Zdravím Vás!
Mám doma originálne dvd s filmovou kolekciou Votrelec. Prednedávnom som si kúpil nový TV Ledlcd Samsung 7000. Po dlhšom čase som sa rozhodol, že si pozriem opäť všetky diely Votrelca, ale nakoľko si to chcem vychutnať v najlepšej kvalite, tak som si stiahol Votrelca vo fullHD a to súbor s koncovkou mkv v ktorom sú dve audiostopy Eng a CZ. Cez externý HD si viem film pustiť na TV s tým, že je tam aj možnosť prepínania jazykovej stopy, ale aj tak mi počas filmu občas skočí s CZ stopy na ENG a naopak. Neviem, či to je spôsobené zlým spracovaním súboru, alebo je to v TV, ale napadlo ma, že by sa to dalo vyriešiť tým, že by som z filmu odstránil ENG audio stopu. Neviete mi poradiť ako zo súboru mkv odstrániť jednu zvukovú stopu? Ďakujem....
Problém s audiostopou vo filme...
Re: Problém s audiostopou vo filme...
mkvmerge
veľmi jednoduchá práca s ním
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2011, 17:09)
tu máš dokonca aj návod
nech sa páči
http://highdef.cz/menu/navody/MKVtoolni ... _part1.php
veľmi jednoduchá práca s ním
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2011, 17:09)
tu máš dokonca aj návod
nech sa páči
http://highdef.cz/menu/navody/MKVtoolni ... _part1.php
Ďakujem veľmi pekne, vyskúšam to hneď po novom roku a ináč všetko dobré v novom roku...
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:04)
Tak zistil som, že je to naozaj jednoduchý a dobrý program, ale v tom filme je zlá samotná zvuková stopa, asi ten čo to robil to urobil zle.... ale aj tak dík, ten program sa hodí aj do budúcna...
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:04)
Tak zistil som, že je to naozaj jednoduchý a dobrý program, ale v tom filme je zlá samotná zvuková stopa, asi ten čo to robil to urobil zle.... ale aj tak dík, ten program sa hodí aj do budúcna...
riešnie je veľmi jednoduché máš stiahnutú režisérsku verziu, na ktorú neni spravený komplet dabing ale len prerobený. preto sem tam počuješ EN jazyk 
ten čo to robil to spravil najlepšie ako vedel, a budme radi že sú takíto ľudia čo prerobením zvukovej stopy strávi hodiny volného času a nič za to nedostane.
ak sa ti to nepáči stiahni si nezostrihanú verziu.
ten čo to robil to spravil najlepšie ako vedel, a budme radi že sú takíto ľudia čo prerobením zvukovej stopy strávi hodiny volného času a nič za to nedostane.
ak sa ti to nepáči stiahni si nezostrihanú verziu.