Leginy - Vas nazor?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Leginy - Vas nazor?

Príspevok od používateľa audiotrack »

spam premazaný, skúste diskutovať o legínach a nie petiných prsiach a zadku
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To bolo OT? Diskutovalo sa o tom ci jej leginy sadnu a dala sem fotku z ktorej to nevycitas.
To uz potom premaz aj to vlezdoprdelkovanie z predchadzajucej strany. :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Taká otázka na ženské osadenstvo.. nie je Vám teraz v zime v tých legínach zima? Mám jednu kamarátku, ktorá chce zmeniť svoj športový šatník za trochu elegantnejší.. pokukuje aj po legínach, ale furt má strach, že jej bude zima a že prechladne na tie jej ženské veci. Keď nejakú takú zbadá na ulici, až jej prebehne mráz po chrbte. Je to o zvyku, alebo sa tie legíny len zdajú byť také tenké a v skutočnosti sú teplé?

:)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Legíny sa mi zdajú práveže viac športové ako elegantné imho.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

mi-chau napísal:To bolo OT? Diskutovalo sa o tom ci jej leginy sadnu a dala sem fotku z ktorej to nevycitas.
To uz potom premaz aj to vlezdoprdelkovanie z predchadzajucej strany. :roll:
To nebolo vlezdoprdelkovanie ale bolo to poísanie ako sa pperfektne zladila legíny hnedé tielko + topánky mne sa to páči bolo to len pochválenie vkusu .... nič iné za tím neni :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Merco_.. v porovnaní s riflami a teplákami a oteplovákmi.. sú aj legíny elegantné.. ;) Každopádne je to úplne jedno, ja sa pýtam, či sú teplé alebo nie.. ;)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Vobec to nebolo potrebne mazat.Ved tu nic hrozneho nebolo napisane.

V leginach zima nie je, ked si da zena k tomu cizmy. To je podobne ako ked si da zena v zime silonky, na to hodi suknu a cizmy.Povedala by som, ze cez suknu je vacsia zima ako cez leginy. Leginy mas hrubsie aj tensie,tak treba pozriet take tie trochu hrubsie a kupit spravnu velkost lebo ked kupis male cislo, ono sa sice roztiahnut ale tie ocka ostanu riedke a prefukuje to.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

audiotrack napísal:spam premazaný, skúste diskutovať o legínach a nie petiných prsiach a zadku
U Jelly? :mafia:

Anyway, aby som nebol OT, ak ma zena vkus, tak sa leginy hodia vo viacerych pripadoch. Je to dnesny trend, ktory sa mi celkom lubi a prijemne zvyraznuje krivky.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

brm napísal:Taká otázka na ženské osadenstvo.. nie je Vám teraz v zime v tých legínach zima? Mám jednu kamarátku, ktorá chce zmeniť svoj športový šatník za trochu elegantnejší.. pokukuje aj po legínach, ale furt má strach, že jej bude zima a že prechladne na tie jej ženské veci. Keď nejakú takú zbadá na ulici, až jej prebehne mráz po chrbte. Je to o zvyku, alebo sa tie legíny len zdajú byť také tenké a v skutočnosti sú teplé?

:)
ak myslis taku "zimu", ako mame tento rok, ze slnko prazi kazdy druhy den a priemerna teplota je niekde pri cca +10, tak sa to da v pohode vydrzat. Ja nosim leginy pod dlhe pulovre casto a ziadne zdravotne problemy z toho nemam. Ked nahodou obcas primrzne, tak vtedy idem jednoznacne von v rifliach.
Ale zase ludia rozne znasaju zimu. Niekto beha cely cas v kratkej bunde s holym hrdlom a druhy kabat pomaly po zem, sal omotany az k nosu, ciapka, rukavice, atd.
Treba vyskusat a uvidi. A ak sa boji zimy, tak radsej bavlnene leginy, lebo take tie lesklejsie zo syntetickych materialov posobia chladnejsie, hlavne ked fuka vietor. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dnes na FB v skupine BMW :)
Prílohy
405262_352210814791045_140698049275657_1477249_286853433_n.jpg
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

