Leginy - Vas nazor?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Leginy - Vas nazor?
spam premazaný, skúste diskutovať o legínach a nie petiných prsiach a zadku
To bolo OT? Diskutovalo sa o tom ci jej leginy sadnu a dala sem fotku z ktorej to nevycitas.
To uz potom premaz aj to vlezdoprdelkovanie z predchadzajucej strany.
Taká otázka na ženské osadenstvo.. nie je Vám teraz v zime v tých legínach zima? Mám jednu kamarátku, ktorá chce zmeniť svoj športový šatník za trochu elegantnejší.. pokukuje aj po legínach, ale furt má strach, že jej bude zima a že prechladne na tie jej ženské veci. Keď nejakú takú zbadá na ulici, až jej prebehne mráz po chrbte. Je to o zvyku, alebo sa tie legíny len zdajú byť také tenké a v skutočnosti sú teplé?

Legíny sa mi zdajú práveže viac športové ako elegantné imho.
To nebolo vlezdoprdelkovanie ale bolo to poísanie ako sa pperfektne zladila legíny hnedé tielko + topánky mne sa to páči bolo to len pochválenie vkusu .... nič iné za tím nenimi-chau napísal:To bolo OT? Diskutovalo sa o tom ci jej leginy sadnu a dala sem fotku z ktorej to nevycitas.
Merco_.. v porovnaní s riflami a teplákami a oteplovákmi.. sú aj legíny elegantné..
Každopádne je to úplne jedno, ja sa pýtam, či sú teplé alebo nie.. 
Vobec to nebolo potrebne mazat.Ved tu nic hrozneho nebolo napisane.
V leginach zima nie je, ked si da zena k tomu cizmy. To je podobne ako ked si da zena v zime silonky, na to hodi suknu a cizmy.Povedala by som, ze cez suknu je vacsia zima ako cez leginy. Leginy mas hrubsie aj tensie,tak treba pozriet take tie trochu hrubsie a kupit spravnu velkost lebo ked kupis male cislo, ono sa sice roztiahnut ale tie ocka ostanu riedke a prefukuje to.
V leginach zima nie je, ked si da zena k tomu cizmy. To je podobne ako ked si da zena v zime silonky, na to hodi suknu a cizmy.Povedala by som, ze cez suknu je vacsia zima ako cez leginy. Leginy mas hrubsie aj tensie,tak treba pozriet take tie trochu hrubsie a kupit spravnu velkost lebo ked kupis male cislo, ono sa sice roztiahnut ale tie ocka ostanu riedke a prefukuje to.
-
Shark NX
Addict
U Jelly?audiotrack napísal:spam premazaný, skúste diskutovať o legínach a nie petiných prsiach a zadku
Anyway, aby som nebol OT, ak ma zena vkus, tak sa leginy hodia vo viacerych pripadoch. Je to dnesny trend, ktory sa mi celkom lubi a prijemne zvyraznuje krivky.
-
pryja
Darca
ak myslis taku "zimu", ako mame tento rok, ze slnko prazi kazdy druhy den a priemerna teplota je niekde pri cca +10, tak sa to da v pohode vydrzat. Ja nosim leginy pod dlhe pulovre casto a ziadne zdravotne problemy z toho nemam. Ked nahodou obcas primrzne, tak vtedy idem jednoznacne von v rifliach.brm napísal:Taká otázka na ženské osadenstvo.. nie je Vám teraz v zime v tých legínach zima? Mám jednu kamarátku, ktorá chce zmeniť svoj športový šatník za trochu elegantnejší.. pokukuje aj po legínach, ale furt má strach, že jej bude zima a že prechladne na tie jej ženské veci. Keď nejakú takú zbadá na ulici, až jej prebehne mráz po chrbte. Je to o zvyku, alebo sa tie legíny len zdajú byť také tenké a v skutočnosti sú teplé?
Ale zase ludia rozne znasaju zimu. Niekto beha cely cas v kratkej bunde s holym hrdlom a druhy kabat pomaly po zem, sal omotany az k nosu, ciapka, rukavice, atd.
Treba vyskusat a uvidi. A ak sa boji zimy, tak radsej bavlnene leginy, lebo take tie lesklejsie zo syntetickych materialov posobia chladnejsie, hlavne ked fuka vietor.
čo vy na takéto dačo celkom sa mi to páči
)

aj takýto štýl rifľových legín je super
aj takýto štýl rifľových legín je super
-
medvedik1568
Novice
Ahoj
Pisem svoj nazor na legyny a to ze su super lebo sam ich nosim a su pohodlne
zvykol som si na ne lepsie ako rifle.Ludia nosia vselico a ked mozu zeny nosit nohavice
tak preco nie ja legyny.V zahranici je to normalne no u nas su konzervativny ludia
no ja si nevsimam nikoho a rad nosim aj silonkove ponozky a silonky a nie som gay aj ked
nosim leskle legyny a k nim kosele a tricka.
