BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Grond »

ako pozeram tak dice po novom roku bude stelovat zase zbrane hlavne famas,F2000,AEK to je dost na <> ze kazdym patchom sa zbrane budu spravat inak
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Takze, video v heli hotove, je spravene z mojich dnesnych par hier

skoda ze som nemal nejakych lepsich coopilotov, coopiloti na videu tam povacsine len pozerali a nestrielali :(

odporucam switchnut do HD hned ako bude dostupne ked to YT spracuje
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

dost dobre vydarena hra na wake islande :-D. s mAA + stihacky sa daju robit pekne body. Len ked vidim ako niekto s mAA kempi v zakladni a snipuje tak mi je z toho nenormalne zle... a vrchol je ked si nevsima heliny, stihacky a utoci na pesiakov ako priorita...

dnes som si aj dost dlho lietal v F35 a menim nazor na to ze je uplne na prd..neni :-D. sice potrebuje par fixov/potrebuje brzdy a vacsiu rychlost naberania vysky a fix bugnute mieridla a bude to dobra stihacka. na flankera v subojoch nema navrch ale tanky, heliny a pechotu to drti jedna radost.
Prílohy
111.JPG
222.JPG
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

H@wk, toto je o niecom inom, kvalitna praca.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Dalsi patch prinesie hlavne zmeny u doplnkov do zbrani:
(ENGLISH)

Foregrip (Nerfed)
The forgrip’s purpose is to reduce vertical recoil by 34% while giving a -20% penalty to base accuracy while aimed down sight. Generally, it should be used for close quarter situations when firing from the hip would me much more beneficial.

Bipod (Buffed)
The Bipod is meant for players who want to take the time to set up in a good position and defend said position or objective. It will reduce horizontal and vertical recoil (percentage depending on the weapon) as well as bullet dispersion (again, depending on the weapon and ammo type).

Suppressor (Slightly Nerfed)
The Suppressor’s main function is to provide stealth (keeping the player from showing up on the minimap when firing as well as reduce sound and visual muzzle signature) as well as provide an additional 25% accuracy bonus when aiming down sight including a 10% reduction in vertical recoil, due to it’s weight. However, the drawback here will be a reduction in minimum and maximum range (not damage) as well as a -50% penalty to base accuracy when firing from the hip.

Heavy Barrel (Greatly Buffed)
The Heavy Barrel will allow players to increase their maximum range (not damage) as well as benefit from a 50% bonus to base accuracy when aimed down sight. However, due to the barrel’s weight, it will make firing from the hip -25% less accurate as well as increase the dispersion per shot by 25%.

Flash Suppressor (Greatly Buffed)
The Flash Suppressor will give players some of the benefits of the suppressor but without as many penalties. It will only provide players with a reduction in visual muzzle signature as well as a 20& reduction in vertical recoil. The penalty here will be a -20% decrease in base accuracy when firing from the hip.

Target Pointer (Unchanged)
The Target Pointer will greatly benefit those firing from the hip by providing a 33% increase in base accuracy. On top of this, it will still be able to slightly blind opponents but will also give away the players position more easily.

http://www.reddit.com/r/battlefield3/co ... and_their/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Tak zrejme si cital aj toto:
Again, I'm not promising this will go live, and I'm not promising there will be an update, I'm looking for feedback and a discussion.
Ziadny patch sa zatial ohladom atachmentov nepripravuje.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Je to z oficialnych for. Demize to pisal na twiteri a battlelogu. Update ohladom doplnkov vyjde spolu s com rose 2.0. Este nieje iste ci zmeny budu take alebo ine a ake velke, kolko % buff kolko nerf atd. Ide o to ze zmeny budu.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ofic. fora, Twitter ? Mozes dat linky ?
frajerik
Medium Star
Medium Star

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/
http://twitter.com/Demize99

edit a este na battlelog fore ale neviem aka sekcia
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to si mi fakt pomohol :lol: Demize-ho sledujem cez twitter a o nicom takom nepisal. A ofic. fora. Ked to nepisal niekto z Dice tak sa to neda brat seriozne. Ukaz mi nejake linky kde na fore niekto o tom pise z Dice alebo niekto kompetentny.
A keby sa to uz pripravovalo tak by na reddite nepisal ze nic neslubuje. Hra ma kopu inych chyb ktore by najprv mali riesit a nie teraz zacat balancovat.
MladyCimko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MladyCimko »

