Holenie tváre
Holenie tváre
Nedávno som sa začal už konečne holiť. Ale je to pre mňa ešte také nové a neviem ako mám požiadať rodičov aby mi tieto veci kupovali oni keď že ešte nevedia že sa holím a je to pre mňa takéto dosť imtivne o tom s niekim rozprávať. Od kolkych rokov ste sa začali holiť Vy?

-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Holenie tváre
Mať tak tvoje problémy
Inak ak sa nemýlim, tak téma o holení tu už je.
// Ratzi ma predbehol
// Ratzi ma predbehol
Maro: to viem, ale neodpovedá na moju otázku.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jasne ze ti neodpovedal na otazku. Lebo tu uz jedna tema je ktora sa zaobera tvojimi problemami. Skus sa spytat tam 
Čo ti zabraňuje sa ťa to opýtať v téme ?
-
lekoklatik
VIP
A čo budeš pre boha robiť keď povieš otcovi že potrebuješ požičať auto, pretože ideš vyprášiť nejakú ludru?
Je to len holenie pre boha.
Normálne prídi za nimi a povedz im "mama, oco, už sa holím, môžete mi kúpiť strojček/žiletky?"
Stanú sa 2 veci, zasmejú sa, pretože si ich syn a stále v tebe vidia malé decko (ani sa nečudujem) a na druhý deň sa budeš holiť s novým strojčekom/žiletkou...
umriem..
Je to len holenie pre boha.
Normálne prídi za nimi a povedz im "mama, oco, už sa holím, môžete mi kúpiť strojček/žiletky?"
Stanú sa 2 veci, zasmejú sa, pretože si ich syn a stále v tebe vidia malé decko (ani sa nečudujem) a na druhý deň sa budeš holiť s novým strojčekom/žiletkou...
umriem..
okay, skúsim.