//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 10:36)
plus pridal som aj nove video namiesto toho prveho(je v peknej kvalite a ukazuje najnovsiu verziu
No comment....black evil napísal:Neviem no ja by som k tomu pridal dake pozadie.
nedaval som ho tam, aby to bolo co najrychlejsieharrison314 napísal:reDo- nabuduce do narocneho vypoctu vhodne umiestni Sleep(1) alebo pouzi threading, na jednoprocesorovom stroji to neuveritelne mrzne ( spolu zo vsetkym ostatnym)
Aj vo flashových?Spixy napísal:spambot vypisuje zadaný text, funkčný vo všetkých textboxoch
Toto ti pomôže viac, než chvála.jojinkho napísal:Ty vieš povzbudiť začiatočníka, stredoškoláka, samouka![]()
Ale hráči nie. Hry sa robia preto, aby ich ľudia hrali. Nie ty. Ja viem, že sa na tom učíš, ale o to horšie - čím skôr si zvykneš na dobré návyky, tým lepšie. A duplom, ak ťa tvorba hier baví a budeš v tom pokračovať.jojinkho napísal: robil som to pre Full HD, pretože ja mám také rozlíšenie
Vidíš, toto si sem mal napísať hneďjojinkho napísal:Hra je niečo ako...
tu sem bohuzial nemam ako rozumne dat, lebo je to napisane v matlabe ako prototyp a ked nic ine chybali by Ti neuronove siete, ktore som si natrenoval a mam ich ulozene.harrison314 napísal:Po dlhom case nieco, co stoji zato, dufam ze uvidime aj aplikaciu