Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
Ďakujem, išlo mi o názor iných ľudí. Audiotrackove názory si veľmi vážim a veľa krát ma donútili zamyslieť sa nad mojim rozhodnutím. V tomto prípade je už ale neskoro a budem nútený, aj keď mne osobne sa logo veľmi páči, vymyslieť spôsob ako aktuálnu finálnu verziu "pavúkov" viac prepojiť s myšlienkou, ktorú vo mne evokujú. Vždy je možnosť ponechať pôvodnú verziu ak sa mi podarí riadne (kamuflážou) vystihnúť jej podstatu so zachovaním aktuálneho vizuálneho vyjadrenia.
-
Grim
Darca
...súhlasím s ostatnými...tie "zátvorky", ak to vôbec sú zátvorky, tam vôbec nesedia...a vieš ako sa hovorí...dva krát meraj a raz rež...
-
martinez13
Light Professional
ahojte, nevedel by mi niekto povedať ako spraviť v PS-ku to rozdelenie ''tela'' tej ženy na obrázku?
čiže klasicky by som si tú ženu rozdelil na dve časti a mal by som 2 layere (vrstvy), spodnú časť by som posunul doprava..
ale neviem ako by som mohol rozmazať alebo ako to nazvať tie boky akokeby sa to trhalo.. skúšal som to cez Filter > Liquify > a tam Warp tool, no len mi to poriadne nešlo
Je nejaké iné riešenie?
vďaka za odpoveď
čiže klasicky by som si tú ženu rozdelil na dve časti a mal by som 2 layere (vrstvy), spodnú časť by som posunul doprava..
ale neviem ako by som mohol rozmazať alebo ako to nazvať tie boky akokeby sa to trhalo.. skúšal som to cez Filter > Liquify > a tam Warp tool, no len mi to poriadne nešlo
Je nejaké iné riešenie?
vďaka za odpoveď
-
badboy007
Star
Čaute, nevedeli by ste urobiť takýto obrázok?
. Najlepšie keby bol presne taký istý a v čo najväčšom rozlíšení. Chcem si dať vytvoriť tričko a chcel by som tam hodiť ten obrázok+nápis GET HIGH.
Keďže to nebude najľahšie ponúkam nejaké euráče(2-3€) a niekoľkonásobnú karmu
.
Keďže to nebude najľahšie ponúkam nejaké euráče(2-3€) a niekoľkonásobnú karmu
Neviem ani tému, aj primitívne vám to možno príde, ale fakt s tým potrebujem poradiť....
Mám rozlíšenie 1366*768 a chcem wallpaper aký je v prílohe (prípadne cez google: / ubuntu unity shortcut wallpaper /), problém je, že to neviem orezať bez toho aby som "poškodil" ohraničenie tých skratiek (zas chcem aby to vyzeralo) a prípadne ani neviem aké rozlíšenie by som mal stiahnuť...moje som nenašiel, s hentým 1920*.. neviem pohnúť.
Ďakujem,
isté...
Mám rozlíšenie 1366*768 a chcem wallpaper aký je v prílohe (prípadne cez google: / ubuntu unity shortcut wallpaper /), problém je, že to neviem orezať bez toho aby som "poškodil" ohraničenie tých skratiek (zas chcem aby to vyzeralo) a prípadne ani neviem aké rozlíšenie by som mal stiahnuť...moje som nenašiel, s hentým 1920*.. neviem pohnúť.
Ďakujem,
-
vladenko007
VIP
Trosku som to orezal, zmenšil a o pár percent natiahol na výšku aby to bolo presne 1366*768 ak je to takto dobre tak povec a upravím aj druhý.
Takže oprava teraz maju obe subory spravny rozmer.
