Liveachat na stranku

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Liveachat na stranku

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Ahojte.

Hladam na moju www stranku podobny livechat, ako ponuka stranka http://www.livechatoo.com .
Ide vlastne o to, ze ak som on-line, tak zakaznici so mnou mozu chatovat. Tento portal to ponuka iba na 30 dni zadarmo....
Neviete nahodou o nejakom free rieseni?
Vdaka.
cs44
Novice
Novice

Re: Liveachat na stranku

Príspevok od používateľa cs44 »

Ahoj, pocul som, ze im staci napisat na [email protected] a popytat o sponzorsky ucet.
Kamosovi to tak dali zdarma :) Skus a uvidis.
Imadden
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Imadden »

to urcite... to jak keby si predaval potraviny a kto by popytal zadarmo, ten by dostal. ak je to pravda co pises skor si myslim ze islo o rodinkarstvo. Nic ine ma nenapada, tí ľudia z toho ziju
cs44
Novice
Novice

Si niekedy pocul o sponzoringu alebo o podpore novych projektov? Je to jedna z foriem, ako podporit dobry web.
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

podpora novych projektov.... to mozes hovorit akurat tak sebe. Ked si chlapec nevie naprogramovat ani jeden po*raty chat ani si nevie zaplatit aby mu to urobili, tak potom musi mat fakt fajnovy projekt.
A sponzoring? On hladal FREE chat, teda aby nemusel nic platit, a ty tu zacnes pisat o sponzoringu, ktory ho vyjde este drahsie ako samotne zakupenie....
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Imadden dovol mi , aby som tvoj komment ani nehodnotil a cs44 dakujem Ti za tip, aktivovali mi sponzorsky ucet na 1 rok zadarmo :)
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

ja som si myslel ze v tom nieco bude, sponzorsky ucet na 1 rok a potom mozes ist do...
cs44
Novice
Novice

@Luigy88 ten chalepc nevie co pise ... dobry projekt nemusi byt neviem co, nejaky brutalny web s brutalno navstevnostou, ide o to, ze podporia dobru vec, myslienku cloveka, kt. sa snazi rozvijat svoj mini projektik do velkej veci, o tom to cele je :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Takto potom môžeš rovno vyskúšať "Azet inkubátor". A dostaneš finačnú podporu, reklamu + technické rady
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

cs44 napísal:@Luigy88 ten chalepc nevie co pise ... dobry projekt nemusi byt neviem co, nejaky brutalny web s brutalno navstevnostou, ide o to, ze podporia dobru vec, myslienku cloveka, kt. sa snazi rozvijat svoj mini projektik do velkej veci, o tom to cele je :)
bohuzial, ti tak poviem, musi, v dnesnych casoch si svoje € človek stráži a neinvestuje do nejakej hovadiny. A ten sponzorak urcite dali kazdemu, co si o neho zaziadal, robili si reklamu. Ale akonahle tvoj projekt ma fungovat napr.. 3 roky a chat je tam dolezity, tak si v prdeli.
co sa tyka toho "azet inkubatora" citujem z jedneho nemenovaneho fora
ich reklamu za 100 milionov.. to ti aj ja mozem ponuknut reklamu za 100 miliard, alebo moje sluzby v hodnote 100 trilionov.

vyzera to dost sedlacky, jak cely azet
Ernestos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ernestos »

Livezilla.net
je to free a ked si priplatis ma to rozne premiove statistiky a nwm co ale free verzia uplne staci beznemu smrtelnikovy :-)
Napísať odpoveď