Pokroky v sociálnom živote
Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť
Utápaš sa v sebaľútosti... Myslíš, že nikto nemá rovnaké, alebo ešte horšie porblémy ako ty ? 
RaiN napísal:Utápaš sa v sebaľútosti... Myslíš, že nikto nemá rovnaké, alebo ešte horšie porblémy ako ty ?
On, vie že sú i horšie problémy, no jeho problém je , že druhým sa snaží pomôcť a dokáže to, ale sám sebe ťažko, nie je to také jednoduché... keby si si prečítal všetky strany pochopil by si, ale to samozrejme nemusíš
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol, Potrebuje niekoho kto by ho pochopil? Jedine co potrebuje je prestat byt EMO pussy a dat sa dokopy. Myslis, ze nejake dievca bude brat kedykolvek v zivote vazne niekoho kto ma len tolko sebavedomia, ze sa dava 9 rokov dokopy po 1 rozchode co ani vztah nebol?Melani napísal:A on potrebuje niekoho kto by ho pochopil a hlavne potrebuje menej premýšľať, aby sa netrápil...
Podla mna nema nikto pravo plakat sam nad sebou a vyhlasovat veci typu: "Imro, Tebe sa to lahko vravi, ale keby si bol ja....". Kazdy je strojca svojho osudu a kazdy je tam kde chcel byt, nikto iny ho do jeho situacie nedostal. A ked sa niekto rozhodol sam seba zakopat do sraciek tak nech o tom aspon newhinuje na vsetky strany. Keby mu to skutocne vadilo tak by s tym nieco spravil, takto je akurat atention seeking whore, ktory potrebuje aby ho ludia lutovali. Doh.
Nedával som sa 9 rokov dokopy, len som na to 9 rokov kašľal, keďže som za ten čas nemal ani len jedinú príležitosť. To, čo sa stalo pred 9 rokmi bola totálna náhoda, ktorá sa stala len preto, že sme čírou zhodou okolností chodievali na rovnaký tréning.
Mal is otca, čo ťa ťa v jednom kuse psychicky terorizoval? Bol si v škole 14 rokov šikanovaný? Ak nie, potom nemáš šajnu čím som si prešiel. Doplácam na to doteraz, navštevujem psychiatričku i psychologičku a dávam sa dokopy, začal som chodiť von a nadväzovať nové známosti. Holt, ešte mnohé reakcie mám hlboko zakorenené a bude nejaký čas trvať, kým sa ich zbavím (alebo či vôbec sa ich zbavím). No za posledné dva mesiace som toho zvládol viac, než za poslednú dekádu. Myslím, že sa to dá klasifikovať ako "tak by s tým niečo spravil".
Mal is otca, čo ťa ťa v jednom kuse psychicky terorizoval? Bol si v škole 14 rokov šikanovaný? Ak nie, potom nemáš šajnu čím som si prešiel. Doplácam na to doteraz, navštevujem psychiatričku i psychologičku a dávam sa dokopy, začal som chodiť von a nadväzovať nové známosti. Holt, ešte mnohé reakcie mám hlboko zakorenené a bude nejaký čas trvať, kým sa ich zbavím (alebo či vôbec sa ich zbavím). No za posledné dva mesiace som toho zvládol viac, než za poslednú dekádu. Myslím, že sa to dá klasifikovať ako "tak by s tým niečo spravil".
-
axxis
Addict
poznam ludi, ktorych otec uplne bezdovodne tyral aj fyzicky a poznam jedno dievca, ktora zacala pracovat v 16-tich aby uzivila svojich ridicov alkoholikov a jej mladsi brat mohol ist do skoly. A ani z jedneho nich sa nestala kopa nestastia ako si Ty.
14 rokov si bol sikanovany? Asi si nieco nerobil spravne ked Ti sikana vydrzala aj po prechode zo zakladky na strednu....
To, ze navstevujes cvokara je sice pekne, ale to Ti samo o sebe nepomoze. Jedina Tvoja odpoved na vsetko je: neviem, nemozem, nedokazem, nemam.
To nebavi, nemam sa s nim o com bavit a to robit nechcem. Keby si za tie Tvoje 2 mesiace nejaky postup skutocne spravil tak by si pochopil, ze takyto pristup Ta asi daleko nedostane. Keby som mal ja robit len to co ma bavi tak iba spim a jem a chodim k psychologicke s tym, ze ma nikto nema rad.
Chces sa vzmuzit? Zachni chodit do fitka. Freud nebol uplne popleteny v tom co tvrdil a ked sa niekam posunies fyzicky Tvoje sebavedomie bude nasledovat. Co mi na to odpovies? Teba to nebavi. Who gives a fuck. Nikoho nebavi to co ho skutocne posuva dopredu.
