Čo "naj" sa vám stalo v roku 2011?
-
SamanthaMM
Light Expert
Čo "naj" sa vám stalo v roku 2011?
Čo najkrajšie, najlepšie, najhoršie, najsmiešnejšie, najzvláštnejšie, najpríjemnejšie, najbláznivejšie a iné naj sa vám prihodilo v odchádzajúcom roku 2011?
Podeľte sa o to, čo považujete za svoje najdôležitejšie zážitky roku 2011....
P.S.
Dúfam, že takáto téma tu ešte nebola.
Podeľte sa o to, čo považujete za svoje najdôležitejšie zážitky roku 2011....
P.S.
Dúfam, že takáto téma tu ešte nebola.
-
Kok
Light Professional
Re: Čo "naj" sa vám stalo v roku 2011?
prezil som
Najhoršie asi to že mojho tatka prešiel bicykel sčasti kvoli mne ... ja forever alone ale to už je zvyk takže v podstate nič zaujímavé
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rapídne som rozšíril moju zbierku bezcenných elektronických historických predmetov a prístrojov.
Vedomostne som sa posunul taktiež o hodný kus vyššie.
Vedomostne som sa posunul taktiež o hodný kus vyššie.
začal som na sebe pracovať, vidno výsledky, prestal som mať strach z dievčat kde taktiež vidno výsledky. Aj po finančnej stránke to bol najlepší rok.
Asi najlepší rok za môj život
Asi najlepší rok za môj život
-
halabaster
Darca
Rok 2011 bol cely na hovno. Ale az tak ze si podobny ani nepamatam. Nebyt jednej udalosti bola by to katastrofa. Tak ale okrem jednej big velkej pozitivnej, naslo sa aj par mensich pozitivnych veci. Kupil som si auto. Spinavy ko*ot predajca ma sice v par veciach oje***, ale auto slape zatial ako hodiny. Dufam ze aj v novom roku bude bez nejakych horibilnych investicii.
Dalsia pozitivna vec, preliezol som z druheho rocnika VS do tretieho. Takze 2012 ma cakaju statnice na BC. Snad to zmaknem. Problem len ze z bakalarky nemam ani ciarku a školitelka mi uz vypisuje maily, ze mi napise skaredy posudok.
Dalsia pozitivna vec, preliezol som z druheho rocnika VS do tretieho. Takze 2012 ma cakaju statnice na BC. Snad to zmaknem. Problem len ze z bakalarky nemam ani ciarku a školitelka mi uz vypisuje maily, ze mi napise skaredy posudok.
Naučil som sa pár pesničiek na gitare
Inak bol tento rok na hovno, ako ostatné, ktoré som zažil... Takže v celku nič moc 
No dal som si pár predsavzatí do nového roka, tak snáď...
No dal som si pár predsavzatí do nového roka, tak snáď...
-
bolek
Guru
Neviem, či je to zlé alebo dobré, ale rok 2011 bol taký 50:50, nič dramaticky zlé ani nenormálne úžasné sa mi neprihodilo. Uvidíme, čo prinesie ďalší rok...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Partizan Belehrad - majster Srbska
Spartak Trnava - postup cez Levski Sofia (ta atmosfera, a hlavne vyjazd do Sofie...)
zazil som konecne Grecke derby PAOK - Olympiakos
ohladom sukromia, ze vraj by som uz mal mat vztah
budem mat sice 25 ale na co mi to bude?
prajem vam v novom roku presne take zazitky ake si zelate
Spartak Trnava - postup cez Levski Sofia (ta atmosfera, a hlavne vyjazd do Sofie...)
zazil som konecne Grecke derby PAOK - Olympiakos
ohladom sukromia, ze vraj by som uz mal mat vztah
budem mat sice 25 ale na co mi to bude?
prajem vam v novom roku presne take zazitky ake si zelate
-
Janette
Expert
Najlepsie - konecne spolocny byt s priatelom ...
.. a to zle len pride dalsi rok.
.. a to zle len pride dalsi rok.
-
SamanthaMM
Light Expert
ak sa mám ja pochváliť:
- v roku 2011 som spravila desnú chybu, zradila som človeka, ktorého som ľúbila
- odišla som zo svojej starej školy a z Banskej Bystrice
- začala som študovať v Nitre, hoci sa mi tam nepáči
- stretla som niekoho, kto by mohol byť "ten pravý číslo 2"
myslím, že v celku to bol mizerný rok, dúfam, že 2012 už bude koniec

- v roku 2011 som spravila desnú chybu, zradila som človeka, ktorého som ľúbila
- odišla som zo svojej starej školy a z Banskej Bystrice
- začala som študovať v Nitre, hoci sa mi tam nepáči
- stretla som niekoho, kto by mohol byť "ten pravý číslo 2"
myslím, že v celku to bol mizerný rok, dúfam, že 2012 už bude koniec
-
Kibo
Hardcore addict
U mňa to bolo tiež tak 50:50, niekedy horšie, niekedy naopak lepšie, nič však neľutujem.
