Tassimo

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Tassimo

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Ahojte....nenajde sa tu niekto kto tento pristroj vlastni?
Na nemeckom amazone ho maju vo vypredaju za necelych 60 eur...Viem, ze stary rodici po tom uz ddavno pokukovali, ale nekupili kvoli cene...Za tuto cenu som sa rozhodol kupit im to do daru...jhe tu vsak problem, obaja maju cukrovku a nikde sa neviem docitat ci v tych kapsulach je aj cukor...Mam zaujem hlacne o tie zaujmavejsie typy(latte machiato, cappucino...)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Tassimo

Príspevok od používateľa Kibo »

Určite tam bude veľa cukru, keďže robia aj "light" verziu, ale nepoviem Ti to zaručene.

Tak isto je to však aj s Dolce Gusto - robia aj variantu s nižším obsahom cukru pri niektorých kapsuliach, napríklad Latte Macchiato Unsweetened

/ tak som to našiel
Prílohy
tass.jpg
tass1.jpg
ArAsHiD
Professional
Professional

Ok...tak dik...tym padom sa nic kupovat nebude :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Poraď sa s rodičmi, keď dáte rozumy dokopy, napadne Vás niekto, kto bude vedieť odporučiť, či z hľadiska obsahu cukru bude darček vhodný alebo nie. Nehádž flintu do žita, ja nie som odborník na výživu. Prípadne skús na amazone popozerať, koľko nápojov robia so zníženým obsahom cukru, ale veľa ich nebude... Dolce Gusto má až ten jeden spomínaný... :?
ArAsHiD
Professional
Professional

Veď práve...Jediná bez cukru je Latte a aj to nejake v takej bezcukrovej edici...Nerozumiem ako moze niekto pit cukrovanu kavu(nikoho takeho nepoznam, cize ani neviem preco tam uz dopredu davaju cukor)...nebolo by jednoduchsie aby si tam dal kazdy dodatocne lyzicku cukru podla chuti....Somraci...zjavne myslia nohou.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

To preto, ze tam idu kapsuly. Ta kava tam uz musi byt zmiesana so vsetkym co tam ma byt. Pre starych rodicov takyto kavovar nebude idealny darcek, lebo kapsuly su hodne drahe a takyto stroj za chvilku skonci v kute.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pretože to čo chceš (kapučino, latte...) nie je kava, ale napoje z kavy. A do tych cukor patri. To nie su napoje pre cukrovkarov. V essprese cukor nie je.
ArAsHiD
Professional
Professional

sundevil napísal:To preto, ze tam idu kapsuly. Ta kava tam uz musi byt zmiesana so vsetkym co tam ma byt. Pre starych rodicov takyto kavovar nebude idealny darcek, lebo kapsuly su hodne drahe a takyto stroj za chvilku skonci v kute.
Máš pravdu...
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Zdar hojkáci,
Potrebujem poradiť. Kúpil som mame na Vianoce Tassimo T55, no akosi nezohrieva vodu. Aj pri čistení T Discom a aj pri výrobe nápoja. Prvý krát sa stretám s Tassimom, čítal som aj návod ale o teplote sa nič nepíše, mám to hnať na záruku alebo je to len moja dementná laickosť? Vdaka za radu.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

kupit si tassimo, dolce gusto a podobne kapsulove kavovary je kravina na N-tu... ta masinka sice vyjde lacnejsie ale ked si prepocitate naklady na tie kapsule tak to mozte rovno kupit nejaky normalny kavovar z ktoreho kava bude sto krat lepsia ako tie kapsulove gebudziny..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

caffitaly kapsule (tchibo) sa daju znova naplnit vlastnou kavou, od vcera to mam odskusane aj sam :)
Napísať odpoveď