Ty si sa nikam neposunul, len odrhujes, ze Ti bude 500 rokov trvat kym sa z niecoho vyliecis stale dookola. Zmen svoje hlupe nie na ano a potom hovor o pokroku.
A navyse, Ty vravis, ze my nechapeme Tvoje problemy, ale nejako si nezaregistorval, ze Ty ocividne nechapes realny zivot na rozdiel od niektorych jedincov, ktori Ti tu dobre radili. A jedine co s ich radami spravil, ze si ich znegoval. Tolko k Tvojmu zalcneniu do reality.
14 rokov si bol sikanovany? Asi si nieco nerobil spravne ked Ti sikana vydrzala aj po prechode zo zakladky na strednu....
To, ze navstevujes cvokara je sice pekne, ale to Ti samo o sebe nepomoze. Jedina Tvoja odpoved na vsetko je: neviem, nemozem, nedokazem, nemam.
To nebavi, nemam sa s nim o com bavit a to robit nechcem. Keby si za tie Tvoje 2 mesiace nejaky postup skutocne spravil tak by si pochopil, ze takyto pristup Ta asi daleko nedostane. Keby som mal ja robit len to co ma bavi tak iba spim a jem a chodim k psychologicke s tym, ze ma nikto nema rad.
Chces sa vzmuzit? Zachni chodit do fitka. Freud nebol uplne popleteny v tom co tvrdil a ked sa niekam posunies fyzicky Tvoje sebavedomie bude nasledovat. Co mi na to odpovies? Teba to nebavi. Who gives a fuck. Nikoho nebavi to co ho skutocne posuva dopredu.
Ty si sa nikam neposunul, len odrhujes, ze Ti bude 500 rokov trvat kym sa z niecoho vyliecis stale dookola. Zmen svoje hlupe nie na ano a potom hovor o pokroku.
A navyse, Ty vravis, ze my nechapeme Tvoje problemy, ale nejako si nezaregistorval, ze Ty ocividne nechapes realny zivot na rozdiel od niektorych jedincov, ktori Ti tu dobre radili. A jedine co s ich radami spravil, ze si ich znegoval. Tolko k Tvojmu zalcneniu do reality.
Melani čítal som dosť príspevkov nato, aby som pochopil to, že sa vždy len ľutuje... Riešenie jeho problému viam a vieš ho aj ty. Dokonca aj Terepin to vie, ale nechce 
Terepin bóže.... Nebudem ti písať o mojom živote, no myslím si, že som na tom ešte horšie ako si bol ty...
Jedine v čom som "lepší" je to, že mňa v škole nešikanovali - prečo ? Pretože som sa nedal a kruto som to trestal a aj trestám. Skúšať to skúšali, no presvedčil som ich...
takže to, že ťa šikanovali je len tvoja vina a to preto, že si sa nechal... Na ZŠ by som to pochopil, ale aj na strednej ? Chyba bude v tebe!
Terepin bóže.... Nebudem ti písať o mojom živote, no myslím si, že som na tom ešte horšie ako si bol ty...
Jedine v čom som "lepší" je to, že mňa v škole nešikanovali - prečo ? Pretože som sa nedal a kruto som to trestal a aj trestám. Skúšať to skúšali, no presvedčil som ich...
takže to, že ťa šikanovali je len tvoja vina a to preto, že si sa nechal... Na ZŠ by som to pochopil, ale aj na strednej ? Chyba bude v tebe!
Dobre potom, áno ja ho tak trocha viem, ale tiež i keď sa mu snažím pomôcť , myslím, že mi to veľmi nejde, kedže ani sama sebej nedokážem, lebo asi nechcem, ako píšeš Ty, ani on nechce, ale mal by, a potom to už pôjdeRaiN napísal:Melani čítal som dosť príspevkov nato, aby som pochopil to, že sa vždy len ľutuje... Riešenie jeho problému viam a vieš ho aj ty. Dokonca aj Terepin to vie, ale nechce
Heh, trestal si, bil si sa s nimi ? Alebo slovná potyčka ?:)
Pretože som nikdy nebol ako oni; to čo oni považovali za nudu, ja som sa pri tom bavil, čo oni považovali za blbosť, ja za super a naopak. Nikdy som nebol konzumný a komerčný typ človeka. Čo sa v dnešnej doba rovná samovražde.
Aj som to pochopil. To, čo ma prevalcovalo, ma koniec aj posilnilo. A poučilo.
Vrátim sa k tomu, čo som robieval pred 9 rokmi - vrátim sa na tréningy karate. Nie len že si vrátim kondičku a postavu, ale aj sa naučím niečo užitočné. Bol by som sa tam vrátil skôr, ale finančná situácia mi to nedovolila.
Predtým som hovoril nie prakticky na všetko - pozvania von, na stretka, výlety, oslavy atď. Učím sa na to odpovedať áno, i keď úplne na všetko odpovedať áno nebudem nikdy.
