kupa auta- info

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
gogi2523
Light Expert
Light Expert

Re: kupa auta- info

Príspevok od používateľa gogi2523 »

viem ze na aute nezarobim, ale chcem usetrit co najviac :D ja uz neviem som cely dopleteny z toho :idea: najradsej by som si najal niekoho kto sa tomu rozumie, nech pohlada nieco dobre, aby sa na to pozrel a ja si to iba vyzdvihnem...
lebo vlastne (teda pokial som to vsetko spravne pochopil) kazde jazdene auto je riziko, v podstate si ho mozem ist pozret aj ja, sam ho aj kupim, ak budem mat stastie naklady budu male, ak nie tak si priplatim... neviem ci som to tu cital alebo niekde inde (v poslednom case citam strasne vela tem o kupe aut) tak boli pozriet auto aj s mechanikom a po mesiaci zistil ze auto bolo havarovane a este musel nieco kupovat do toho, nieco drahe, hlavne aby to malo platne STK a EK aspon ten dajaky rok, myslim sa? ci?

// Kibo: bicykel uz mam. ale 50 km sa mi nechce na nom :D a diki za radu ked budem mat tu feldu tak to kladivo urcite skusim :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

To som písal asi o 5 príspevkov vyššie :D

V skratke by sa dalo povedať, že čím lacnejšie to auto v danej kategórii je, o to horší stav bude mať a budeš musieť veľa investovať. Ak aj kúpiš drahšie auto, neznamená to zákonite, že to bude výstavný exemplár. Kupovať auto je zložité a domáhať sa pri podvode spravodlivosti ešte horšie. Najväčšie svinstvo je, že Ťa odrbe aj autobazár... :? Na teraz by asi bola rada tá, že ak to auto nepotrebuješ súrne, radšej ešte došetri :wink:
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ak chceš minimálne prevádzkové a servisné náklady kúp Škodu, je tu milión mechanikov, ktorí robia Škodovky a milión dostupných náhradných dielov za výrazne prijateľnejšie ceny, ako majú zahraničné značky. Samozrejme rozhoduje stav vozidla, nabehané km, ako bolo o auto starané a veľa iných vecí. S Feliciou by som si dal pokoj, predsa je to starší typ auta, na ktorom sa roky prejavia, materiál proste starne. Ja by som na tvojom mieste došetril a kúpil Fabiu, okolo 2000-2500 eur sa dá zohnať už v rámci možností slušná Fabia - záleží samozrejme ako bola používaná a či sa poctivo menili prevádzkové kvapaliny a podobné záležitosti. Fabia má minimum elektroniky a je to na tú cenu veľmi spoľahlivé autíčko, benzínová 1.2 sa v pohode zmestí do 6l/100km, naftová (drahšia) staršia SDi verzia aj 4,5 litra. Najlepšie si vyhliadnuť ponuku, zavolať známemu mechanikovi a spolu sa na ňu pozrieť. Mechanik by mal vedieť určiť celkový stav a či sa oplatí kúpiť alebo nie. Veľa šťastia pri hľadaní :wink:
gogi2523
Light Expert
Light Expert

Kibo: aha ano pisal si to ty :lol: :lol:

ok, takze akcia setrenie spustena!!!
auto som chcel hlavne na cestu do skoly. nie kazdy den (to by som musel zacat cikat do nadrze, je to 50 km, tam aj spat) ale hlavne ze ked mi odpadne prva hodina, tak by som siel na aute, alebo keby som skor koncil v skole a nesiel by mi v tom case bus tak by som vyvencil auto a potom tak na volny cas, volakde sa prebehnut...
neverili by ste ale ide mi bus o 12:00 a potom najblizsi az o 14:45, a doma som 15:40. ked skoncim v skole 13:30 a budem na aute tak som doma o 14:00, cize sa mi to aj dost oplati
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kolega teraz rieši to isté, dochádza SADčkou a verím, že je to na zabitie... Priebežne sleduj inzeráty a možno na niečo narazíš aj skôr. Kľudne to sem potom hoď, alebo rovno volaj, nech vieš, na čom si. Držím prsty :wink:
gogi2523
Light Expert
Light Expert

