobil toto ze vytvoril sestersku firmu
ospravedlnujem sa, lazerpoint je dcerska firma tusim focalprice... dcerska firma DX je http://yourlasers.com/ mas to tam dokonca napisane, takze myslim ze sa nemusis bat platit kreditkou
ospravedlnujem sa, lazerpoint je dcerska firma tusim focalprice... dcerska firma DX je http://yourlasers.com/ mas to tam dokonca napisane, takze myslim ze sa nemusis bat platit kreditkou
-
zeto750
Medium Star
nasiel som este jeden asi to vyskusam: http://www.goodluckbuy.com/200mw-650nm- ... -pen-.html
-
rufus59
Light Professional
K čomu su vlastne tie lasery ? Jedne som videl, že sa daju namontovat na pušky a k čomu ich vlastne vyuzivate len pre zabavu ? Kedze kazdy zhana výkonne silne.
-
zeto750
Medium Star
Ja to nezhanam pre seba takze ti neviem povedat ale asi len pre zabavu aj ked jeden clovek ktoremu som to kupoval to pouziva ako ukazovatko a silny chcel kvoli viditelnosti luca....
Ahojte...
tak ma ppresla chut cakat na tie sluchadla z DX...uz su dost dlho backorder...objednam si ich s ioffer...
Tu vsak nastava problem...uz som ich zaplatil..da sa ked normalne dam cancel zrusit objednavku a ako rychlo mi poslu peniaze naspat...platil som visou.
//Tak som to teda zrusil...dufam, ze do tyzdna budu peniaze opat na bankovom ucte.
tak ma ppresla chut cakat na tie sluchadla z DX...uz su dost dlho backorder...objednam si ich s ioffer...
Tu vsak nastava problem...uz som ich zaplatil..da sa ked normalne dam cancel zrusit objednavku a ako rychlo mi poslu peniaze naspat...platil som visou.
//Tak som to teda zrusil...dufam, ze do tyzdna budu peniaze opat na bankovom ucte.
hod link na ioffer na tie sluchadla ak to nie je tajomstvo
chcem si aj ja nejake objednavat 
Su ich tam kopy.Staci pozriet nejakeho good selera...napriklad http://www.ioffer.com/i/wholesale-beats ... -500683874
-
rufus59
Light Professional
Potom napíš keď ti dojdu, ako si snimi spokojný a s nakupom na ioffer 
Objednavat budem az ked mi DX vrati tie cashe za tu zrusenu objednavku....teda dufam ze nie neskor ako niekedy na buduci tyzden