NHL (aktualne)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Mozno to teraz Hossovi ide, ale nie je to tak davno, co sa dost trapil (koniec novembra). Na defenzivnu stranku tu mame mnou nedavno ospevovaneho Datsyuka z Red Wings 
Netušil som, že Datsyuk hrá krídlo 
-
hojko
Site Admin
Centra, ale pisal som o defenzive. Moja chyba 
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 14:15)
Clanok o mojom najoblubenejsom hracovi uz hadam 15 rokov..., dokonca by som ho nasiel doma aj na 3D karticke: Teemu Selänne, večný kráľ Winnipegu Jets
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 14:15)
Clanok o mojom najoblubenejsom hracovi uz hadam 15 rokov..., dokonca by som ho nasiel doma aj na 3D karticke: Teemu Selänne, večný kráľ Winnipegu Jets
nájde sa tu fanúšik Tampy Bay? 
Mohla by ťa zaujímať fotka #121hojko napísal:Clanok o mojom najoblubenejsom hracovi uz hadam 15 rokov..., dokonca by som ho nasiel doma aj na 3D karticke: Teemu Selänne, večný kráľ Winnipegu Jets
-
hojko
Site Admin
begbeee: To nie je ta, ktoru mam ja. Skusim ju pohladat cez sviatky, no obavam sa, ci uz nie je niekde vyhodena alebo tak...
Ďalší traja hráči von s otrasom mozgu:
Shea Weber, Simon Gagne a John-Michael Liles
To, že je Chára veľkým favoritom na Norrisa tento rok bolo jasné už dlho, po tom, čo je Weber mimo Chára si môže začať chystať miesto na poličke.
Shea Weber, Simon Gagne a John-Michael Liles
To, že je Chára veľkým favoritom na Norrisa tento rok bolo jasné už dlho, po tom, čo je Weber mimo Chára si môže začať chystať miesto na poličke.
-
guess.whoo
Redeemer
este stale tam je ten stary sved co vyhrava aj ked to nik necaka 
Bola by to ôsma Norriska a toľko má aj kanadský pánbožko medzi obrancami, takže neverím, že mu to dajú. Navyše za minulý rok bolo veľa kriku a ľudia sú už unavený z neho. Je to Chárov boj, aby ho prehral.
-
t0m4s3
Admin
Lidstrom ma opat bodovu fazonku, ale aj Charovi ide, takze si myslim, ze je to dost otvorene. Do konca sezony este kopa casu
Kostitsyn z Nashville prvý hattrick v kariére, i keď jeho tretí gól bol ... ehm, pozrite si 
Jemelin z Montrealu rozdáva nádherné bodycheky, škoda, že to je asi tak všetko čo dokáže.
Ovečkin sa pod novým trénerom evidentne prebral.
Incident Kopecký/Del Zotto vyvolalo v zámorí medzi fanúšikmi búrku akú som dávno nevidel. Pri všetkej úcte, NHL ide do sračiek. Pred 10 rokmi by o to nikto ani neprdol.
Jemelin z Montrealu rozdáva nádherné bodycheky, škoda, že to je asi tak všetko čo dokáže.
Ovečkin sa pod novým trénerom evidentne prebral.
Incident Kopecký/Del Zotto vyvolalo v zámorí medzi fanúšikmi búrku akú som dávno nevidel. Pri všetkej úcte, NHL ide do sračiek. Pred 10 rokmi by o to nikto ani neprdol.
-
mirak2
Hardcore addict
ale sa namakal jak kon kvoli tomu golu! a ten incident sa riesi, lebo nie je co ine riesit. crosby je zraneny, phaneuf davno nemal tvrdsi hit, lucic neurobil zase nejaku srandu, cooke tiez nie, shanny nemal blby verdikt, tak sa riesi toto.
Nemám to kde dať, ale dnes o 23:00 teda našich juniorov konečne budú dávať aj v TV. Treba držať palce, Fíni sú ťažký favorit, ale potenciál na prekvapenie je slušný.
joj skur*eny rozhodca.. mohli to dat nebyt tolkych vyluceni
ale som spokojny vidiet ze aj goly vieme daat ved Finom dat 5 to je pekne ....
Remizu si zasluzili podla mna
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim, ze sme neboli o vela horsi od finov, o 3 goly urcite nie. a ten rozhodca - nemal by uz piskat nic na vyssej urovni
myslim ze sme hrali velmi dobre, aspon nad ocakavania urcite ano, prva tretina bola super, v druhej sa uz ukazal rozhodca a tretia bola tiez velmi dobra, co sa tyka nasho vystupovania velmi prijemne prekvapili a dokazali ze v nas slovakoch predsa len nieco bude
co sa tyka rusko - cesko tak to bol uplne iny zapas, prvu tretinu som nevedel ze na lade je aj nejake cesko, v druhej tretine som zase nevedel ze na lade je aj nejake rusko
nakoniec zvitazili pp rusi no, tiez skoda 
co sa tyka rusko - cesko tak to bol uplne iny zapas, prvu tretinu som nevedel ze na lade je aj nejake cesko, v druhej tretine som zase nevedel ze na lade je aj nejake rusko
Súhlasím, že výkon rozhodcu bol slabý, ale nestál nás rozdiel 3 gólov. Navyše Filc mi tým svojím plakaním liezol neuveriteľne na nervy. Fíni šťastie, rozhodca, nezaslúžili si, naši nespravodlivo, smola, náhoda... Takýto komentár nemám rád.
Ináč chalani paráda... Nebolo to márne. Fíni čo som čítal tipovali poväčšine 7-1, 6-1... Druhá vec je, že hoci 1. tretina paráda, v 30. minúte bolo prakticky po zápase.
Ináč chalani paráda... Nebolo to márne. Fíni čo som čítal tipovali poväčšine 7-1, 6-1... Druhá vec je, že hoci 1. tretina paráda, v 30. minúte bolo prakticky po zápase.
-
guess.whoo
Redeemer
veru skoda tych 4 golov po sebe. vtedy mal zobrat oddychovy cas asi po druhom gole. a dalsia skoda, ze za nas uz nemohol chytat Janus, lebo takychto zlych brankarov sme uz davno nemali. Co finska strela to spadlo nazad pred branu - ano mali sa o to postarat aj obrancovia, ale zase ked sa nemozu spolahnut na brankara tak sa hra tazko
Veru, veru, brankári boli slabota.
Súhlasím že sme hrali veľmi dobre. K pruhovaným je škoda sa vyjadrovať, len by ma zaujímalo či sa takéto situácie nejak vôbec riešia.. Ale chalani sa nemajú začo hanbiť.. Kto by povedal že dajú fínom 5 gólov? alebo že otočia zápas so Švajčiarmi za 5 minút z 2:4 na 6:4? U mňa spokojnosť.