BattleField 3
Re: BattleField 3
Na zadrzanie dychu: SHIFT.
Inac som jediny komu pride ze Recon je v tejto hre uplne najhorsia trieda ? Vobec ziadna motivacia za hranie snipera. Sem tam nejake Headshoty. Ale za Soflam mizernych 10 bodov. MAV som zatial nepouzival ale cital som ohlasy ze ten tiez dava malo bodov. Oproti vozidlam nema sancu. Keby chcel niekto hrat napr. agresivneho snipera.
Inac som jediny komu pride ze Recon je v tejto hre uplne najhorsia trieda ? Vobec ziadna motivacia za hranie snipera. Sem tam nejake Headshoty. Ale za Soflam mizernych 10 bodov. MAV som zatial nepouzival ale cital som ohlasy ze ten tiez dava malo bodov. Oproti vozidlam nema sancu. Keby chcel niekto hrat napr. agresivneho snipera.
-
Cituschopny
Amateur
rochedo: a assault ma proti vozidlam aku sancu ? Kazdy class je dobry ked to s nim vies.
-
xH4wK
Tak OK, mala ukazkarochedo napísal: Mohol by si spravit potom aj sniper video alebo chopper video.
O par hodin bude upnute.. pomaly upload mam
Na co to sem davas? Nikoho nezaujima ako robis to video a co tam vsetko mas. Ked chces, tak tu daj finalny produkt a nie tieto zbytocne reci okolo toho. Toto ma byt tema o BF3 a nie o tom ako robis videa. Dakujem aj za ostatnych co si chodia precitat informacie k BF3 a gameplay.
Vcera som nasiel zaujimavy server, bol to francuzsky server, hra Metro, 24/4, 35 000 ticketov. Chcel by som vediet, ze ako dlho ta hra trva pri 32 hracoch, lebo tych 1000 hracov sa hrava okolo 40 minut, takze by to malo trvat priblizne cely den.
Vcera som nasiel zaujimavy server, bol to francuzsky server, hra Metro, 24/4, 35 000 ticketov. Chcel by som vediet, ze ako dlho ta hra trva pri 32 hracoch, lebo tych 1000 hracov sa hrava okolo 40 minut, takze by to malo trvat priblizne cely den.
omg... metro
a 35k tiketov? ved to ani server neunesie nie?
to crashne po 2k tipujem.
hawk: dobre naporcovana hudba lol
hawk: dobre naporcovana hudba lol
h@wk preco vo Vegase sekas tu hudbu, to nevies individualne iba video+audio k nej cutnut? lol
-
xH4wK
ta hudba sa sekne automaticky ked sekam video ... neprisiel som zatial na to ako to robit individualne, ak vies tak napis
oznac si iba to video ako take, nech je to oznacene samostatne, proste ked stlacis S tak sa ti hudba nerozseka a vtedy to robis dobre.
-
xH4wK
no kazdopadne je to jedno ved efekt na konci to ma rovnaky, ak by som chcel oznacovat cisto video resp gameplay zvuk tak by som musel robit selektivne oznacenie a to by som sa prepinal medzi selektivnym a globalnym potom jak blb 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No ved toto nesom kemper ale recona som vzdy mal rad ale tuna sa mi zda total nanic tie sniperky sa mi zdaju strasne penalizovane co sa tyka presnosti a dostrelu mimo toho ze ak som dobre kukal tak c4 ani nema co ma dost mrzi lebo tu som v BC2 unho pouzival castorochedo napísal:Na zadrzanie dychu: SHIFT.
-
hojko
Site Admin
Akoze nema C4??? Vsal C4 je tam, bezne sa pouziva na tanky ako naloz. Len teraz rozmyslam, ci ju ma sniper alebo ju ma support.
C4 ma Support, Engie ma svoje vybavenie. A assault ked uz bola otazka, tak ma granatomet. I ked nieje velmi efektivny proti vozidlam ale aspon za ozivenie hra dava 100 bodov a myslim si ze medzi hracmi je to asi najhranejsia postava.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
z vlastnej skúsenosti viem že Assault je na jeepy najlepšia classa. Jeho M320 ich zničí na 1 ranu a zameriava sa mi s ňou lepšie ako s raketometom.
Nove video od nasho oblubeneho snipera
Po zhliadnuti mam nenormalnu chut na Recon-a
Po zhliadnuti mam nenormalnu chut na Recon-a
Aj podla mna je recon najslabsi a pomaly idu body
tiez ta SVD a mk11 mod su hrozne
Hej, len ide o to ze je to tymova hra, tym ze budes davat HS napr. v Conqueste tak svojmu tymu vela nepomozes. Samozrejme ak niesi aimer a neni ti problem robit agresivneho snipera. Co vela hracom vsak robi problem a na konzolach by som povedal ze hrat takym stylom je nemozne.
-
Cituschopny
Amateur
Recon je class pre fajnsmekrov,neviem co dnesna mladez ma za problem ale ja hram pre radost a nie kvoli bodom dokonca to uz padlo aj slovo expenie kdo chce expit nech si pusti wow a nie BF3
Recon je uplne v pohode. S MAV urobite za 1 minutu 500 bodov + ribbony. Killy nepocitam. Spawn majak ked ho dobre umiestnite tak pomozete ani neviete ako. Ja pouzivam MP7 s tlmicom a m1911 s tlmicom za recona. Voci tankom nema nic no nato tam su inzinieri. Soflam tiez pomoze veeelmi. Sice nedostanete vela bodov ale pomozete dost. Tanky idu na 2 s javelinom ked je oznaceny a vzdusne na 1 vsetko. Mozno este upravia tie body za soflam.
-
Runes
Addict
Hojko ako bolo povedane u snipera som c4 nenasiel, v BC2 to bola alternativa mortairu ktory som vlastne tez v B3 nenasel ae tusim tam je.
A HS :S heh neviem ako som povedal v BC2 som recona hraval dost varaint A cover cize mortair a m95 alebo utocneho s g3/brokula a c4 vzdy som bezal s nasimi dopredu a spamoval motion sensor. A k tym HS tak nech sa snazim ako snazim tuna sa mi HS vobec nedari a som skusil vsetky pusky co mam zatial k dispozicii neviem pride mi to fakt mega penalizovane a fest mi vadi menenie scopeov USA mi vyhovuje ale ten rusky absolutne nie. Najradsej kriz s bodkami s tym som si dal jednu testovaciu strelu a uz som vedel ako a kam mierit
//edit: uz zruste to logo ohnostrojove bo ma s neho ide trafit :S vcera som restartoval mozilu bo som najprv myslel ze mi zblbla bo som kukal daky gameplay strielacky a furt mi to buchalo aj po videu az pak som vsimol ze to logo :S
A HS :S heh neviem ako som povedal v BC2 som recona hraval dost varaint A cover cize mortair a m95 alebo utocneho s g3/brokula a c4 vzdy som bezal s nasimi dopredu a spamoval motion sensor. A k tym HS tak nech sa snazim ako snazim tuna sa mi HS vobec nedari a som skusil vsetky pusky co mam zatial k dispozicii neviem pride mi to fakt mega penalizovane a fest mi vadi menenie scopeov USA mi vyhovuje ale ten rusky absolutne nie. Najradsej kriz s bodkami s tym som si dal jednu testovaciu strelu a uz som vedel ako a kam mierit
//edit: uz zruste to logo ohnostrojove bo ma s neho ide trafit :S vcera som restartoval mozilu bo som najprv myslel ze mi zblbla bo som kukal daky gameplay strielacky a furt mi to buchalo aj po videu az pak som vsimol ze to logo :S