Pracovne to bolo ako na jednom obrovskom kolotoči, tak stresujúci rok som ešte nezažil, budúci asi lepší nebude. Po výmene nadriadeného to vyzeralo beznádejne a dal som aj výpoveď, ktorú som ale stiahol. Šéf zmenil svoj postoj, keď mu bolo naznačené, že s aktuálnym prístupom nemôže rátať s podporou kolektívu. Naskytol sa mi okrem iného lepší flek, ale čo čert nechcel, narazil som na pohovore na svojho ozaj dobrého kamaráta a úprimne, som aj rád, že ho vzali, zaslúžil si to viac ako ja, je to hlavička
Súkromný život som opäť nevyriešil, stále v robote a tých pár voľných chvíľ som resetoval hlavu na výletoch po okolí na mojich dvojkolesových tátošoch. S tým súvisí aj kúpa nového stroja, ktorý mi robí náramnú radosť
Dohorela sviečka pár ľuďom, ktorí tu mali svoje miesto a ich odchod nikto nečakal...
Bol som na pár skvelých koncertoch. Vždy som si hovoril, že som nemal možnosť a už asi ani neuvidím kapely, ktoré som v detstve miloval a milujem ich doteraz a zrazu som sa ocitol na koncerte Roxette. Vtedy som si uvedomil, že už pár rokov si plním sny, čo som doteraz asi nemal odvahu. Videl som tak okrem Roxette aj U2, ZZ Top, bol som na ASOT 500,... Pochopil som, že si treba užiť.
Uskutočnil som zopár zásadných rozhodnutí, ktoré by mi mohli s odstupom času zmeniť život k lepšiemu, ak zatnem zuby a pôjdem si za svojím.
Navyše som sa rozhohol robiť radosť svojmu okoliu kedy to len pôjde a zistil som, že aj z úplných drobností sa človek dokáže tešiť niekoľko dní, ak sú vhodne zacielené.
Predsavzatia si už nedávam, ja naopak spätne hodnotím rok a tak viem, čo som posral a čo budúci rok riešiť inak alebo to neriešiť vôbec. Tento rok aj napriek tomu, že bol 50:50 hodnotím viac pozitívne
Pracovne to bolo ako na jednom obrovskom kolotoči, tak stresujúci rok som ešte nezažil, budúci asi lepší nebude. Po výmene nadriadeného to vyzeralo beznádejne a dal som aj výpoveď, ktorú som ale stiahol. Šéf zmenil svoj postoj, keď mu bolo naznačené, že s aktuálnym prístupom nemôže rátať s podporou kolektívu. Naskytol sa mi okrem iného lepší flek, ale čo čert nechcel, narazil som na pohovore na svojho ozaj dobrého kamaráta a úprimne, som aj rád, že ho vzali, zaslúžil si to viac ako ja, je to hlavička
Súkromný život som opäť nevyriešil, stále v robote a tých pár voľných chvíľ som resetoval hlavu na výletoch po okolí na mojich dvojkolesových tátošoch. S tým súvisí aj kúpa nového stroja, ktorý mi robí náramnú radosť
Dohorela sviečka pár ľuďom, ktorí tu mali svoje miesto a ich odchod nikto nečakal...
Bol som na pár skvelých koncertoch. Vždy som si hovoril, že som nemal možnosť a už asi ani neuvidím kapely, ktoré som v detstve miloval a milujem ich doteraz a zrazu som sa ocitol na koncerte Roxette. Vtedy som si uvedomil, že už pár rokov si plním sny, čo som doteraz asi nemal odvahu. Videl som tak okrem Roxette aj U2, ZZ Top, bol som na ASOT 500,... Pochopil som, že si treba užiť.
Uskutočnil som zopár zásadných rozhodnutí, ktoré by mi mohli s odstupom času zmeniť život k lepšiemu, ak zatnem zuby a pôjdem si za svojím.
Navyše som sa rozhohol robiť radosť svojmu okoliu kedy to len pôjde a zistil som, že aj z úplných drobností sa človek dokáže tešiť niekoľko dní, ak sú vhodne zacielené.
Predsavzatia si už nedávam, ja naopak spätne hodnotím rok a tak viem, čo som posral a čo budúci rok riešiť inak alebo to neriešiť vôbec. Tento rok aj napriek tomu, že bol 50:50 hodnotím viac pozitívne
Pre mňa to bol jeden z horších rokov, a zatiaľ najstresujúcejší vôbec. Dúfajme že 2012 bude lepší 
-
Mek
Addict
Zdravotne o poznanie horsi rok, snad ten dalsi bude lepsi.