čo vy na takéto dačo celkom sa mi to páči :-)) :lol: :oops:
aj takýto štýl rifľových legín je super
Prílohy
Sexy_Blue_Jeggings_Leggings_Denim_Look_Model.jpg
medvedik1568
Novice
Novice

Príspevok od používateľa medvedik1568 »

Ahoj
Pisem svoj nazor na legyny a to ze su super lebo sam ich nosim a su pohodlne
zvykol som si na ne lepsie ako rifle.Ludia nosia vselico a ked mozu zeny nosit nohavice
tak preco nie ja legyny.V zahranici je to normalne no u nas su konzervativny ludia
no ja si nevsimam nikoho a rad nosim aj silonkove ponozky a silonky a nie som gay aj ked
nosim leskle legyny a k nim kosele a tricka.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

:aasmile19:
No tak to dufam, ze si robis LEN srandu lebo ak nie, tak to si v tom pripade stratil vsetko chlapske co si v sebe mal. A tento tvoj fetisisticky-transsexualny-transvestizmus moze byt vsetkym jedine na smiech, skus sa aj sam niekedy pozret do zrkadla :nono:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

peter1803 - hentá ženská je mrte :D by som [si] ju dal. Jáj Ty si to postol kvôli legínam? :D dobré vedieť...

Ku téme. Je tam toho, tak je medvedik1568 crossdresser, alebo transka. Sú mi proti srsti, ale tak rajcuje ich keď sa obliekajú do babských vecí, budiš. Stále lepšie ako väčšina zla vo svete. Nechajte mu právo na život. Aspoň napísal a zformuloval príspevok ako človek.

Ja napr. nosím 90% času outdoorové veci, v ktorých vyzerám ako nácek, lebo sú čierne a ako povedal môj bratranec, "jemne militantne" ladené. Zabite ma za to. A pritom nacistov neznášam.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ziegel napísal::aasmile19:
No tak to dufam, ze si robis LEN srandu lebo ak nie, tak to si v tom pripade stratil vsetko chlapske co si v sebe mal. A tento tvoj fetisisticky-transsexualny-transvestizmus moze byt vsetkym jedine na smiech, skus sa aj sam niekedy pozret do zrkadla :nono:
bojím sa, že si srandu nerobil. Podľa jeho mailu som našiel aj na iných diskusiach takéto príspevky:
AHOJ PETER AJ JA NOSIM SILONKY A PANCUSKY A NYLONKOVE PONOZKY LKOM BZNE VON AK CHCES POPISEME CEZ EMAIL MOJ JE *******@CENTRUM .SKHOJ MAREK
Zbieram rozne damske lodicky,sandalky na opetku,roznu damsku obuv,nosene silonky ak niekto ma na podarovanie prosim napiste na email,Dakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

audio - podľa mňa je aj tak stále menšie zlo ako qwerty :|
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Medvedik - Trpis sexualnou uchylkou a mal by si vyhladat odbornika. Pred priblizne mesiacom bolo o tom.v Crepinach s hviezdickou na Jojke alebo Pluske.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Co sa mu seriete do zivota? Prosil vas o radu? uplink aj Tebe tu ostatni nechavaju pravo na zivot a tiez niesi komplet.

audiotrack Tebe pripada moralne spravne, ze taketo veci tu vytahujes len vdaka tomu, ze ako moderator mas pristup k jeho mailovej adrese?

Prepacte chalani, ale chodte sa asi niekam prejst vonku, lebo vam zacina ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nikto sa mu neserie do života, ale keď sem niekto drbne takýto príspevok, tak hádaj, akú odozvu to asi bude mať. Čím viac ľudí mu napíše, že v tom vyzerá ako prihriaty, tým skôr sa možno uvedomí.
Alebo mi chceš povedať, že je normálne, keď chlap nosí ženské veci?! :roll:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinco napísal:Alebo mi chceš povedať, že je normálne, keď chlap nosí ženské veci?! :roll:
To som kde napisal? don´t care, precitam a idem dalej... Az bude chciet poradit s problemom, tak sa urcite rad dostavi pre radu na toto forum plne fundovanych odbornikov. V tejto teme je to len cisty off-topic.
Napísať odpoveď