hadam sa nieco najde, diki za rady, budem tie inzeraty priebezne pozerat a mozno sa stastie usmeje aj na obycajneho obacana SR (co sa casto nestava) :lol: :lol: :smt043 :smt082
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

melonSVK napísal:Ak chceš minimálne prevádzkové a servisné náklady kúp Škodu, je tu milión mechanikov, ktorí robia Škodovky a milión dostupných náhradných dielov za výrazne prijateľnejšie ceny, ako majú zahraničné značky.
Jedno slovo - bullshit.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

whisper napísal: Jedno slovo - bullshit.
suhlasim...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ak stale trvas na tej felicii jeden u nas predava 99 rok 1,3mpi za 750€ v celkom dobrom stave, trosku hrdze ale nic hrozne..ma tam audio v hodnote 250€ tak ak chces napis ss dam ti kontakt
gogi2523
Light Expert
Light Expert

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vyber nic moc, skus este ine stranky... kazdopadne z tychto vyzera najlepsie ta posledna, iked to nie je FL... ale aspon je bez hrdze... zatial :)

co sa tyka tej vymeny - neviem, na co to chces robit, ked zhanas auto v hentakom rozpocte... rozdielna je len maska a naraznik, kapota nie... do 100e bez laku by si sa mohol vojst...
gogi2523
Light Expert
Light Expert

co je to FL?
a co je napriklad zle na tej prvej? vyzera celkom zachovalo, nie?

ja som chcel vymenit ten predok, tam co su tie rastle alebo ako to nazvat, a myslel som ze to je spojene s celou kapotou. pytam sa len na cenu, samozrejme ak by to bolo 100e, tak uz ma take nieco ani nenapadne, ale ak by to bolo 15-20e tak by sa dalo uvazovat o tom, to auto sa mi paci viacej s tym faceliftom...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ratzi, iná je aj kapota a svetlá, kvôli maske je tam iné vybratie a maska je uchytená práve o kapotu, kdežto stará maska bola chytená na prednom čele :wink:

gogi2523, FL je myslený facelift. Tá prvá nevyzerá zle, ale z popisu nič nezistíš a fotky nie sú najlepšie... Prikláňam sa tiež k tej poslednej, možno ešte tej sračkovo zelenej :)
gogi2523
Light Expert
Light Expert

mam prazdniny, tak to par dni sledujem, teraz som si ich par vybral a hodil sem, uz vecer som nechcel vyvolavat, tak tam zavolam zajtra, len som chcel pocut vas nazor :)
mne sa aj ta biela pozdava, teda ta ,ktora je aj s FL, len je trochu suchnuta a vzadu uz zacina hrdza...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tá nie je FL, bola zrušená až po stĺpiky pri búračke a preto má iný predok, inteirér má starý ;-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kibo: jaj tak, no pozeram to teraz a je to tak ako hovoris, pardon :) taku vec clovek nazivo nezaznamena :)
gogi2523
Light Expert
Light Expert

co hovorite na tuto
http://auto.bazos.sk/inzerat/12481089/S ... adenie.php
volal som tam, tam vzadu, co je to prelepene bola korozia, a stk, ek platia do 10/2013, ma celkom peknu vybavu a aj zimne/letne prezutie
ale ako tak pozeram, neni to tam nejaky maly autobazar?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

za 550 by som ju vzal, nie je uplne najhorsia...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Premyslal som nedavno o novej Skode Octavia RS 2.0 diesel. Nehovorim, ze ju chcem kupit urcite, ale vrta mi v hlave. Ma niekto na fore realne skusenosti?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no znama na tom jazdila, mala ju od novoty asi 08 / 09 rocnik, a viem ze mala dost vela poruch, raz ju aj niekde nehala stat,...
a na samotny 2.0tdi je toho zleho popisane az az...

cize nic konkretne, ale nie je to ani jedna pani povedala,...
Napísať odpoveď