Mazanie prispevkov
Mazanie prispevkov
Zdravim, uz treti krat sa mi stalo ze mi niekto zmazal prispevok z vtipov.
Minule som tam pridal vtip, este som zanho dostal aj K+ a ked som pozrel o par minut uz tam nebol. Bez akehokolvek vysvetlenia. Bol to vsak cierny humor, tak som si povedal ze dobre, mozno je to nevhodne. Ale vcera som pridal jeden obrazok do vtipov, ktory urcite neprekracoval ziadne hranice, a opat mi ho zmazali . Tak som ho tam pridal znovu a opat zmizol. Bez vysvetlenia.
Co to je? Co nemam pravo pridavat vtipy, alebo co? Uz ma to kusocek stve.
Minule som tam pridal vtip, este som zanho dostal aj K+ a ked som pozrel o par minut uz tam nebol. Bez akehokolvek vysvetlenia. Bol to vsak cierny humor, tak som si povedal ze dobre, mozno je to nevhodne. Ale vcera som pridal jeden obrazok do vtipov, ktory urcite neprekracoval ziadne hranice, a opat mi ho zmazali . Tak som ho tam pridal znovu a opat zmizol. Bez vysvetlenia.
Co to je? Co nemam pravo pridavat vtipy, alebo co? Uz ma to kusocek stve.
Re: Mazanie prispevkov
V prvom rade: http://www.hojko.com/post301407.html#p301407 (ten text cervenym)
A potom: neviem ci si to bol ty, ale vcera som 2x zmazal nejaky obrazok, ktory evidentne patril medzi meme vtipy a nie medzi obrazkove.
A potom: neviem ci si to bol ty, ale vcera som 2x zmazal nejaky obrazok, ktory evidentne patril medzi meme vtipy a nie medzi obrazkove.
Aha, no ja nepoznam az tak tu hranicu medzi MEME a Obrazkovymi , a hej bol som to ja. Dik za odpoved. 
np, aspon ma to donutilo upravit tie pravidla v prvom prispevku obrazkovych vtipov.
Ja by som mal otázku z iného súdka.
Celkovo vo fóre je ježiš mária príspevkov. Ruku na srdce kto ich všetky prečítal a kto naozaj hlada temy a nasledne studuje. Či by nebolo vhodné príspevky z rokov 2006 az 2009 (pocitace) uzamknut a dat do sekcie archiv. Lebo ak niekto caka radu nikdy sa nezapaja do tem ktore su starsie, lebo nelistuje.
Mozno hlupost no navrh to je.
Celkovo vo fóre je ježiš mária príspevkov. Ruku na srdce kto ich všetky prečítal a kto naozaj hlada temy a nasledne studuje. Či by nebolo vhodné príspevky z rokov 2006 az 2009 (pocitace) uzamknut a dat do sekcie archiv. Lebo ak niekto caka radu nikdy sa nezapaja do tem ktore su starsie, lebo nelistuje.
Mozno hlupost no navrh to je.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak niekto hľadá radu, hľadá na googli. A google mu nájde aj 5 rokov staré témy, takže je hlúposť ich zamykať. Pomerne často sa stáva že sa stará téma oživí novým členom, lebo ju našiel cez google a práve kvôli tomu sa tu zaregistroval. Mazať staré príspevky je hlúposť. Niekoľko rokov budujeme komunitu a potom to máme všetko zmazať?
A ja len dodam, ze to nema ani ziadny prakticky vyznam, kedze forum je stale rovnako rychle. Malo by to zmysel iba v pripade, ze by ho vysoky pocet prispevkov spomaloval.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mozno by pomohlo vymazat uplne vsetko a mohli by sme zacat odznova... co tak napr. 21.12.2012? 
-
audiotrack
VIP
začneme mazaním užívateľských účtov. Čo tak od konca abecedy? zelovoc? 
Ktora dusa mi vymazala prispevok s hranolom v hlavnej ulohe?
S ktorym pravidlom bol moj prispevok v rozpore?
Dakujem
S ktorym pravidlom bol moj prispevok v rozpore?
Dakujem
-
audiotrack
VIP
Ja som mazal dva príspevky z video vtipov. Tuším bol jeden z nich tvoj. V jednom nebol popis len tak odveci hodený link, v druhom bola zase citácia na predošlé video a komentár (teda nebolo pridané žiadne nové video)