Za každé info ďakujem a prajem šťastný nový rok
Pomoc s brigádou
Pomoc s brigádou
Cus
Už nejaky ten piatok si hľadám brigádu no zatiaľ neúspešne. V novembri som podal 2x prihlášku na brigádu v Tescu a zatial sa neozvali tak si chcem nájsť niečo iné Neviete náhodou o niečom v Košiciach ? Som v druhom ročníku na 4ročnom gymnáziu zaoberajúcim sa informatikou a programovanim.
Re: Pomoc s brigádou
trosku demotivacny prispevok ti dam:
ja som hladal brigadu ci uz robotu cez leto a aj predtym asi 3-4mesiace... napisal som nespocetne vela emailov so zivotopismi a to som student VS...
ked to vyjadrim % tak odpisali mi na 10% z nich... hlavna vec ze o tyzden ponuka zmizla a o dva tyzdne bola naspat, a boli to aj podradne roboty ako strazca parkoviska...
v tejto bananovej republike pokial niesi genius, pripadne nevynikas niecim..., sanca najst si nieco normalne je dost mala...
a robit za 2,30 v BA je dost
pokial si na strednej a v KE, nevidim to o moc ruzovsie ako to co pisem...
ja som hladal brigadu ci uz robotu cez leto a aj predtym asi 3-4mesiace... napisal som nespocetne vela emailov so zivotopismi a to som student VS...
ked to vyjadrim % tak odpisali mi na 10% z nich... hlavna vec ze o tyzden ponuka zmizla a o dva tyzdne bola naspat, a boli to aj podradne roboty ako strazca parkoviska...
v tejto bananovej republike pokial niesi genius, pripadne nevynikas niecim..., sanca najst si nieco normalne je dost mala...
a robit za 2,30 v BA je dost
pokial si na strednej a v KE, nevidim to o moc ruzovsie ako to co pisem...
No do úvahy prichádza aj tento scenár že nič nenájdem, ale to radšej nie.
Proste chcem nájsť brigádu nech to stoji čo to stoji. Tiež som rozposlal par mailov + životopis a odpisal len 1 ktory chcel aby som mu poslal 10€ vopred na účet. Vraj registračné a poplatky za školenie. 
vacsinou v tychto casoch ale aj cez letne prazdniny sa vacsinou brigada hlada cez znamosti.
Posielat CV je strata casu, najlepsie je volat priamo tam alebo osobne.
Posielat CV je strata casu, najlepsie je volat priamo tam alebo osobne.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A urcite neposielaj nikomu nic vopred, tie peniaze uz neuvidis.
-
mirak2
Hardcore addict
teraz na prelome rokov sa robia odpocty vody, tepla a co ja viem coho este
pobehaj SBD a firmy co spravuju domy, ci nieco neni. (ja take robim)
tiez mam problem v KE najst si brigadu, uz som poobehoval aj tesca, optimu, nosluš, brig. centrá...
No dnes mi prišiel mail. "Zaoberáme sa propagáciou nových výrobkov na slovenskom trhu. Ide o rôzne výrobky zahraničných značiek podľa toho, čím nás dodávateľ osloví.""Všetky bližšie informácie ohľadom náplne práce a finančného ohodnotenia poskytuje zamestnávateľ osobne na pracovnom pohovore.Na základe Vášho životopisu Vás pozývame na pracovný pohovor." (časť mailu).
Ešte nikdy som nebol na pracovnom pohovore a začínam trochu zmatkovať že čo by tak mohli chcieť.
Nevedeli by ste mi trochu priblížiť o čo tam asi pôjde ?
Ešte nikdy som nebol na pracovnom pohovore a začínam trochu zmatkovať že čo by tak mohli chcieť.
Propagácia nových výrobkov na trhu ? Myslím, že tu bola téma o "parfémových predajcoch" čo bude asi aj tento prípad (usudzujem podľa toho úryvku, čo si sem napísal).
Hmm no uvidím čo mi zajtra povieda na tom pohovore. Nepozná náhodou niekto košickú firmu Champions ?
Ako som sa dočítal z reakcií ľudí na profesia.sk, tak od tejto firmy radšej ruky preč. Môžeš si to sám prečítať, stačí zadať do googla "firma champions". Alebo aspoň v skrakte. Ty ako predavač budeš predávať, kdesi v obchodnom centre "absolútne novinky" za bezkonkurenčné ceny. Samozrejme všetko v štýle: "Dám vám toto zadarmo a ešte aj toto zadarmo a tamtie dve veci takisto zadarmo, len ak si kúpite túto jednu vec za neskutočných 100 €." Proste klasika, tak ako píše energy00, "parfémoví predajcovia". To už radšej pojdem robiť agenta s teplou vodou do OVB.
Pinco: Mal si pravdu...po precitani skusenosti s firmou champions som radsej zrusil to pracovne stretnutie...ostava mi este Tesco ktore vraj vzdy hladaju brigadnikou alebo som tiez rozmyslal nad brigadou v anglicku. Nema s tym niekto skusenosti ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V tejto dobe tazko aj tam. Len cez agenturu. Vsak v tescu budes mat dobre, za tie prachy. Nemozes ocakavat na svk miliony.
ja co som vzdy pracoval cez leto, bolo na stavbe, ale aj tam som sa dostal len cez nejake znamosti ... ked som sa cez leto pokusil zhanat brigadu, tiez som vypisoval kade tade, ale nic rozumne som do 18 rokov nenasiel - okrem takych veci ako si spominal .... takze najlepsie by bolo keby poznas niekoho kto niekde robi , vie ze niekoho hladaju a odporucil by ta
)