Čekovský ako taký, a jeho postava sú geniálny, ale ťažia z neho posledné a často mám pocit že tam vôbec nepasuje. 80% jeho textu sú "džouky" len tak odveci, aby boli. Bolo by to geniálne ako video na YouTube, tu mi to nesedí. Tieto dve časti boli dobré práve vďaka námetu s Rytmausom, paradox. Bojím sa toho čo bude ďalej.
Lokal TV
Re: Lokal TV
Súhlas,...Rytmausa "zabili". 
Čekovský ako taký, a jeho postava sú geniálny, ale ťažia z neho posledné a často mám pocit že tam vôbec nepasuje. 80% jeho textu sú "džouky" len tak odveci, aby boli. Bolo by to geniálne ako video na YouTube, tu mi to nesedí. Tieto dve časti boli dobré práve vďaka námetu s Rytmausom, paradox. Bojím sa toho čo bude ďalej.
neboj.. na dalsie casti si poriadne pockas:) a vraj maju vacsie grady ako tieto..
kamoš mi hovoril že na lokal tv podali sťažnosť a už sa to nebude vysielať. Je to pravda?lumir napísal:neboj.. na dalsie casti si poriadne pockas:) a vraj maju vacsie grady ako tieto..
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie sam Čekovský bol v TV novinách o 12:00 na JOJke a hovoril,že druhá séria je už vo výrobe a bude sa vysielať (bolo to niekedy pred 2 týždnami (asi))
áno má sa začať vysielať začiatkom leta
-
hojko
Site Admin
Lokal TV zmizol z archivu JOJky na nete, nie je k tomu ani ziadne vyjadrenie. Nedocital sa niekto o niecom???
Nečítal som nič, no poslal som im email s otázkou prečo tak spravili. Dúfam že mi odpíšu niečo iné ako ,,k tomuto sa nebudeme vyjadrovaťhojko napísal:Lokal TV zmizol z archivu JOJky na nete, nie je k tomu ani ziadne vyjadrenie. Nedocital sa niekto o niecom???
Leto je na konci a Lokal TV nikde, co sa stalo?
-
Thrash/Death
Star
tak to dúfam že táto trápošina sa už nikdy na obrazovkách neobjaví
Bolo tam veľa trápnych momentov, najmä vďaka hlavnej trojici, resp. dabérom, ale celkovo to hodnotím ako veľmi podarený kúsok, a na slovenské pomery duplom. Miestami to bola parádia na úrovni. Resp. až tak pod úrovňou, že o bolo super.
Ale ok, dúfajme že sa tento "odpad" neobjaví. Nech tam radšej zostane, Farma, Farmár, Sultán, a podobné perly.
Ale ok, dúfajme že sa tento "odpad" neobjaví. Nech tam radšej zostane, Farma, Farmár, Sultán, a podobné perly.
-
Sarger
Guru wannabe
To už fakt radšej Lokal TV než tie perly čo si vymenoval..
Radsej ani jedno a bude pokoj, kym to bolo na yt, tak sa to dalo, akonahle sa niecoho chyti TV je ztoho Slovensky odpad.
-
korky_bucek
Light Expert
http://www.lokaltv.sk/?q=node/76 len tolko k tomu
Ja poznám ľudí, ktorí sú schopní za 24 hodín naanimovať o štyri triedy vyššiu "rozprávku". Neviem, čo na jednej časti robia štyri týždne. Čo tak taký South Park, ktorý robia ako na bežiacom páse?
Každopádne, teším sa.
south park robia 7 dni, simpsonovcov 6-8 mesiacov a oba serialy su oproti lokal tv neporovnatelne lepsie
Dnes teda odvysielané prvé dve časti novej série. S nadávkami sa nes*ali tak ako v prvej sérií. Pre tento seriál je to ale asi plus. Nech si hovorí kto chce čo chce, Lokal TV je od čias SOS najlepší parodický (resp. čierno-humorný) počin, aký slovenská produkcia spravila. Paradoxne, vadia mi tam hlavné postavy, inak si to ale pozriem rád.
-
mirak2
Hardcore addict
ja stale postradam humor, mozno je to humor pre ludi, pre ktorych je humor aj farma, farmar a podobne show
Nie. Vo farme ani farmárovi humor nie je. Tento program tebou vymenované relácie dosť silno paroduje, tak mi prosím ťa povedz, ako to môže mať vôbec niečo spoločné. Je to plné paródie a hlavne čierneho humoru. Nie je to klasický humor. Je to podobný humor, ako dakedy býval v SOS, no trochu primitívnejší a drsnejší.
Humor? Vcera som videl 10min a ziadny humor som tam nevidel, ani cierny humor, ani satiru, ani priklady z SOS, nic. Len trapnost okorenena nadavkami od vymyslu sveta.