Najlepšie žiarovky H4

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Najlepšie žiarovky H4

Príspevok od používateľa Lukas217 »

Zdravím mám otázočku aké odporučíte žiarovky H4? Rozmyslam nad Philips extreme vision alebo Philips blue vision ultra. Ake mate skusenosti? Skor sa pripajam k tym extreme vision... :idea:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Najlepšie žiarovky H4

Príspevok od používateľa CheZteR »

nikde som sa nedocital, kolko K maju tie extreme, BlueVision maju 4000K co je hodnota blizka xenonom, cenovo su rovnake a svietit budu zrejme tiez priblizne rovnako...vyber si
co tam mas teraz?
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

Teraz ani neviem co tam je ale su tam nejake džady od vyroby, ktore sice drzia od kupy auta ale viditelnost v noci a pri mokrej vozovke je takmer ziadna. Ked ide oproti mne auto tak sa drzim len ciary krajnice, tak skvelo vidim :) Prave to ze cenovo su totozne, tak ci nema niekto nejaku skusenost
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ja mám Osram Night Breaker, mal som predtým Osram Silverstar. Teraz sú už na trhu aj Night Breaker Plus... Oproti obyčajným žiarovkým je to veľký rozdiel, ale to bol aj keď som si umyl svetlá :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

KIBO ja som mal nightbreakery a presiel som na silverstar,....nightbreaky som menil 2x do roka , svietili dobre na dialkove, ale na tlmene bolo viac modrejsieho svetla.... silverstary maju striebornu spicku, to urcite vies a lepsie vidim ako z nightbreakermi..
Zasa vsetko zavisi aj od samotneho svetla, ci je normal sklo,alebo cira optika.....
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tiež som počul o tom, že odchádzajú, ale u mňa držia už vyše roka a nepostrehol som zatiaľ stratu na kvalite...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Tie NIGHT BREAKER PLUS oproti klasickym Night breakerom nieje ziadny rozdiel, akurat o 5%viac bielsieho svetla a vyssia zivotnost :lol: :lol: :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vieš koľko ľudí sa na to "plus" chytí? :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lukas217 napísal:Teraz ani neviem co tam je ale su tam nejake džady od vyroby, ktore sice drzia od kupy auta ale viditelnost v noci a pri mokrej vozovke je takmer ziadna. Ked ide oproti mne auto tak sa drzim len ciary krajnice, tak skvelo vidim :) Prave to ze cenovo su totozne, tak ci nema niekto nejaku skusenost
Treba si hlavne uvedomit, ze cim chladnejsie svetlo, tym horsia viditelnost v nepriaznivych podmienkach.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Kibo napísal:Vieš koľko ľudí sa na to "plus" chytí? :P
podla mna je aspon vyssia zivotnost dost podstatny fakt, kedze vela ludi sa na kratku zivotnost stazovalo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pri tých nových Pluskách je to zatiaľ iba marketingový ťah, čas ukáže, či vydržia ozaj dlhšie. Ale ako som písal, mne starší model aj napriek tomu, že ich niekto mení 2x do roka, stále svieti a jazdím denno-denne, ale zasa aj kamoš na nich nadával, že rýchlo odchádzajú a preto ich už nekúpil... :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v pondelok ich skocim kupit a uvidime :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

RATZINGER tak potom napis nejake plusy :D ak tam nejake budu :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok, tak snad o rok :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

mne sa teraz asi pred pol hodinou jedna vypalila zatial som kupil na pumpe najlacnejsiu aku mali ale asi aj ja zainvestujem do nejakych takychto.. asi skusim tie Philips x-treme vision...
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Na ex aute som mal klasicke nightbrakery h4, svietili silnejsie, hlavne na pravu krajnicu, po 3mes. sa vypalila jedna a po chvili aj druha. Dal som tam spet co boli v aute a tie tam svietia mozno doteraz.
Teraz som kupil h1 do stretavaciek nbPLUS tak uvidim kolko vydrzia a hlavne kolko km lebo niekto ich moze mat aj rok ked urobi najazd 10t km rocne.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mam xenesis tru match a ak vydrzia aspon 30 tis km, tak ich kupim zas, pretoze zatial som s nimi spokojny :)

PS: je to oznacenie H4 v nazve temy take podstatne? ak ano, tak potom som mimo, pretoze ^^ sa zmienujem o H7, no samozrejme, ze sa daju kupit aj na paticu H4...

// vdaka za ozrejmenie - na to, ze je dvojvlaknova som zabudol a o tom dalej som netusil

btw, felicia ma H4, ze? ak ano, tak potom sa mozem zmienit aj o nich - mam silverstary: svietia citelne lepsie ako "obycajne" predtym, o vydrzi zatial neviem povedat tiez nic, maju rok aj nejaky ten mesiac a cca 15 tis km, snad este podrzia
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

smejo napísal:mam xenesis tru match a ak vydrzia aspon 30 tis km, tak ich kupim zas, pretoze zatial som s nimi spokojny :)

PS: je to oznacenie H4 v nazve temy take podstatne? ak ano, tak potom som mimo, pretoze ^^ sa zmienujem o H7, no samozrejme, ze sa daju kupit aj na paticu H4...
Tak dolezite to H4 je ako pre koho. Ja som zakladal tuto temu s tym, ze potrebujem ziarovky H4. Rozdiel nieje len v pätici ale aj v tom, ze H4 ma 2 zhaviace vlakna v sebe cize sa pouziva jedna ziarovka aj na dialkove aj na klasicke svietenie. U h7 potrebujes na to 2 ziarovky. A druha vec nechcem nejak porovnavat H7 a H4 ked H7 su nachylnejsie na vypalenie kvoli narazovemu prudu bez potrebneho transilu. So ziarovkami H4 tento problem nieje. Cize si myslim ze H7 ziarovka vydrzi menej, kto ma transil tak normalne. Ale som rad za kazdu skusenost, hlavne napisat o aky typ ziarovky sa jedna
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ja som zase nárazový prúd vyriešil po svojom. Mám tam asi taký 2 sekundový nábeh do plného svietenia (H4). Vyzerá to zaujímavo (taký akože pseudo xenon efekt :D ). A žiarovky mi už držia viac ako 2 roky. A k téme - Nightbreakery som mal, po roku sa vypálila jedna, tak som menil obidva za Lidl žiarovky, ktoré svietia spokojne dodnes. Avšak premýšľam aj nad Xenesis, takže ak budú financie, tak pôjdem do toho.
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

podel sa so mnou o tom ako si spravil ten nabeh?
Napísať odpoveď