Profesijne fajn - vystudoval som a pol roka makam - zistil som, ze skola ma ozaj z praxe naucila pramalo
Profesijne fajn - vystudoval som a pol roka makam - zistil som, ze skola ma ozaj z praxe naucila pramalo
tazko sa mi hodnoti, 2011 bol zhruba rovnaky ako posledne dva roky, stale rovnaky stereotyp, problemy so skolou a sebou samym, odisiel mi dobry kamarat ale prislo zopar novych nadejnych priatelov a necitim sa uz tak osamelo, ale stale je to bieda, co ma ale potesilo boli prazdniny to bolo ako zit iny zivot, precestoval som kus europy, prebicykloval som cele okolie, zahral som sa na lakyrnika
uplne som si ich uzil, ale zistil som, ze ak aj clovek robi to co ho bavi pokial to robi stale sam tak to nie je ono
To bol rok toto....
v pracovných záležitostiach sa mi zatiaľ podarilo aj napriek kríze dokonca expandovať, po materiálnej stránke sa mi darí pomerne dobre, získal som veľa nových kontaktov ako po osobnej tak i pracovnej stránke, určité staré kontakty som znovu oživil a vyzerá, že mi poskytnú ďalšie možnosti....
v osobnej sfére som pomaly ale isto dospel k názoru, že buď to s priateľkou posuniem na "vyšší level" alebo keď nie, tak ju bude treba nahradiť - žiaľ človek sa musí aj na vzťahy dívať realisticky....
rovnako aj to, že tento svet opustilo zopár známych ma moc neteší, ale taký je už život....
po stránke zdravotnej ma štve to, že začínam na sebe pociťovať starnutie, tu je už nejakej expanzii koniec, už bude treba len stav udržovať čo najdlhšie to pôjde, on ten pomerne nezdravý životný štýl charakterizovaný minimom spánku, veľkým množstvom cigariet denne a veľkým duševným i telesným vypätím (i keď maskovaný kamennou tvárou bez mimiky a flegmatickou povahou) sa začína prejavovať.... začiatkom minulého roku mi môj obrovský krvný tlak a rýchly tep dal o sebe vedieť a popravde nebolo mi všetko jedno....
A pochopiteľne miera celkového znechutenia sa výrazne zvýšila, ale stále je tu pár ľudí, ktorí sú mi blízki, moje záľuby, rovnako aj moja nekonečná trpezlivosť, nezmieriteľnosť, to, že sa nikdy nevzdávam a ťahám veci až do konca.... - a práve kvôli tomuto idem stále dopredu a urobím všetko preto aby aj nasledujúci rok 2012 bol v znamení úspechov všetkého druhu....
v pracovných záležitostiach sa mi zatiaľ podarilo aj napriek kríze dokonca expandovať, po materiálnej stránke sa mi darí pomerne dobre, získal som veľa nových kontaktov ako po osobnej tak i pracovnej stránke, určité staré kontakty som znovu oživil a vyzerá, že mi poskytnú ďalšie možnosti....
v osobnej sfére som pomaly ale isto dospel k názoru, že buď to s priateľkou posuniem na "vyšší level" alebo keď nie, tak ju bude treba nahradiť - žiaľ človek sa musí aj na vzťahy dívať realisticky....
rovnako aj to, že tento svet opustilo zopár známych ma moc neteší, ale taký je už život....
po stránke zdravotnej ma štve to, že začínam na sebe pociťovať starnutie, tu je už nejakej expanzii koniec, už bude treba len stav udržovať čo najdlhšie to pôjde, on ten pomerne nezdravý životný štýl charakterizovaný minimom spánku, veľkým množstvom cigariet denne a veľkým duševným i telesným vypätím (i keď maskovaný kamennou tvárou bez mimiky a flegmatickou povahou) sa začína prejavovať.... začiatkom minulého roku mi môj obrovský krvný tlak a rýchly tep dal o sebe vedieť a popravde nebolo mi všetko jedno....
A pochopiteľne miera celkového znechutenia sa výrazne zvýšila, ale stále je tu pár ľudí, ktorí sú mi blízki, moje záľuby, rovnako aj moja nekonečná trpezlivosť, nezmieriteľnosť, to, že sa nikdy nevzdávam a ťahám veci až do konca.... - a práve kvôli tomuto idem stále dopredu a urobím všetko preto aby aj nasledujúci rok 2012 bol v znamení úspechov všetkého druhu....
-
mirak2
Hardcore addict
silno rozmyslam, ale nemam co napisat, tento rok bol presne taky, ako predchadzajuci, v ziadnej zo zivotnych zloziek som nesiel ani hore ani dole. par veci sa sice pokaslalo, ale to bola skor eskalacia udalosti z minulych rokov. cize naozaj neutralny rok.
minuly rok hodnotim pozitivne, nasiel som si priatelku, cez prazdniny zarobil kopu prachov ktore som ale vrazil do mobilu a psa. Inaksie asi 50:50 kedze boli aj dobre aj zle chvyle. Ostava len dufat, ze 2012 bude aspon taky ako 2011 ked nie lepsi
Začiatkom roka vyzeralo všetko ružové ako ešte nikdy, potom sa všetko kardinálne posralo. Finančne najhorší rok v živote. Ešteže mám milujúcu priateľku s ktorou sme oslávili už tretieho spoločného Silvestra.