Jo ale v BF BC2 to bolo omnoho lepsie robene. Pekne prehladne vsetko napisane a aj clovek vedel ktoru zbran pouzit. Tuto vies o nej holy prd len hras podla toho ako ti pasuje (ci kope alebo nie).frajerik napísal:Tu: http://symthic.com/?s=bf3
BattleField 3
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Michaelo napísal: Jo ale v BF BC2 to bolo omnoho lepsie robene. Pekne prehladne vsetko napisane a aj clovek vedel ktoru zbran pouzit. Tuto vies o nej holy prd len hras podla toho ako ti pasuje (ci kope alebo nie).
asi tak
sry ale z tej stranky som kus mimo
-
Michaelo
Hardcore addict
No mohli to dat do toho blbeho BF3 logu ci co to je.
Nevie niekto ako spravit toto?
Nevie niekto ako spravit toto?
Left 4 Dead 2
Valve Gift Grab 2011 – L4D2 - #promo_holidaysale2011_ach_550_ACH_COLLECT_HOLIDAY_GIFTS_desc
-
xH4wK
je to dost prehladne len musis sa na to vediet aj poriadne pozriet 
a btw vsetky zbrane su +- 'rovnako silne' len ich treba vediet pouzivat a nie vsetky sa hodia na rovnake prilezitosti ...
a btw vsetky zbrane su +- 'rovnako silne' len ich treba vediet pouzivat a nie vsetky sa hodia na rovnake prilezitosti ...
Lepsie nech neukazuje damage pretoze v BC kazdy behal s M16 a magnum ammo. Tu si vyberas zbran podla toho ako ti sadne a ako ju zvladnes. Kazda zbran ma svoje vyhody a nevyhody neexistuje ultimatna zbran. Jedna moze byt velmi presna ale na blizko ma slabu kadenciu takze radsej nieco s vacsou ale sice nie tak presne. Alebo zbran co velmi kope ale ak s nou vies narabat tak si zvyknes/ nebudes full auto strielat. Tak rovnako mas aj tie foregrip, bipody tlmice atd... vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. Kazdy doplnok a v dalsom patchi maju este tieto doplnky viac balancovat.
sauce: http://www.reddit.com/r/battlefield3/co ... and_their/
sauce: http://www.reddit.com/r/battlefield3/co ... and_their/
ja len tak sa pýtam čo najračej pouzivate za assaulta ?? ja asi m16a3 ochvilu to bude m16a4 (ešte nemam unlocknutu)
a AEK-971 a občas ešte zoberem m416
a AEK-971 a občas ešte zoberem m416
AEK-970 / L85A2 pc master race 
Za Assaulta je M16A3 najlepsia volba.
Ma najlepsie parametre.
-
Cituschopny
Amateur
toto trochu z vyberom pomoze
-
Grond
Medium Professional
chcem sa opytat nieje nahodou strelba po davkach z abakanu zabugovana? sprava sa to uplne nejako cudne niekedy mi to vystreli davku inkokedy len po jednom naboji , automatika ide v pohode aj strelba po jednom naboji ale ten burst je nejaky cudny
Keby radsej ukazovalo monitor skore a pocet ostavajucich ticketov v zozname serverov. V hre by by mohlo ukazovat aka mapa nasleduje.
abakan fixovali v minulom patchi burst shot a teraz funguje tak ako ma. 2 naboje v davke a nie 3 ako u ostatnych zbrani.Grond napísal:chcem sa opytat nieje nahodou strelba po davkach z abakanu zabugovana? sprava sa to uplne nejako cudne niekedy mi to vystreli davku inkokedy len po jednom naboji , automatika ide v pohode aj strelba po jednom naboji ale ten burst je nejaky cudny
a nejaka jet gameplay... aj s F35
-
xH4wK
Tak tretie video je vonku a uz aj uploadnute, chvilku moze trvat kym sa bude dat prehrat alebo bude dostupne v HD odporucam pockat.
Snazil som sa brat do uvahy vasu kritiku a tak je pridana aj hudba + je to kratsie + viac zrychleni a zostrihov.
Snazil som sa brat do uvahy vasu kritiku a tak je pridana aj hudba + je to kratsie + viac zrychleni a zostrihov.
-
lekoklatik
VIP
hawk, ovela, ovela, ovela lepsie.
Teraz to uz chce len jednu jedinu vec. Mat zaujimavy gameplay.
toto boli normalne killy. Chce to nieco vynimocne, humorne, nevydane, podarene, nadcasove!
Ale tent ostyl bol zaujimavejsi a pozrel som to az do konca (skoro, tank ma unudil...)
Mne je jedno kolkyhc zabijes, chcem vidiet ako specialne, aby to bolo hodne videa.
Teraz to uz chce len jednu jedinu vec. Mat zaujimavy gameplay.
toto boli normalne killy. Chce to nieco vynimocne, humorne, nevydane, podarene, nadcasove!
Ale tent ostyl bol zaujimavejsi a pozrel som to az do konca (skoro, tank ma unudil...)
Mne je jedno kolkyhc zabijes, chcem vidiet ako specialne, aby to bolo hodne videa.
-
xH4wK
diky no viacmenej teraz som do videa daval random uplny nahrany za jeden den a snazil sa prijst na styl videa ktory potrebujem a ked to uz teraz priblizne viem tak idem zbierat zaujimavejsie killy
pripadne vysoke rychle killstreaky
Teraz to bolo podla mna idealne
I ked by som pocet tych pretacani mozno trochu zredukoval.
Mohol by si spravit potom aj sniper video alebo chopper video.
Mohol by si spravit potom aj sniper video alebo chopper video.
-
Runes
Addict
chalani a este mi povedzte abo linknite de si mozem pozret nasledovanost unlockov na jednotlive zbrane (co sa na aku da odomknut a co s nou musim zabit abo nazbierat) a je bipod aj an sniper pusky aby to nekyvalo ???
vsetko je na battlelogu kde mas statistiky. zbrane a tam mas vsetko vypisane.
Runes: ano je to aj pre sniper zbrane, ale je to neprakticke stale kim sa to roztihne lepsie mat " Straight Pull Bolt" a pouzivat zadrzanie dychu
-
Runes
Addict
a idem preluskat ten battlelog teda, toto bolo fakt lepsie riesene v BC2