RC Vrtulnik
RC Vrtulnik
Zdravim. Hladam nejaky lacny RC Vrtulnik na pobavkanie. Nie som narocny staci ked vydrzi tych 8 minut lietat, da sa nabijat cez USB a nie cez ovladac a nech je do 35€. Zatial som nasiel tento. Pokial mate nieco lepsie tak sem s tym.
http://www.alza.sk/interierovy-vrtulnik ... 272197.htm
http://www.alza.sk/interierovy-vrtulnik ... 272197.htm
Re: RC Vrtulnik
Da sa nabijat aj konvertom zo zastrcky? Lebo mam iPhone a kto ho ma tiez tak vie, ze je tam konektor do zastrcky a potom USB port. Tak ci by sa nieco stalo keby som to pichol do toho a nie cez PC nabijat.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vsetky veci sa daju nabijat takymto konvertorom a nie len kazdy co ma iPhone to vie ale kazdy co ma novsi mobil kedze EU prikazala aby vsetky nove mobily boli nabijane cez micro USB 
Ale to som trochu odbocil. Jednoducha odpoved: ANO da sa nabijat cez zasuvku.
Alebo ak si skusenejsi a nechces nerozbitny model tak mozes aj toto:
http://www.rcking.eu/cs/hracky/3603-min ... kopem.html
Ale to som trochu odbocil. Jednoducha odpoved: ANO da sa nabijat cez zasuvku.
Alebo ak si skusenejsi a nechces nerozbitny model tak mozes aj toto:
http://www.rcking.eu/cs/hracky/3603-min ... kopem.html
Mala kapacita baterie + nabija sa len cez ovladac. Radsej ten prvy
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo preto som ho neradil hned ale lieta velmi dobre 
Ten prvy je zasa naozaj takmer nerozbitny. Videl som video nemca aj cechov. Cesi ho pustili na travu z 20 metrov a nic mu nebolo
Toto je jeho novsi a (asi) mensi model pre lietanie do kanclu ci bytu.
Ten prvy je zasa naozaj takmer nerozbitny. Videl som video nemca aj cechov. Cesi ho pustili na travu z 20 metrov a nic mu nebolo
Toto je jeho novsi a (asi) mensi model pre lietanie do kanclu ci bytu.
Ty osobne mas nejaky?
EDIT: A ten prvy lieta dobre alebo nim kmita? Lebo samozrejme mi ide aj oto aby ked vzlietnem udrzal rovnovahu a do akej MAX vysky vzlietne?
EDIT: A ten prvy lieta dobre alebo nim kmita? Lebo samozrejme mi ide aj oto aby ked vzlietnem udrzal rovnovahu a do akej MAX vysky vzlietne?
-
Michaelo
Hardcore addict
Videl si to video? Ten vrtulnik si sam udrziava vysku aj rovnovahu. Mozes pustit ovladanie a zostane tam kde si ho nechal 
Vyska? Okolo 25 metrov v pohode.
ja mam doma 2 vrtulniky. jeden taky maly ale podarilo sa mi odlamat upevnenie hornej vrtule o rotor. Druhy mam taky vacsi (1 meter dlzka) no tiez je robeny viac indoor a nemam s nim kde lietat kedze potrebujem bezvetrie.
Ale skor by som nejake lietadlo ako vrtulnik. No ja to chcem na vonku nie dnu.
Pridam ti par videi testov tychto vrtulnikov.
V tom druhom na zaciatku vyzera ako lama heh
A to tretie je o tom vrtulniku co som ti odporucal.
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2012, 20:35)
V tretej minute az ten vrtulnik bude pouzivat a hned na zaiatku ti odpovie na otazku
Tie 3 minuty pred tym porovnava ten chopper s konkurenciou ktoru hodi do kosa
Vyska? Okolo 25 metrov v pohode.
ja mam doma 2 vrtulniky. jeden taky maly ale podarilo sa mi odlamat upevnenie hornej vrtule o rotor. Druhy mam taky vacsi (1 meter dlzka) no tiez je robeny viac indoor a nemam s nim kde lietat kedze potrebujem bezvetrie.
