Potrebujem kupit do pc novy TV tuner, nakolko cez stary analogovy kabel uz nemozem kvoli rieseniu kablovky chytat signal. V monitore mam zabudovany tuner aj s vystupom hdmi, ale netusim ci na to nieco este dokazem napojit. Takze dalsia moznost je priamo nejaky tuner v pc. Stacilo by mi chytat aspon zakladne programy ako Markiza a Joj, neviem presne kolko programov sa da pozerat digitalne cez vzduch.
Pozeral som nejake tunery na alze http://www.alza.sk/televizne-karty/1884 ... &pg=1&pn=1 . Pri tych lacnejsich okolo 20 eur v recenziach uzivatelia vacsinou pisu, ze dodavana antena je slaba, coho sa aj obavam, aby som chytal dostatocny signal. Antenu by som mal najskor na okne - byvam v BA v Starom Meste, ale netusim, ako je to tu s kvalitou signalu. Pri drahsich tuneroch chybaju recenzie od uzivatelov, takze tam nemam predstavu ci su tie anteny kvalitnejsie. Najradsej by som kupil nejaky za okolo 30 eur, ale ak by mal byt na hovno, tak samozrejme je otazka ci si priplatit viac.
Dakujem za pomoc.
digitalny tv tuner do pc
-
Ryan Giggs
VIP
Re: digitalny tv tuner do pc
Vzduchom vysielaju len slovenske stanice 1, 2, Joj, Joj plus, Markiza a Doma. Kedze si z BA, je mozne ze pri troche stastia naladis aj presahujuci signal z Rakuska alebo Ceska. Ale samozrejme spoliehat sa na to neda. V akomkolvek meste by mala stacit aj jednoduchsia antena.