Ahojte vsetci!
Prosim o radu chcel by som si kupit masazne kreslo ale nie som si isty ci sa oplati ma niekto skusenosti.
dakujem za rady.
mam zaujem o toto kreslo-http://www.maddiamond.sk/katalog/masazn ... lo-md-a18q
Masazne kreslo
Re: Masazne kreslo
podla mna škoda penazí , po mesiaci to kreslo zapadne prachom , kreslo osobne doma nemáme , ale kupovali sme kopu veci na masáž chrbtice , nôh atd. a po mesiaci ta to prestane baviť , podla mna je to na začiatku len placebo že sa cítiť skvele a potom sám prídeš nato že to na ručnu masáž za 20-30€ určite nemá
My mame presne toto iste kreslo doma. Je to uzasne kreslo na masaz, relaxaciu. Neviem kolko mas rokov a ako intenzivne by si to vyuzival, ale moji rodicia ho pouzivaju skoro non stop. Ja som mlady cize radsej sportujem ako pozeram telku.
Jedna nevyhoda je ze pokial je kreslo vypnute, respektive sa nechcem masirovat ale len sediet, tak to trocha tlaci na chrbat. My si tam davame taky mensi vankusik a potom je to velmi pohodlne. Urcite odporucam.
Jedna nevyhoda je ze pokial je kreslo vypnute, respektive sa nechcem masirovat ale len sediet, tak to trocha tlaci na chrbat. My si tam davame taky mensi vankusik a potom je to velmi pohodlne. Urcite odporucam.
Dakujem je super ze sa nasiel niekto kto ma masazne kreslo a este k tomu to iste.mam 42 rokov a som kuchar takze masaz kazdy den bude. A dufam ze je to aspon z polovice take ako hovoris.aj keby to mal byt len placebo efekt ako pisal kolega pred tebou.dakujem este raz.a ked ho zakupim hned napisem co je to zac lebo na webe je strasne malo pisane o kreslach od obycajnycj ludi a reklame sa verit neda.Dakujem!thebat napísal:My mame presne toto iste kreslo doma. Je to uzasne kreslo na masaz, relaxaciu. Neviem kolko mas rokov a ako intenzivne by si to vyuzival, ale moji rodicia ho pouzivaju skoro non stop. Ja som mlady cize radsej sportujem ako pozeram telku.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk