rozmýšlam nad SLi s dvoma GTX 560 Ti (jednu už mám)
a chcel by som vedieť či sa mi to vobec oplatí
teda:
približne kolko mi to pridá výkonu
kolko W zdroj asi budem potrebovať
či sa mi to oplatí k mojmu procáku
a čí to moja doska zvládne
teda zostava :
AMD phenom ii x4 960T (odomknutých 6jadier)
Gigabyte GTX 560Ti
Fortron ATX HEXA 500w
asus M5A78L/USB3
Skrina Cooler master 430
8gb ram
SLi GTX 560 Ti
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: SLi GTX 560 Ti
asi ťažko. Máš blbú dosku
nevaMichalkoOo napísal:asi ťažko. Máš blbú dosku
prave preto som napisal tuto otazu tam :
a čí to moja doska zvládne
Dosky s AMD chipsetom nepodporuju SLI rezim (od NVIDIA), jedine CrossFire (od AMD - noten zase nepodporuju karty NVIDIA). Tebe vsak oboje moznosti mozu byt jedno, nakolko mas len 1 slot PCIe x16 pre graficku kartu.
Ak ta to potesi, v sucasnosti je plytvanim penazi, ist do cohokolvek vykonnejsieho - a to minimalne do doby, nez bude dalsia generacia konzol.
Ak ta to potesi, v sucasnosti je plytvanim penazi, ist do cohokolvek vykonnejsieho - a to minimalne do doby, nez bude dalsia generacia konzol.
KoCi napísal:Dosky s AMD chipsetom nepodporuju SLI rezim (od NVIDIA), jedine CrossFire (od AMD - noten zase nepodporuju karty NVIDIA). Tebe vsak oboje moznosti mozu byt jedno, nakolko mas len 1 slot PCIe x16 pre graficku kartu.
to je kus debilina nie ?? akože ja nebudem nikdy moct skombinovat amd procak s nvidia sli ??
tak to je riadne na hovno
-
MichalkoOo
Zablokovaný
AMD podporuje SLI, len musíš mať AM3+ a chipset 990FX. ASUS to šikovne vyriešil, sli na jeho doskách funguje aj s 990X a 970 ale len v obmedzenom režime x4 prípadne x8 podľa dosky.