Aj som to pochopil. To, čo ma prevalcovalo, ma koniec aj posilnilo. A poučilo.
Vrátim sa k tomu, čo som robieval pred 9 rokmi - vrátim sa na tréningy karate. Nie len že si vrátim kondičku a postavu, ale aj sa naučím niečo užitočné. Bol by som sa tam vrátil skôr, ale finančná situácia mi to nedovolila.
Predtým som hovoril nie prakticky na všetko - pozvania von, na stretka, výlety, oslavy atď. Učím sa na to odpovedať áno, i keď úplne na všetko odpovedať áno nebudem nikdy.
Melani ty mu pomôcť ani nemôžeš... Môžeš mu jedine poradiť čo aj robíš, čo či si od niečo z toho vezme je na ňom a ako vidíš už tu 5 rokov rieši niečo a výsledok je nulový... Čudujem sa, že si sa mu nevykašľala na hlavu...
Keď bola slovná potyčka tak som to vracal slovne, keď nieko začal fyzicky tak bola bitka... Buď som schytal ja, alebo schytal on... A to sa biť neviem.... Ale nerozoberáme tu mňa, ale jeho
Terepin nikto ti nekáže na všetko hovoriť áno... A myslím, že keď na všetko budeš mať negatívny názor nepomôže ti ani psychoš...
Skús si prečítať niečo o pozitívnom myslení etc... Pretože tak ako sa vidíš ty sám, ťa vidia aj ostatní (y ?
)
Keď myslíš, že si nikto koho len šikanajú, tak to tak aj dopadne...
Keď bola slovná potyčka tak som to vracal slovne, keď nieko začal fyzicky tak bola bitka... Buď som schytal ja, alebo schytal on... A to sa biť neviem.... Ale nerozoberáme tu mňa, ale jeho
Terepin nikto ti nekáže na všetko hovoriť áno... A myslím, že keď na všetko budeš mať negatívny názor nepomôže ti ani psychoš...
Skús si prečítať niečo o pozitívnom myslení etc... Pretože tak ako sa vidíš ty sám, ťa vidia aj ostatní (y ?
Keď myslíš, že si nikto koho len šikanajú, tak to tak aj dopadne...
-
axxis
Addict
Vratis sa k tomu co si robil pred 9 rokmi?
Co takto skusit nieco nove? Zacni chodit na krav magu, zmen uces ( ak mas dlhe vlasy - ostrihat, ak mas kratke nechaj si ich narast), zacni jazdit na motorke, chod do baru, opi sa a urob si hanbu, zacni liezt na skaly a sprav si kurz potapania. Zmenit sa nie je takze (staci zacat robit nieco nove), ked raz s niecim zacnes vsetko ostatne bude nasledovat, zmena je proces nie pozeranie sa na ciel z dialky.
A mozes mi verit, keby si zacal co i len s jednou z veci, ktore som Ti napisal tak sa za rok nesposnas.
Co takto skusit nieco nove? Zacni chodit na krav magu, zmen uces ( ak mas dlhe vlasy - ostrihat, ak mas kratke nechaj si ich narast), zacni jazdit na motorke, chod do baru, opi sa a urob si hanbu, zacni liezt na skaly a sprav si kurz potapania. Zmenit sa nie je takze (staci zacat robit nieco nove), ked raz s niecim zacnes vsetko ostatne bude nasledovat, zmena je proces nie pozeranie sa na ciel z dialky.
A mozes mi verit, keby si zacal co i len s jednou z veci, ktore som Ti napisal tak sa za rok nesposnas.
dalsia taka... prestan cakat na to, ze pride za Tebou blikajuci princ Edward, ktory bude chapat vsetky Tvoje problemy. Najblizsia pomocna ruka je vzdy na konci Tvojho ramena.Melani napísal:
Dobre potom, áno ja ho tak trocha viem, ale tiež i keď sa mu snažím pomôcť , myslím, že mi to veľmi nejde, kedže ani sama sebej nedokážem, lebo asi nechcem, ako píšeš Ty, ani on nechce, ale mal by, a potom to už pôjde![]()
Heh, trestal si, bil si sa s nimi ? Alebo slovná potyčka ?:)
RaiN napísal:Melani ty mu pomôcť ani nemôžeš... Môžeš mu jedine poradiť čo aj robíš, čo či si od niečo z toho vezme je na ňom a ako vidíš už tu 5 rokov rieši niečo a výsledok je nulový... Čudujem sa, že si sa mu nevykašľala na hlavu...
Ja viem, ale snažím sa o to preto , pretože ho poznám iba od septembra... On, preto niečo robí, len musí viac a potrebuje silu a chuť ...