Ahojte viete mi poradit mam nainstalovanu hru Battlefield 3...aj dirext aj vc redist a vypise mi pri spusteni hry program prestal pracovat...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Original alebo warez ?
frajerik
Medium Star
Medium Star

:-D Tak to povazuj za nepravdive ked tomu neveris. Ja len informujem ake zmeny budu v dalsom patchi. Nebudem sa tu dohadovat co je seriozne a co nieje a kolko "neserioznych" veci bolo pravdivich a podobne. Zbytocne tu budeme spamovat.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

je to stiahnutá hra a presne viem prečo to robí. Ale toto nieje warez fórum
xH4wK

inak dakujem vsetkym co mi davaju k- za moje videa, je zjavne ze ste zrejme blbe deti ktore nikdy nic nevytvorili alebo nemaju ziadny skill, preco sem vobec chodite do tohoto topicu ked za prve nenapisete co sa vam na videu nepaci, do komentu ku karme taktiez nic, tak o co vam vlastne ide ? Musite mat nejaky tazky komplex blbecci.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

H@wk: Co tu nariekas??? Co sa mi na tvojom videu nepacilo som ti jasne napisal, teda nepacilo sa mi cele a nespominam si, ze by sa mi tam nieco zapacilo. Ked som ti napisal reakciu, snazil si sa to obratit voci mne a utocit na mna. Takze pokial nevies argumentovat, tak sem ten odpad nedavaj. Ako bolo spomenute uz vyssie, stotoznujem sa s tymto prispevkom na predoslej stranke a dalsie podobne prispevky budem mazat.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko: a pozeral si aj to posledne video (od H@wk-a) ? Pretoze oproti prvemu videu je tam markantny rozdiel.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nepozeral, stacilo mi to co som videl a nemal som chut pustat nieco dalsie. To nic nemeni na veci, ze toto je tema o Battlefield 3 a nie o tvorbe videa, ktoru uz ma zalozenu: http://www.hojko.com/uz-na-to-nemam-ner ... 66176.html
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

rochedo napísal:hojko: a pozeral si aj to posledne video (od H@wk-a) ? Pretoze oproti prvemu videu je tam markantny rozdiel.
hojko, je to pravda. Prve video co som pozeral som musel skoro hned vypnut, nie je kazdy pro editor od zaciatku, tak ako hovori rochedo, oproti tomu je to totalny zvrat.
[hodnotit nieco na zaklade toho ze si to nevidel je dost divne nemyslis?]
xH4wK

hojko napísal:Nepozeral, stacilo mi to co som videl a nemal som chut pustat nieco dalsie. To nic nemeni na veci, ze toto je tema o Battlefield 3 a nie o tvorbe videa, ktoru uz ma zalozenu: http://www.hojko.com/uz-na-to-nemam-ner ... 66176.html
To nic nemeni na veci ze moje videa su z Battlefieldu 3 a tak sem patria, ak sa ti nepaci nechodievaj sem.
Alebo si sem nahod mod kde mozes ignorovat moje prispevky
Neviem co proti mne mas ale uz ma to prestava bavit, spravas sa ako male hlupe decko ktoremu niekto vzal lizanku (ja asi)

a diki za k- aspon viem ze mam pravdu... nie som jeden z tych ktory ti tu budu liezt do zadku

Videa hodnotit zjavne nevies, pretoze hodnotenie ze je to grc niecim zapacha, chcel by si sa vyjadrovat ku vsetkemu a taktiez vsetko hodnotit, viz. sekcia fotografie, nemas k tomu co povedat povacsine tam melies uplne hluposti.
Pre mna je padne hodnotenie take, kde clovek napise co sa mu nepaci ale co by sa dalo zmenit aby sa mu to pacilo, a takych som tu v teme videl len par.
Napísať odpoveď