BattleField 3
Re: BattleField 3
Ja nedokazem nahrat ani bod v stihacke
stale letim zanim neviem sa trafit a ked trafim a uz z neho dymi tak nabura a mne neda ani bod 
UN2552 napísal:Ja nedokazem nahrat ani bod v stihackestale letim zanim neviem sa trafit a ked trafim a uz z neho dymi tak nabura a mne neda ani bod
inač s akou sensityvitov hrate všetci s stihačkach atd ??
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
one a ked mam na vsetkych zamocky ??? http://battlelog.battlefield.com/bf3/en ... 109792/pc/ to ako spravim aby mi aspon ukazovalo priebeh ako tebe ???
a daky slovensky server ??? bo nasiel som len knifeonly
uaaaa nenavidim toto menu salene
ja to cem jak v BC2
jak zistim kolko potrebujem na unlock http://battlelog.battlefield.com/bf3/en ... 109792/pc/
a daky slovensky server ??? bo nasiel som len knifeonly
uaaaa nenavidim toto menu salene
jak zistim kolko potrebujem na unlock http://battlelog.battlefield.com/bf3/en ... 109792/pc/
Vsetko mas vypisane na battlelogu. Statistiky zalozka weapons a vpravo unlock progression. Ked das mys na nejaku zbran tak ti vyhodi kolko bodov mas a kolko treba na odomknutie. Na minomet treba 40k za supporta. Chat v coop nejde, komunikacia jedine cez voip. Assigmenty musis mat kupene B2K (ked si nemal limitovku)
-
Runes
Addict
Ci pana tomu vravim odpoved
ok de je najlacnejsi B2K
a ten chat je potom fail ten tam mali dat bo obcas je to fakt smiesne co robia
vy co mate rusku verziu, mozte mi poradit ako zmenim jazyk na anglictinu??
to som nasiel tiez ale tam je len patch zo 6. decembra, nevysiel uz odvtedy novy patch?
nie, nevyšiel nový patchMarkoff napísal: to som nasiel tiez ale tam je len patch zo 6. decembra, nevysiel uz odvtedy novy patch?
-
hojko
Site Admin
Runes: Ak chces servre na techniku, cize heli, stihacky, tanky a podobne..., tak si oznac mapy ako Operation Firestorm, Caspian Border, Kharg Island, v pripade B2K este Wake Island a Gulf of Oman. Hlavne posledna mapa ma velka tankov a APCciek. V zozname serverov si vlavo do vyhladavaca napis "fast", najde ti servre a hladaj tie s popisom "fast vehicles respawn". Su to servre, kde sa hned obnovuje technika, takze ked vybuchne tank alebo padne heli, tak sa par sekund je obnovena a nemusis cakat ako na normalnych serveroch aj 3 minuty, kym sa opat objavi.
-
Hotwire
Addict
+ vyber si nejaky kde hra co najmenej ludi
-
Michaelo
Hardcore addict
ja len upresnim ze co najmenej neznamena ze tam budete dvaja
aspon 5 na 5 tj 10 ludi.
-
Hotwire
Addict
no ak to chce cisto len na expenie vozidiel tak najlepsie by boli len 2 pricom druhy by bol nejaky jeho kamos 
-
hojko
Site Admin
Na vozidla sa mi osvedcili servre s 32 hracmi, nie je to vela, ani malo, techniky je akurat pre vsetkych. Niekde sa oplati server s velkostou len 24 hracov, ale kazdemu vyhovuje nieco ine.
počujte jak sa najlepšie naučim lietat na stíhačke ??
poradily by ste mi čim ju ovladate a ked mišou aku mate senzitivytu ?
poradily by ste mi čim ju ovladate a ked mišou aku mate senzitivytu ?
-
hojko
Site Admin
detrox: Uz si sa na to pytal par prispevkov vyssie, nesluzi ti pamat alebo si myslis, ze ked sa tu opytas to iste, ze ti to pomoze???
hojko napísal:detrox: Uz si sa na to pytal par prispevkov vyssie, nesluzi ti pamat alebo si myslis, ze ked sa tu opytas to iste, ze ti to pomoze???
zeby nikto neodpisal ?
-
Runes
Addict
No tak som dohral coop s GRONDom a az na poslednu misu fasa
tu poslednu sme sli asi 25783 krat
a hrat to s dakym kym sa aj dohodnete je fakt 100x lepsie
potom sme trosku zasantili na serveri a aj ked asi ani jeden neskilloval je to tak viac funn 
Detrox: co sa tyka lietania da sa v pohode mys + klavesnica ale ce to vela vela casu a hlavne kludnu hlavu lebo ja spanikarim hned jak pipam a to uz lietam ani neviem kade a zabudam pustat SHIFT cize ked ma nezostrelia hned po starte tak sa zostrelim sam. Ale snazim sa uz som dokonca letel aj 20sekund
. Co sa tyka senzitivity tu si najdi sam sak asi mas ako seci mysku de prepinas dpi tak v tom problem nevidim 
Detrox: co sa tyka lietania da sa v pohode mys + klavesnica ale ce to vela vela casu a hlavne kludnu hlavu lebo ja spanikarim hned jak pipam a to uz lietam ani neviem kade a zabudam pustat SHIFT cize ked ma nezostrelia hned po starte tak sa zostrelim sam. Ale snazim sa uz som dokonca letel aj 20sekund
dokažem vydrzat niekedy aj par minut vo vzduchu ale neviem s tym tak lietat ze by som dakoho dokazal zabit:D a často naburam do dačoho lepši povedane do zemy 
ked spustim hru mam ciernu obrazovku, zvuky pocujem ale nic nevidim, deje sa to potom ako som zmenil jazyk z RU na EN, vie niekto co s tym??