Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

VAS MOBILNY OPERATOR JE ... ?

Orange
109
32%
Telekom
108
32%
O2
95
28%
Iny
4
1%
Orange+Telekom+O2
4
1%
Ina dvojica
16
5%

Celkom hlasov: 336

rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Akého mate mobilného operátora?

Príspevok od používateľa rados915 »

Nie, to je s 50% zľavou počas celej 2-ročnej viazanosti. Bola to ponuka z retenčného, takže nebol dôvod ju neprijať, keďže u iných operátorov by som ako nový zákazník za 11€ také služby asi nedostal.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Orange - paušál Štart => úplne mi vyhovuje a nemám dôvod meniť na niečo iné... 12 centov za minútu a 6 centov SMS...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Mam presne to site co DjBAss, bez viazanosti, clovek zaplati kolko prevola.. jeden mesiac paltim 3 eura a druhy 30, pre mna vyhovujuce
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

pred mesiacom som prestúpil k O2, predtým som mal Orange, dôvodom bol hlavne signál ale aj ceny ;) Momentálne mám aktivovaný internet balíček za 6€ (prvý mesiac som ho mal zadarmo) + čo prevolám (13 centov/min.) a preesemeskujem (6 centov), keďže toho u mňa až tak veľa nie je tak tak sa mi neopláca aktivovať balíčky :) a prvých 10 mesiacov mi z faktúry strhnú 5€ ako bonus za prenos čísla :)
cergina
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa cergina »

O2 SK- svoj - 0944 301 xxx
Orange SK- svoj - 0915 343 xxx
T-mobile SK- svoj - 0903 840 xxx

hehe :smt033

ak mi planujete stale znizovat karmu koli tomtuo prispevku tak prosim
ci ne?? to len vy ste chceli cele cislo ze??
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???

Príspevok od používateľa CheZteR »

mate niekto realne skusenosti s funfonom a tesco mobile? o funfone som sa tu niekde docital ze ma vypadky siete, no tie ceny za hovory a sms su neskutocne, nechcem brat pausal ani telefon na viazanost, nikdy som to tak nerobil a ani robit nebudem, mam na to totiz svoj nazor...
teraz mam orange prima a chcel by som prejst niekam, kde su nizsie sazdby, strasne vela pressmskujem a orange ma sms za 0,3€ a co som sa docital, funfon tuto sluzbu ponuka za 0,06€ a tesco dokonca za 0,05€
zaujima ma preto kvalita tychto operatorov a este mozno trochu odveci otazka, ze ked su tie sadzby za sms take nizke, ci do tych smsiek nevkladaju nejaku reklamu alebo podobne :) nerad by som totiz poslal priatelke sms ze ju milujem a tesco si tam vlozi reklamu ze do 24.1. maju zlavu na mrazene vyrobky :)
a este ma zajima kvalita internetu, kedze tuto sluzbu tiez ponukaju za dost vyhodny peniaz

dakujem
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tesco je v podstate O2, takže až na tie ceny hovorov a sms by mali byť všetky služby rovnaké ako v O2. V smskách nie je reklama. Funfón by malo byť Orange, takže opäť kvalita signálu ako v Orange. Inak Ty si spokojný so signálom v okolí KE? Bo hlavne na sever od KE je to bieda a chudoba.. už v Kostoľanoch mi s Orangom vypadáva Internet, signál na 1/2.. pričom O2 je na plný výkon. Ak idem po ceste za Alpinku smerom na Vysoký vrch, už v polovici sa úplne stratí signál v Orange, ale O2 je stále na 1/2.

Internet sa mi viac páči v Orange, v O2 som skúšal len ten neobmedzený, čo bol dávnejšie... teraz spravili nejaké nové balíčky, tie som ešte neskúšal.

Ja by Vám obom doporučil prejsť na Funfon alebo do O2.. Tesco by som z princípu vylúčil, aj keď má lepšie ceny hovorov a sms ako O2 Fér (samozrejme v O2 si môžeš dokúpiť rôzne balíčky a cena za sms a hovor bude rovnaká - 100sms do všetkých sietí za 5€ = 0,05€/sms, prípadne balík 100minút do všetkých sieti za 10€ = 0,10€/min - )

