Čaute
Pozerám po dlhej dobe čo je nove na nete , dávam mena sv. kamošov a kamošiek na net a nič...
Dám meno vlastné meno a tu mi to hodí že ponúkam 100 % zhodnotenie a kopec sračiek , moje číslo a komentáre od podvedených , nejaká pani mi tu napísala že bola u mňa a že som jej vyplatil peniaze. Hľadal som ďalej na nete a našiel som kopec ďal. odkazov ale pod ďal. kontaktmi . Moje údaje boli zneužité ! ! ! Ak sa to stalo aj Vám prosím napíšte ako ste to riešili ? Čo by ste robili v tomto prípade ?
Ja nemám číslo funkčne niekoľko mesiacov a stále je to na nete a aj moja adresa a všetko... Ohrozuje to moju rodinu... Na policii nič nevedia a ani na koho by som mohol dať trestné oznámenie...
Ak niekto vie , prosím poraď te
100 % zhodnotenie a podobne sračky
-
alien12345
Novice
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 100 % zhodnotenie a podobne sračky
Trestne oznamenie na neznameho pachatela
Toto ti na policii neporadili alebo si tam ani nebol???
V prvom rade by bolo treba vedieť, či si nedával svoje údaje podozrivým firmám alebo osobám, teda neovereným. Samozrejme, zneužitie údajov mohlo byť aj zo strany mesta (napr. takí poliši si môžu overiť tvoje údaje cez ich DB) takže mohlo sa to zneužiť aj takto. Ale skôr som za nejakú firmu alebo osobu. to, čo si nám ponúkol u veľmi chabé informácie.
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:22)
ano, ano, aj neznamy pachatel, ale to vec bohuzial nevyriesi
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:23)
P.S.
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:22)
ano, ano, aj neznamy pachatel, ale to vec bohuzial nevyriesi
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:23)
P.S.
Čiže oni nepoznajú trestné oznámenie na neznámeho páchateľa? Zaujímavé...Na policii nič nevedia a ani na koho by som mohol dať trestné oznámenie...
-
alien12345
Novice
No tak som natrafil na blbého asi fízla, pôjdem tam hneď zajtra ... ďakujem a ozvem