povazujem uplynuly rok za velmi uspesny
... nemusel som ani raz navstivit ani jedneho skur*eneho doktora
... pracovne som sa vysvihol neproporcionlane vysoko vzhladom na realnu pracovnu skusenost a bol som nuteny ucit sa plavat v rozburenom oceane - a zvladam to s eleganciou mne vlastnou
... potesilo ma uznanie mojich metod ostrielanymi borcami z fachu
... prisiel som o tri priatelky za jeden rok - kvoli praci - ale vobec to nelutujem, pretoze ma kazda niekam posunula, kazda mi poodhalila maly kusok fungovania toho co niektori volaju zenskou logikou a vobec som strasne rad, ze som ich mohol aspon poznat, aj ked sa minimalne jedna ku mne nezachovala pekne
... spoznal som novych ludi - niektorych skvelych, niektorych menej, niektorych takych od ktorych by som sa mohol ucit cely zivot a aj tak by som bol proti nim nic - jednym slovom stretol som inspirativnych ludi
... utvrdil som sa v tom, ze niektori ludia na ktorych nazore mi zalezalo sa pre mna stavaju iba "slibotechnou"
... nedoprial som si poriadny oddych - za cely rok som bol tak na zelenej vode na diskoteke a jednom nocnom kupani, inak nic
... pozrel som sa na nove istym sposobom velmi atraktivne miesta
... zanedbaval som priatelov a rodinu
... vobec som sa prestal venovat aj sam sebe, co chcem zmenit, ak na to budem mat energiu
takze 2011 bol napriek zadrhelom velmi pozitivny a dodal mi obrovsku porciu sebadovery ... uz sa tesim co prinesie tento - nech je to cokolvek budem to brat ako vyzvu

... la vita est bella !