Nokia c3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Nokia c3
wifi a klávesnica za nízku cenu. Má ale nahovno systém S40 a otrasný fotoaparát.
MichalkoOo:To som už zistil, škoda že tento komentár neprišiel skôr.
Ale našťastie mám mobily dva.
Tvari sa to ako vacsi bracek E6 a to je hlavne
Celkovo takuto konstrukciu telefonu neuznavam, na takomto type klavesnice nedokazem pisat so svojimi prstami. C3 som konkretne v ruke nemal, ale poznam 2 ludi co ju maju a nestazuju si. Mozno len nie su narocni. K systemu. Podla mna je zbytocne davat do takeho telefonu davat symbian, kedze by bol nevyuzity a celkovo tazko ovladatelny. Darmo, casy S60V3 su prec.
Wifi, kovova konstrukcia
fotak
Ale myslim ze dobry kompromis za danu cenu. Kto chce fotak nech pozrie po rade N/X alebo vyssie C telefony.
Ale myslim ze dobry kompromis za danu cenu. Kto chce fotak nech pozrie po rade N/X alebo vyssie C telefony.
no moj byvali telefon teraz je v supliku bez zadneho krytu baterka vypadava a je zalepena lepiacou askou
inak som si z toho spravil fajn telefon fotak na pi*u pomali strasne ale na klavestnicu sa nestazujem podla mna najlepsie z celeho telefonu .. baterku ma super vydrzi mi aj tyzden bez nabijania ked s nou nic nerobim ... som nainternete/fb chate 2 dni az potom sa vybije ... display a okolite plasty su cele doskriabane telefon som hadzal o zem od nervou vela krat a jedinec o sa nanom doje*** je to ze kryt a baterka vypadavali v kuse (kryt som stratil
)
celkovo telefon je v pohode da sa natom volat pisat sms pocuvat hudbu pozerat video stahovat inetrnetovat ...
celkovo telefon je v pohode da sa natom volat pisat sms pocuvat hudbu pozerat video stahovat inetrnetovat ...
no..... ja sa naň nesťažujem. Ja potrebujem byť stále v kontakte aj preto som si vybral qwertz klávesnicu. Ale nechápem prečo je niekde klávesnica qwertz a niekde qwerty.
-
nikolina1811
Novice
Ahojte,chcem sa spytat,ze ci sa da vymenit predny kryt na nokia c3 ,lebo som si objednala z netu a neviem ho zhodit ten stary a chcem si tam dat novy,tak ak to niekto ovlada budem rada,ak poradite,ako zhodit dole predny kryt...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tu si pozri videjka a urcite v jednom z nich najdes co hladas
http://www.youtube.com/results?search_q ... ssassembly
http://www.youtube.com/results?search_q ... ssassembly
ja ju mam, a na klavesnicu som si rychlo zvykol. Wifi mam problem ze niektore typy zabezpecenia nepodporuje. A najnovsie ho idem dat reklamovat, pretoze baterka sa neskutocne dlho nabija. Vybija sa normalne ale za noc nabijem 2 palicky max.
ten môj sa začal vypínať....