Chápem, len som sa pýtala, keď si to už načrtol, jasne, budeme sa baviť o Tebe, len ak si založíš tému Ty
Melani
Snaží ? A povedz mi. Čo sa zmenilo za tie 4+ mesiace odkedy ho poznáš ? Už tu pár orkov rieši toto isté a nič sa nezmenilo... On sa nesnaží. On tu z 99% len vyplakáva...
A ja tu tému zakladať nemiením... Aj tak neviem ako by mi mohol niekto na diskuznom fóre pomôcť... tak či tak to musím spraviť ja sám...
Snaží ? A povedz mi. Čo sa zmenilo za tie 4+ mesiace odkedy ho poznáš ? Už tu pár orkov rieši toto isté a nič sa nezmenilo... On sa nesnaží. On tu z 99% len vyplakáva...
A ja tu tému zakladať nemiením... Aj tak neviem ako by mi mohol niekto na diskuznom fóre pomôcť... tak či tak to musím spraviť ja sám...
Rain
Ale snaží, sa veď si videl čo napísal teraz , čo všetko urobil... ja viem, je toho málo, ale aspoň niečo ... už nevyplákava ako kedysi ...
Ale snaží, sa veď si videl čo napísal teraz , čo všetko urobil... ja viem, je toho málo, ale aspoň niečo ... už nevyplákava ako kedysi ...
-
axxis
Addict
co vsetko? ja som to akosi prehliadolMelani napísal:Rain
Nebudem predsa skúšať niečo, o čo nemám záujem. Opil som sa a odvtedy nemôžem alkohol ani len cítiť, nechal som si narásť vlasy i strnisko a na Subaru Impreza ako aj vodičák nemám peniaze.axxis napísal:Vratis sa k tomu co si robil pred 9 rokmi?
dalsia taka... prestan cakat na to, ze pride za Tebou blikajuci princ Edward, ktory bude chapat vsetky Tvoje problemy. Najblizsia pomocna ruka je vzdy na konci Tvojho ramena.
Každopádne do budúcnosti plánujem veľké veci.
axxis napísal:co vsetko? ja som to akosi prehliadol
Napr. že začne znova chodiť na karate, chodí s priateľmi von....
A ja nie som žiadne dievča z Twilightu, ak si narážal nato, ja nepotrebujem pomoc od nikoho, pretože ju i tak nevyužijem ,ja viem že si musím pomôcť iba sama a o to sa aj pokúšam, no ja nemám také problémy ako on.... Ja ak to niekam chcem dotiahnúť, tak sa budem snažiť, pretože cieľavedomá som dosť, už len preto niečo urobiť...
-
axxis
Addict
Terepin napísal: Nebudem predsa skúšať niečo, o čo nemám záujem. Opil som sa a odvtedy nemôžem alkohol ani len cítiť, nechal som si narásť vlasy i strnisko a na Subaru Impreza ako aj vodičák nemám peniaze.
Každopádne do budúcnosti plánujem veľké veci.
kto povedal, ze si mas kupit imprezu? Najdi sa nete zraz motorkarov a poziadaj niekoho aby Ta naucil jazidt. Cas od casu so zaplat benzin. Cez leto na brigadu a kup si svoju vlastnu (hondu cbr za par supov).axxis napísal: Jedina Tvoja odpoved na vsetko je: neviem, nemozem, nedokazem, nemam.
To nebavi, nemam sa s nim o com bavit a to robit nechcem. Keby som mal ja robit len to co ma bavi tak iba spim a jem a chodim k psychologicke s tym, ze ma nikto nema rad.
Alebo vies co? Nie. Ser na vsetko. Plac si dalej, Ty si totalne zabity pripad. Ale ked uz mas vsetko tak tazko na koko*e tak tu uz aspon dalej nepis. Usetris ludom kopu blbeho citania.
no to nie si moc sebavedoma, si iba velky teoretik veci.Melani napísal:
Napr. že začne znova chodiť na karate, chodí s priateľmi von....
A ja nie som žiadne dievča z Twilightu, ak si narážal nato, ja nepotrebujem pomoc od nikoho, pretože ju i tak nevyužijem ,ja viem že si musím pomôcť iba sama a o to sa aj pokúšam, no ja nemám také problémy ako on.... Ja ak to niekam chcem dotiahnúť, tak sa budem snažiť, pretože cieľavedomá som dosť, už len preto niečo urobiť...
-
TommyHot
Addict
Iba chciet nestaciMelani napísal:Ja ak to niekam chcem dotiahnúť, tak sa budem snažiť, pretože cieľavedomá som dosť, už len preto niečo urobiť...
Guru: nie som, priznám sa, ale snažím sa byť viac 
Tommy: Viem.. preto aj niečo robím
Tommy: Viem.. preto aj niečo robím
To si sem prišiel na to, aby si si o mňa mohol obtierať papuľu? Nebudem robiť chu**** len preto, lebo ty si povedal, že je všeliek všetkých mojich problémov.