A ešte.. reklama do smsiek v Tescu sa nepridáva, z Funfonu mi ešte žiadna SMS neprišla. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ja som s Orangeom velmi spokojny, mam ho strasne dlho, este predtym to bol Globtel tuším, nikdy som nemal pausal, vzdy iba kredit a tak by som to chcel aj nechať
byvam na THC a co si pamatam tak mi signal nikdy nevypadol, na anicke tiez nie, pri vodojeme co si pamatam tiez som sa dovolal
co sa tyka netu v mobile ho vyuzivam malokedy pretoze tie ceny v orange ak nemas ziadny program su zavratne a tito operatori ponukaju 1mb/0,5€ co je celkom v pohode

takze funfon vs. tesco mobile by si mi poradil funfon? vo funfone este stale plati to ze si vyberiem 3ch kaprov, ktorym volam zadarmo? alebo to bola iba vianocna akcia
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

T-Mobile na kredit :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak aj v O2 Fér môžeš mať na kredit + vyššie spomínané balíčky, ktoré Ti bude strhávať z kreditu raz za mesiac.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

predsa len by som rad ostal v tom orange, ten funfon sa mi zacina pacit, to ake ceny ma o2 viem, o2 kartu mam tiez ale nemam na nej rok kredit tak neviem ci este je aktivna :D
este taka otazka, ako je to s prenosom cisla z orange do funfonu, cislo mi automaticky ostava? a ako to bude, ak ma napr. niekto orange pausal, z ktoreho vola do siete orange zadarmo a ja budem mat funfon, to uz mi asi nebude volat zadarmo ze?

asi predsa len vezmem ten funfon, pacia sa mi tie volania 3m ludom zadarmo (to je neobmedzene?)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ja mam T-debile podla seba naj 3
40 min do vsetkych sieti,1000 SMS,3000 min na t-debile vecer a vikend,neobmedzeny net
oplati sa to za tych 20 euracov
+ na 3 cisla neobmedzene volas,sms a MMS 8)

potom mam funfon a o2 na rovinu 8)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

telekom: podľa seba 7, podľa seba 5, podľa seba 3
orange: God knows, niečo s čím sa dá donekoneča voľať do Orangu
o2: fair :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

CheZteR napísal:predsa len by som rad ostal v tom orange
tak potom jednoznacne pausal - ked si k nemu nekupis telefon tak sa nezaviazes a mozes tu zmluvu kedykolvek zrusit
lebo co si pisal sms za 30 centov to je strasne vela... mam orange start (malicky pausal na styl O2 fer - mesacny poplatok je 0€) a sms mam za 0,06€
aj ked variabilitu ma ovela lepsiu O2 cez system balickov
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no bol som dnes v Orange v Optime, v Orange v Carrefouri a v Orange v Auparku a nikde mi nevedeli preniesť číslo z Orange do FF, vraj im k tomu treba nejakú kartu a tú nikde nemali :? :D vraj mám ísť na Hlavnú ulicu do Orangeu a tam mi to na 100% urobia tak to skúsim zajtra naposledy tam, alebo mám ešte po ceste HypTesco tak možo zájdem aj tam...v 3 pobočkách mi nevedia preniesť číslo....
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mám už vyše roka O2 Fér na faktúru (predtým som asi 8 rokov mal T-Mobile) a to je 100 a jedna. O2 by som nemenil, nevolám veľa, teda absolútne mi vyhovuje takýto spôsob účtovania koľko prevoláš = toľko zaplatíš. V T-Mobile som bohovo preplácal za mesačný paušál reálnu cenu toho čo som pretelefonoval a tie ich "akciové" telefóny stoja za hovno, keď chceš niečo lepšie tak si musíš aj tak priplatiť niekoľko desiatok eur + 2 roky preplácať značné peniaze na faktúrach.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Po 7 rokoch prestupujem z Orangeu. Idem na O2 Fér :-)
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Pouzivam Orange, Prima tusim

Len mam otazku, ako je to ohladne zahranicnych operatorov? Uz viac krat sa mi stalo, ze som mal 1/2 az 3/4 orange signalu a ono mi to hodilo na Panonia HU ktory ledva chytal (stava sa to na +- rovnakom mieste v lese nedaleko KE) a potom opat skocilo na silny Orange. Samozrejme hovor z cudzej siete mi nauctovalo. Nechcem to vypnut kedze potrebujem byt dostupny ale zasa ma stve ked dakam idem volat a z druhej strany sa im ozve madarcina.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Som v Orange ešte od čias Globtelu. Mám zaregistrovaných 7 sim kariet a platím mesačne cez 215 evri.. Myslíte, že keď im pohrozím odchodom hodia nejakú dobrú ponuku?? Problém je, že tam mám ešte stále viazanosť..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to mozes hrozit kolko chces :D
Napísať odpoveď