Pisem svoj nazor na legyny a to ze su super lebo sam ich nosim a su pohodlne
zvykol som si na ne lepsie ako rifle.Ludia nosia vselico a ked mozu zeny nosit nohavice
tak preco nie ja legyny.V zahranici je to normalne no u nas su konzervativny ludia
no ja si nevsimam nikoho a rad nosim aj silonkove ponozky a silonky a nie som gay aj ked
nosim leskle legyny a k nim kosele a tricka.
No tak to dufam, ze si robis LEN srandu lebo ak nie, tak to si v tom pripade stratil vsetko chlapske co si v sebe mal. A tento tvoj fetisisticky-transsexualny-transvestizmus moze byt vsetkym jedine na smiech, skus sa aj sam niekedy pozret do zrkadla
-
uplink
VIP
peter1803 - hentá ženská je mrte
by som [si] ju dal. Jáj Ty si to postol kvôli legínam?
dobré vedieť...
Ku téme. Je tam toho, tak je medvedik1568 crossdresser, alebo transka. Sú mi proti srsti, ale tak rajcuje ich keď sa obliekajú do babských vecí, budiš. Stále lepšie ako väčšina zla vo svete. Nechajte mu právo na život. Aspoň napísal a zformuloval príspevok ako človek.
Ja napr. nosím 90% času outdoorové veci, v ktorých vyzerám ako nácek, lebo sú čierne a ako povedal môj bratranec, "jemne militantne" ladené. Zabite ma za to. A pritom nacistov neznášam.
Ku téme. Je tam toho, tak je medvedik1568 crossdresser, alebo transka. Sú mi proti srsti, ale tak rajcuje ich keď sa obliekajú do babských vecí, budiš. Stále lepšie ako väčšina zla vo svete. Nechajte mu právo na život. Aspoň napísal a zformuloval príspevok ako človek.
Ja napr. nosím 90% času outdoorové veci, v ktorých vyzerám ako nácek, lebo sú čierne a ako povedal môj bratranec, "jemne militantne" ladené. Zabite ma za to. A pritom nacistov neznášam.
-
audiotrack
VIP
bojím sa, že si srandu nerobil. Podľa jeho mailu som našiel aj na iných diskusiach takéto príspevky:ziegel napísal:![]()
No tak to dufam, ze si robis LEN srandu lebo ak nie, tak to si v tom pripade stratil vsetko chlapske co si v sebe mal. A tento tvoj fetisisticky-transsexualny-transvestizmus moze byt vsetkym jedine na smiech, skus sa aj sam niekedy pozret do zrkadla
AHOJ PETER AJ JA NOSIM SILONKY A PANCUSKY A NYLONKOVE PONOZKY LKOM BZNE VON AK CHCES POPISEME CEZ EMAIL MOJ JE *******@CENTRUM .SKHOJ MAREK
Zbieram rozne damske lodicky,sandalky na opetku,roznu damsku obuv,nosene silonky ak niekto ma na podarovanie prosim napiste na email,Dakujem
-
uplink
VIP
audio - podľa mňa je aj tak stále menšie zlo ako qwerty 
Medvedik - Trpis sexualnou uchylkou a mal by si vyhladat odbornika. Pred priblizne mesiacom bolo o tom.v Crepinach s hviezdickou na Jojke alebo Pluske.
Co sa mu seriete do zivota? Prosil vas o radu? uplink aj Tebe tu ostatni nechavaju pravo na zivot a tiez niesi komplet.
audiotrack Tebe pripada moralne spravne, ze taketo veci tu vytahujes len vdaka tomu, ze ako moderator mas pristup k jeho mailovej adrese?
Prepacte chalani, ale chodte sa asi niekam prejst vonku, lebo vam zacina ...
audiotrack Tebe pripada moralne spravne, ze taketo veci tu vytahujes len vdaka tomu, ze ako moderator mas pristup k jeho mailovej adrese?
Prepacte chalani, ale chodte sa asi niekam prejst vonku, lebo vam zacina ...
Nikto sa mu neserie do života, ale keď sem niekto drbne takýto príspevok, tak hádaj, akú odozvu to asi bude mať. Čím viac ľudí mu napíše, že v tom vyzerá ako prihriaty, tým skôr sa možno uvedomí.
Alebo mi chceš povedať, že je normálne, keď chlap nosí ženské veci?!
Alebo mi chceš povedať, že je normálne, keď chlap nosí ženské veci?!
To som kde napisal? don´t care, precitam a idem dalej... Az bude chciet poradit s problemom, tak sa urcite rad dostavi pre radu na toto forum plne fundovanych odbornikov. V tejto teme je to len cisty off-topic.pinco napísal:Alebo mi chceš povedať, že je normálne, keď chlap nosí ženské veci?!