Takže oprava teraz maju obe subory spravny rozmer.
prosim nejako machra co by mi pomohol s bannerom, potreboval by som napis JOKERIT PETRŽALKA, medzi slovami by som chcel logo gašpara a nejaky pekny horiací efekt ze by ten banner horel za gašparom by mohla byť hokejka....
taketo by malo mat rozmery
taketo by malo mat rozmery
-
lekoklatik
VIP
tak ja som našiel čistý wallpaper ktorý je tam použitý a napasoval som naň wp s tými shortcuts.
Môžem tie skratky teda posunúť, zvačšiť, zmenšiť ako chcem, takže ak máš špecifickú požiadavku, napíš.
Hľadám wp toho druhého, tej vesmírnej lode.
Môžem tie skratky teda posunúť, zvačšiť, zmenšiť ako chcem, takže ak máš špecifickú požiadavku, napíš.
Hľadám wp toho druhého, tej vesmírnej lode.
Ten druhý nie je nutný, ak by sa ti dalo, tak skús ešte horný a dolný obry tých skratiek "zúžiť", takto mi horná a dolná hranica zasahuje do lišty a nevyzerá to bohvieako. Ak by to nebol problém a máš priehľadnú verziu tých skratiek (.png ideal, že by som si to vedel napasovať na hocaký wallpaper) to by bolo IDEAL 
-
lekoklatik
VIP
veru nemám, ale ak máš nejaký konkrétny screen na ktorý by si to rád dal, tak ho sem hoď.
Tiež by bolo fajn keby si si odfotil terajšiu plochu + lišty, aby som vedel wp dokonale/lepšie napasovať.
A už som btw našiel ten druhý screen (google - picture > EVE game)
Tiež by bolo fajn keby si si odfotil terajšiu plochu + lišty, aby som vedel wp dokonale/lepšie napasovať.
A už som btw našiel ten druhý screen (google - picture > EVE game)
-
lekoklatik
VIP
toto by ti malo sedieť teda.
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2011, 13:04)
a inak ak si nájdeš čas a vieš sa trochu hrať s photoshopom, našiel som source stránku toho wp, kde si môžeš príkazy skopírovať a nemusíš ich prepisovať z toho wp.
http://askubuntu.com/questions/28086/wh ... -shortcuts
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2011, 13:04)
a inak ak si nájdeš čas a vieš sa trochu hrať s photoshopom, našiel som source stránku toho wp, kde si môžeš príkazy skopírovať a nemusíš ich prepisovať z toho wp.
http://askubuntu.com/questions/28086/wh ... -shortcuts
Zdravim Vas.
Mohol by som Vas poprosit o jednu malickost: z prilozeneho suboru z pravej hornej casti by som potreboval odstranit hranu. Aby tam nebolo to sive pozadie. Vdaka.
Mohol by som Vas poprosit o jednu malickost: z prilozeneho suboru z pravej hornej casti by som potreboval odstranit hranu. Aby tam nebolo to sive pozadie. Vdaka.
-
audiotrack
VIP
Luigy88 napísal:Zdravim Vas.
-
uplink
VIP
Nik Ti stále neodpovedal? Selection tool a blur brush, alebo brush podľa vlastnej potreby. Ak by si nevedel ako na to SS.martinez13 napísal:ahojte, nevedel by mi niekto povedať ako spraviť v PS-ku to rozdelenie ''tela'' tej ženy na obrázku?
Je nejaké iné riešenie?
vďaka za odpoveď
Vdaka, ale ja som to myslel tak ze namiesto sivej farby tam bude pozadie z toho obrazka. Ak by si to este upravil bol by som vdacnyaudiotrack napísal:
-
uplink
VIP
Myslím že audio má tonu roboty, dovoľ mne...
Dakujem Ti , presne takto som to mysleluplink napísal:Myslím že audio má tonu roboty, dovoľ mne...
-
vladenko007
VIP
uplink dovolil som si do toho rohu nakopírovať presne to čo tam patrí
ak teda nevadí
-
uplink
VIP
Vladenko mne je to šumák, ja som to stamp toolom za 3 sekundy spravil