Dlink 2641R polovicna rychlost
Dlink 2641R polovicna rychlost
Mam mensi problem s touto ********u.Dostal som ten router od Trtcomu s tym ze som ho hned od odlozil pretoze mam este stary router ktory sa mi ale teraz pokazil a ja potrebujem spojazdnit tento 2641R.Wifi nepouzivam som na kabli.Vsetko funguje az na taku chybu ze namiesto 430 kB/s mi rychlost stahovania ide len 261 kB/s.Skusal som tam uz nastavit vsetko mozne ale boh vie co sa v tom firmware ani neda nastavovat.Upload mi ide tak ako aj predtym na starom.Reset som uz skusal 1000000 krat.PLS help 
-
vladenko007
VIP
Re: Dlink 2641R polovicna rychlost
Skúšal si update firmware?
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2341
Tento router po nakonfigurovaní teda vložiť meno a heslo od poskytovateľa nepotrebuje dalšie špecialne nastavenia. Teda ked ho použiješ cez LAN ako si napísal. Wifi treba zapnúť a nastaviť.
Skus teda update a keď nepomôže reklamovať.
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2341
Tento router po nakonfigurovaní teda vložiť meno a heslo od poskytovateľa nepotrebuje dalšie špecialne nastavenia. Teda ked ho použiješ cez LAN ako si napísal. Wifi treba zapnúť a nastaviť.
Skus teda update a keď nepomôže reklamovať.
Update som tam uz dal a na chlp rovnaky problem :)Na technickej podpore mi chlapik silno tvrdil ze mam nejaky problem v linke aj ked pred tym so starym routerom som mal vzdy plnu rychlost a ze dlinkom to nebude a tvrdil to aj potom ked som zapojil stary glitel aj tak hundral dalej svoje ze to aj tak nenio tak ako ma byt.Takze mam nechat 3dni zapnuty ten srot a cakat kym technici nieco nevymyslia potom poslu technika a ja budem vyse tyzdna bez netu
.
počkaj si na toho technika
ja som tam volal tiež na ich linku (po sieti mi to nespravili) ale povedali že do troch dní príde technik... tiež am skoro vystrelo, keď povedala 3dni, ale technik bol u mňa už ďalší deň ráno.
trochu mimo, ale ja som mal tiež problém s týmto routrom DSL 2641R, že po zapnutí stále svietila a občas preblikla len kontrolka DSL. Problém bol ten, že to bol nový router + nový zdroj, ktorý zle pasoval (pár desatín milimetra bol užší, ako ten starý) Nahodili sme čisto starý zdroj k novému routru a všetko funguje tak ako má. Samotného technika to prekvapilo
trochu mimo, ale ja som mal tiež problém s týmto routrom DSL 2641R, že po zapnutí stále svietila a občas preblikla len kontrolka DSL. Problém bol ten, že to bol nový router + nový zdroj, ktorý zle pasoval (pár desatín milimetra bol užší, ako ten starý) Nahodili sme čisto starý zdroj k novému routru a všetko funguje tak ako má. Samotného technika to prekvapilo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tento router je nahovno, t-com ho rozdával zadarmo k magiu. 50Eur alebo koľko stojí by som za neho nedal. Je maximálne nekvalitný, anténa je katastrofálna, nastavenia nulové. Vôbec mi s ním nešiel internet, stále niečo opravovali, vôbec nešiel a až na 3. krát som dostál nový a ten už funguje. Ďakuj bohu že sa vôbec spustí.