Ale skor by som nejake lietadlo ako vrtulnik. No ja to chcem na vonku nie dnu.
Pridam ti par videi testov tychto vrtulnikov.
V tom druhom na zaciatku vyzera ako lama heh
A to tretie je o tom vrtulniku co som ti odporucal.
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2012, 20:35)
V tretej minute az ten vrtulnik bude pouzivat a hned na zaiatku ti odpovie na otazku
Tie 3 minuty pred tym porovnava ten chopper s konkurenciou ktoru hodi do kosa
Michaelo: Ten prvý či ten druhý čo si odporúčal je v tom poslednom videu? Asi si ho kúpim 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ten prvý čo som odporúčal je v tých videách. Teda mal by byť v tom treťom videu (v ňom ho porovnával s konkurenciou) lebo to je do domu (indoor nie vonku) ale všetky (od tej firmy teda na tých videách) sú rovnako odolné. Ten druhý nie je taký odolný a neviem či má stabilizátor ale inak lieta tiež veľmi dobre.
A koľko nabití toho prvého vrtuľníka vydržia jedne baterky?
Udava sa 500-800 pri spravnej starostlivosti (ziadne uplne vybitie a dlhodobe skladovanie pri ~50% nabiti)
Michaelo: zajtra by som uz mal byt dostupny na steame takze pokecame cez chat ale chcel som este jedno. Vrtulnik moze vyletiet do 25m ale co ked Ir spojenie ma dosah len 15m ? Ked sa prerusi spojenie vrtulnik sa vypne automaticky?
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie ked sa vypne on zostane tak, ako si to videl na videu. Bude tam lietat a jedine ze by ho odfukol vietor alebo nieco don narazilo.
A neboj sa, bezne to ma dosah 50 metrov ked mas antenu. Bez nej je dosah okolo 20 metrov. Ale pozor, ja som hovoril o vrtulniku vonku ktory je vacsi. Toto je izbovy model. Ten vyleti trochu nizsie ale je to vrtulnik do izby. Kde s nim chces lietat 15 metrov do vysky?
No nemaj strach, dosah to bude mat dostatocny.
A neboj sa, bezne to ma dosah 50 metrov ked mas antenu. Bez nej je dosah okolo 20 metrov. Ale pozor, ja som hovoril o vrtulniku vonku ktory je vacsi. Toto je izbovy model. Ten vyleti trochu nizsie ale je to vrtulnik do izby. Kde s nim chces lietat 15 metrov do vysky?
No nemaj strach, dosah to bude mat dostatocny.
Mame halu. Lenze ten T-38 ma Ir a nie radiove spojenie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm to som si nejako nevsimol ale dosah tam je: IrDA spojení, dosah 10 - 15 metrů
Ak chces vacsi tak si zaplatis trochu viac (cena okolo 100€) ale ten uz ma radiovu kontrolu a dosah cez 50 metrov.
Najlepsie je napisat im. Kedze di chcel nieco na lietanie po izbe za 30€ tak som ti odporucal mikro vrtulnik. normalny kvalitny za taku cenu nezozenies.
Ak chces vacsi tak si zaplatis trochu viac (cena okolo 100€) ale ten uz ma radiovu kontrolu a dosah cez 50 metrov.
Najlepsie je napisat im. Kedze di chcel nieco na lietanie po izbe za 30€ tak som ti odporucal mikro vrtulnik. normalny kvalitny za taku cenu nezozenies.
Dá sa zohnať niečo z väčším dosahom na vonku za cenu cca 50 evri?
Ahojte ja mám tiež jeden malý doma ale chcel by som tiež ničo aj na vonku. Niečo lacnejšie tak +- 60e už som také na nete videl ale neviem, že aký je dobrí a vidím, že niektorý tu s RC vrtuľníkmi máte aj skúsenosti a vyznáte sa. Ale ak sa za takú cenu nedá zohnať niečo schopné tak nejaký len na lietanie dnu čo najpresnejší a aj s dobrým časom letu?