Noz - nosenie za opaskom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RaiN
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Noz - nosenie za opaskom

Príspevok od používateľa RaiN »

Immaden tak či tak sa s tým časom vyrovnáš... Možno to bude znieť egoistický, ale vždy je lepšie keď je mŕtvy on, ako by som mal byť ja ;)
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

A takisto je lepšie, ak ťa dvaja vedú, akoby ťa štyria mali niesť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak aby som sa vyjadril aj ja - určite by to nebolo nič príjemné a áno, môže to zanechať nejaké stopy aj keď bola daná osoba v plnom práve, to už záleží od jednotlivého človeka.

Pinhead, otázka na telo: Ty už si niekoho usmrtil v sebaobrane ?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

hughito, nestraš.... nie, a pre budúcnosť sa tomu chcem podľa možností vyhnúť ;)....
bolo pár vyhrotených situácii, ale k ujme na živote neprišiel zatiaľ nikto.... a tak to dúfam aj ostane....
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Imadden »

asi tak, treba sa tomu vyhýbať. Dneska je to tak, že si buď mŕtvy/chudobný alebo porušuješ nejaký zákon, lebo vždy sa nájde niekto, kto ťa k tomu prinúti.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Imadden vies o tom ocividne vlemi malo, tych 10 paragrafov v trestnom zakone este nikoho nezabilo, tak pre buducnost radsej otvor ten zakon, pozri si co sa vnom pise a nerob zo seba vola, zatial sa ti to totiz dari priam na vybornu, trepes dve na tri, domrvil si terminologiu a jednoznacne vtom mas bordel, uz ta tu viac krat opravili, nechce sa mi prepisovat to co sa pise v zakone, dodal by som len tolko, ze na slovensku je zakon velmi benevolentny a vyrazne na strane obrancu, takze taketo pindy ze bud si mrtvy alebo porusujes zakon zneju fakt ako dost silny komplex alebo pravne povedomie velmi blizke nule, co je dost smutne, ale o to viac typicke pre nasu spolocnost
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Imadden »

cold rain, ja viem, ze som to trochu prehnal, ale dufal som za to pochopis, dnes sa k tomu pomaly blizi a
na slovensku je zakon velmi benevolentny a vyrazne na strane obrancu,
ano, ty ho zazalujes, ze ti zabil otca a on sa brani ze to neurobil :D :D.
A ak si si nevsimol, este pred tym nez ma opravovali, som spomenul, ze podla mojho nazoru je moralne vrazda aj umyselna aj neumyselna, ale dodal som, ze neumyselna vrazda sa pravne poklada za ublizenie na zdravi. mozno na buduce len pozornejsie citat.
dari sa mi robit vola? To ti vcera povedala mamicka a pre teba je to nove slovo? Vy vsetci tu zo seba robite volov, pretoze som uz na zaciatku dal najavo, ze viem ze pravne sa za vrazdu poklada len umyslena, a potom o 5 prípevkov dalej a o min, par hodin tam pinhead vyrazil so svojimi zakonmi a pod. a ty si si tiez nic nevsimol, aj ked to uz pisem asi v 3 prispevku a teraz sa ma snazis poucovat. ale tu nie sme v skolke ze sa hrame na maminu a otecka, ani v skole aby sme sa ucili citat s porozumenim. Aj ked mozno ty by si sa tam mal vratit
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja ti tlieskam opat si sa prekonal, len pre tvoju informaciu - ukladna vrazda, vrazda, vrazda novonarodeneho dietata, zabitie, usmrtenie (+nedovolene prerusenie tehotenstva). toto je par terminov ktorych vyznam si nastudujes, zacina sa to niekde okolo §144 a konci niekde okolo §153 trestneho zakona a dovtedy budes vo vlastnom zaujme drzat papulu. lebo ocividne ti to fakt nedochadza a tu uz vazne konci vsetka sranda, tak si chod honit svoje nastrocne ego niekde inde
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Imadden - moralka je tu na to aby eliminovala zlo a zmiernovala jeho dopady - ustupovanie zlu teda vnimam ako silno amoralne. Samozrejme nie som ani za riesenia typu "humanitarne bombardovanie" - it's like fucking for virginity.

Osobne sa snazim situaciam tohoto typu vyhybat a nikdy som krcmovu bitku nezazil. A chcem aby to tak aj ostalo. Na "pripravenosti" pre taketo situacie sa pomaly pracuje, nie vsak nosenim zbrane - kudlu nosim tak do lesa, tam ist neozbrojeny povazujem za hlupost. Ak by vsak k niecomu doslo chcem radsej byt pripraveny a vyhnut sa akejkolvek ujme. Nemam tiez zaujem ujmy sposobovat ale ked bude treba chcem byt toho schopny. Po hube potrebuje dostat ten co sa chce bit a nie ten kto sa vie ovladat.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

110mat110 - o com tu tliapes?? Co nemam rozum, ty mas kolko rokov? Co som tu take napisal v tejto teme, ze by som nemal mat rozum?? Vyjadri sa! Si doteraz nic prinosne nenapisal/a, tak ak mienis takto spamovat, tak sa laskavo nemiesaj medzi dospelych. Co sa tyka toho notebooku, z toho je jasne, ze clovek sa niekedy nemusi vyhnut, resp. nedokaze urcitej situacie a musi ju proste konfrontovat a ak protistrana utoci, je vzdy lepsie mat nieco pri sebe ako nic.

Pinhead - s tebou absolutne suhlasim. V predoslom prispevku si to vystihol :)
Napísať odpoveď