Viem prave preto som si kupil ten edimax.Podla mna sa tam asi nejak samo nastavuje modulacia namiesto ADSL2 nieco ine.Skusil som to prepnut ale v tomroutery sa to neda aj ked to tam je ale neda satoprekliknut.Niekdesom cital ze po update bol problems rychlostami a downgrade to zase napravil ale mne to uz ide odzaciatku na... ze by som este skusil downgrade?mohlo by to pomoct?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
odomkni si admina a tam sa uz s tou modulaciou da pohrat http://www.abclinuxu.cz/blog/minimal/20 ... -dsl-2641r
update:
dnes bol u mna technik ale bol som v praci bola doma mama.Nevedel zapnut PC ani monitor tak mu musela mama zapnut jej notebook na ktorom odskusal ani neviem co ale internet to asi nebol.Nahlasena porucha sa tykala zariadenia dlink 2641r tak neviem preco linku skusal so starym glitelom a poruchoveho sa ani nedotkol.Vysledok bol asi taky ze spominal ze chyba bude asi v starych prehnitych kabloch tcomu a ze ma napoja na nejaky druhy samostatny pre cele sidlisko.Ked vedia ze to maju stare preco to uz davno neprehodili?Kym som bol v praci prisla mi sprava ze problem bol odstraneny a pridem domov otestujem a rekordnych 50 kB/s.podarilo sa mi rozbehnut edimax tam bola rychlost 300 kB/s dlink sa mi pre istotu ani nesynchronizoval vysledne pingy boli namiesto obvyklych 34 36ms 68 89ms.Volam teda na podporu a neviem ako mam nazvat slusne toho cloveka ktory so mnou este raz premeral linku 280 kB/s a tvrdil mi ze to je este v poriadku.Uz som asi viac ako 4roky zakaznikom a pravidelne aj kazdy den nameram vzdy 430 kB/s.Este sa nestalo ze by bola taka velka agregacia ako sa mi tu snazil ujo naklamat.Co by ste robili na mojom mieste?Chyba jasne nebola odstranena a najradsej by som rozviazal zmluvu ale neviem ako postupovat kedze sa stale vyhovaraju na agregaciu
dnes bol u mna technik ale bol som v praci bola doma mama.Nevedel zapnut PC ani monitor tak mu musela mama zapnut jej notebook na ktorom odskusal ani neviem co ale internet to asi nebol.Nahlasena porucha sa tykala zariadenia dlink 2641r tak neviem preco linku skusal so starym glitelom a poruchoveho sa ani nedotkol.Vysledok bol asi taky ze spominal ze chyba bude asi v starych prehnitych kabloch tcomu a ze ma napoja na nejaky druhy samostatny pre cele sidlisko.Ked vedia ze to maju stare preco to uz davno neprehodili?Kym som bol v praci prisla mi sprava ze problem bol odstraneny a pridem domov otestujem a rekordnych 50 kB/s.podarilo sa mi rozbehnut edimax tam bola rychlost 300 kB/s dlink sa mi pre istotu ani nesynchronizoval vysledne pingy boli namiesto obvyklych 34 36ms 68 89ms.Volam teda na podporu a neviem ako mam nazvat slusne toho cloveka ktory so mnou este raz premeral linku 280 kB/s a tvrdil mi ze to je este v poriadku.Uz som asi viac ako 4roky zakaznikom a pravidelne aj kazdy den nameram vzdy 430 kB/s.Este sa nestalo ze by bola taka velka agregacia ako sa mi tu snazil ujo naklamat.Co by ste robili na mojom mieste?Chyba jasne nebola odstranena a najradsej by som rozviazal zmluvu ale neviem ako postupovat kedze sa stale vyhovaraju na agregaciu
Mas v zmluve agregaciu? Mas! Ide to viac ako je pomer v agregacii? Ide!
Ale tu nejde o agregaciu ale o to ze ked som hlasil poruchu tak sam operator mi povedal ze je chyba v linke ked bol pripojeny dlink ked som zapojil edimax rychlost bola 400 z coho vypliva porucha dlinku a aj tak on sam tvrdil ze este by to malo dat aj s tym edimaxom viac a ze tam stale vidi ze su nejake problemy v linke aj ked ja si myslim ze tu uz do toho vstupuje agregacia.Dnes mi pride sprava ze problem odstraneny co pre mna v konecnom dosledku znamena ze dlink ide rovnako na piku edimax mi teraz ide max 350KB/s.Takze mi dobabrali linku + mam od nich nefunkcne zariadenie a namiesto odstranenia problemu sa vyhovaraju na agregaciu tak ako ty teraz.heker napísal:Mas v zmluve agregaciu? Mas! Ide to viac ako je pomer v agregacii? Ide!