Slovenska sporitelna a Paypal
Re: Slovenska sporitelna a Paypal
Ja dnes idem do SLSP zrušiť účet a nový vytvoriť vo VUB kedze ta sa podla jej stanoviska nechystá na takéto zmeny.
Podla tlacoveho oddelenia SLSP opat uvazuju nad moznostou odblokovania.
copy that. ludia sa tu nechaju oblbovat poskytovatelmi. preto mame napr. internet rovnako drahy ako Kanada. lebo ludia ho pouzivaju aj ked je predrazeny a na nizkej urovni. a tak je to v tejto krajine so vsetkym.beardie napísal:lebo im to ludia dovolia
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Posledna kvapka, ktora ma presvedcila o zmene banky.
Ako manazer co toto vymyslel by mal ist robit do uranovaj bane
Ako manazer co toto vymyslel by mal ist robit do uranovaj bane
Slovenská sporiteľňa stiahla zmeny, karty opäť na Internete fungujú
http://dsl.sk/article.php?article=11922
http://dsl.sk/article.php?article=11922
http://slsp.sk/vsetko-o-banke/tlacovy-s ... dzeni.html
lol, "dočasné opatrenie", tak takúto smiešnu banku by som nechcel ani za nič a aj tak si myslím, že veľké percento klientov odíde za tento idiotský prístup...
lol, "dočasné opatrenie", tak takúto smiešnu banku by som nechcel ani za nič a aj tak si myslím, že veľké percento klientov odíde za tento idiotský prístup...
dnes úspešná zmena banky hádam to bude lepšie..
-
ultimate222
Light Star
kam si presiel ? do akej banky ?
-
t0m4s3
Admin
Som teda tazko nezachapal, to ktora konska hlava dokaze nieco take vymysliet a ktore konske hlavy to dokazu odklepnut? :facepalm:
uz to zrusili
prešiel som do VUB, sice nie je to žiadna vyhra s tymito bankami na SK ale aspon nevymyslaju podobne kktiny.. som pol dna musel na ebayi vysvetlovat co sa staloultimate222 napísal:kam si presiel ? do akej banky ?
-
Kibo
Hardcore addict
Vraj išlo iba o dočasné opatrenie
http://www.slsp.sk/vsetko-o-banke/tlaco ... dzeni.html
Podľa mňa behom týchto pár dní prišli o stovky klientov, čo im otvorilo oči. Čo som si narýchlo prebehol 3-4 diskusie, tak pomaly každý piaty príspevok, ak nie viac, bol o tom, že človek už má nový účet v inej banke... Gratulujem tým mozgom vo vedení
Netuším, s kým bankujú...
Podľa mňa behom týchto pár dní prišli o stovky klientov, čo im otvorilo oči. Čo som si narýchlo prebehol 3-4 diskusie, tak pomaly každý piaty príspevok, ak nie viac, bol o tom, že človek už má nový účet v inej banke... Gratulujem tým mozgom vo vedení
Niekto asi prišiel o prémie..
-
Kibo
Hardcore addict
Ak nie aj o flek...
To mate este stastie, mna zrovna zastihla aktivacia karty na PayPale pocas tej "sikovnosti" SLSP, prachy za aktivaciu z uctu prec, aktivovana karta nikde ... kedze to bolo oznacene ako DECLINED, lebo som kecal s PayPal supportom... a potom sa clovek docita o tychto blbeckoch v SR, co to zas robia ... U mna je to len zopar smiesnych eur,tak to riesit nebudem,ale chcel by som vidiet to halo, kebyze da niekto nejaku transakciu napr 100 000 EUR, a transakcia by nepresla, ale peniaze z uctu prec, tak ako u mna ... gratulujem SLSP
btw. Dufam, ze to uz funguje spravne, pretoze si tu kartu potrebujem nutne aktivovat a nerad by som prisiel opat o prachy, lebo to uz by som asi vpalil do banky ...
btw. Dufam, ze to uz funguje spravne, pretoze si tu kartu potrebujem nutne aktivovat a nerad by som prisiel opat o prachy, lebo to uz by som asi vpalil do banky ...
-
Kibo
Hardcore addict
Fungovať to už funguje, ale do banky by som preventívne vpálil aj tak 
Zaujímavé je, že na SME písali, že SLSP pravdepodobne vážne pochybila (podľa NBS), ale NBS nemôže konať, lebo nemá podnet od žiadneho zákazníka.
Takže platí to čo napísal beardie
Takže platí to čo napísal beardie
-
Mek
Addict
Teraz v SLSP nefunguju zase prikazy cez EB, lebo je Silvester. Ako vzdy na konci roka, banka neprijima ziadne prikazy. Trapne...