Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal:To si sem prišiel na to, aby si si o mňa mohol obtierať papuľu?
pretty much, skus to niekedy aj Ty, mozno sa Ti ulavi
Terepin napísal: Nebudem robiť chu**** len preto, lebo ty si povedal, že je všeliek všetkých mojich problémov.
som rad, ze povazujes vsetky normalne veci za chu**** ^^ pomohol si mi pochopit preco Ta v skole sikanovali. Take care, uz tu viac nebudem pisat, slubujem.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Aha, čiže pokiaľ nie som motorkár, horolezec a potápač, čo sú inak úplne bežné zábavy úplne bežných ľudí, tak som nenormálny?
Ďakujem za pripomenutie prečo sa s takými ako ty netýkam.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:Aha, čiže pokiaľ nie som motorkár, horolezec a potápač, čo sú inak úplne bežné zábavy úplne bežných ľudí, tak som nenormálny?
Ďakujem za pripomenutie prečo sa s takými ako ty netýkam.
OMG
Ty nielenze si totalny strateny, este si aj idiot. A koli Tvojej blbosti musim porusit to co som napisal co ma fakt serie.

Nie, nemusis byt motorkar, nemusis byt horolezec a nemusis byt ani potapac. (a surprise surprise! ano to su normalne zaluby noralnych ludi, ale kedze Ty normalny ocividne nie si tak o tom nevies) Keby si nebol zabedneny blbec tak by si pochopil, ze to boli priklady a mozno, naozaj len mozno, keby si, opat raz opakujem, nebol totalne tupy tak by Ti doslo, ze moje prispevky nemali byt ziadne exaktne rady ako mas smerovat svoj zivot ale len poukazat na to, ze by si ho mal zmenit a navrhol som Ti par veci co by si spravit mohol. Ale nie, Ty vo svojej dokonalosti (ano, viem, geniovia su pochopeni az po tom co si urezu ucho alebo po smrti, to bude asi aj Tvoj pripad) si usudil, ze vratit sa ku karate, ktori si robil ako 10 rocny chalan je progres! Go ahead a uzi si dalsich 10 rokov spickoveho zivota.

tihs >> HOI
RaiN
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa RaiN »

Melani
Axis ma prebehol... Tiež som si nejak nevšimol... Je pekné vravieť do čoho sa pústim a čo všetko spravím, keď len o tom vravím :) Pretože on nič nezačal, on len o tom hovorí...

Terepin
neber to tak tragicky, ale axis má pravdu. Nič ti nie je dobré... Tak o čom je táto téme ? A vlastne odpovedz mi. Čo čakáš, alebo čo si čakal tým, že tu založíš tému ? Že niekto vyrieši tvojé problémy za teba, alebo čo ?

Axis

Njn škoda reči sa tu naťahovať, keď za 5 rokov nič nezmenil... Môj posledný príspevok k Terepinovi

By the way som zvedavý ako dlho to s tebou vydŕžia ľudia na fóre a potom ľudia v reale ako je Melani ;) Potom, keď ťa pošlu do ahoj ti nič iné okrem plakania nepomôže
Terepin
Addict
Addict

axxis napísal:OMG
Ty nielenze si totalny strateny, este si aj idiot. A koli Tvojej blbosti musim porusit to co som napisal co ma fakt serie.

Nie, nemusis byt motorkar, nemusis byt horolezec a nemusis byt ani potapac. (a surprise surprise! ano to su normalne zaluby noralnych ludi, ale kedze Ty normalny ocividne nie si tak o tom nevies) Keby si nebol zabedneny blbec tak by si pochopil, ze to boli priklady a mozno, naozaj len mozno, keby si, opat raz opakujem, nebol totalne tupy tak by Ti doslo, ze moje prispevky nemali byt ziadne exaktne rady ako mas smerovat svoj zivot ale len poukazat na to, ze by si ho mal zmenit a navrhol som Ti par veci co by si spravit mohol. Ale nie, Ty vo svojej dokonalosti (ano, viem, geniovia su pochopeni az po tom co si urezu ucho alebo po smrti, to bude asi aj Tvoj pripad) si usudil, ze vratit sa ku karate, ktori si robil ako 10 rocny chalan je progres! Go ahead a uzi si dalsich 10 rokov spickoveho zivota.

tihs >> HOI
Čo sa teraz rozčuľuješ? Len som klesol na tvoju úroveň vyjadrovania. Serie ťa to? Zmier sa s tým.
A tvoje tzv. "príklady" nie sú progresS, ale len vynútené zmeny, aby tam proste nejaké boli. O tie fakt nestojím. Už keď zmeny, tak v rámci mojich zájmov, napr. cestovanie, fotografovanie, spisovateľstvo, komponovanie hudby, alebo hoc aj herectvo.
To, že pre teba sú to super zmeny, ešte neznamená, že budú aj pre mňa.
RaiN napísal:Terepin
neber to tak tragicky, ale axis má pravdu. Nič ti nie je dobré... Tak o čom je táto téme ? A vlastne odpovedz mi. Čo čakáš, alebo čo si čakal tým, že tu založíš tému ? Že niekto vyrieši tvojé problémy za teba, alebo čo ?
Axis
Njn škoda reči sa tu naťahovať, keď za 5 rokov nič nezmenil... Môj posledný príspevok k Terepinovi

By the way som zvedavý ako dlho to s tebou vydŕžia ľudia na fóre a potom ľudia v reale ako je Melani ;) Potom, keď ťa pošlu do ahoj ti nič iné okrem plakania nepomôže
Potreboval som sa vyrozprávať. A teraz, keď to mám krásne našľapnuté, si celú tému prejdem ešte raz a zapíšem rady, ktoré by sa dali v mojom prípade aj použiť. A bude ich skúšať, pekne jednu po druhej. Ktoré nevyjdu si vyškrtnem, ktoré mi pomôžu si osvojím. A poďakujem radcom K+. :)

Btw, je to naopak, otázne je ako dlho to vydržím ja (a iný s Melani), ale to už je riadny OT.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie som nasrany na to co si napisal, ale ze som musel pre Tvoju nechapavost do tejto temy napisat znova. (Ty mas pred sebou este mile daleko k tomu aby si sa dostal na moju uroven vyjadrovania)
Kolko s je v slove progress viem, ale aj tak dik. (a aj keby som to to nahodou nevedel autocorrect prehliadaca mi to povie)
A som fakt rad, za Ta bavi fotografovanie, spisovatelstvo a komponovanie hudby, vsetko je strasne pekne akurat akosi pochybujem, ze tieto veci v Tvojom pripade vedu k akejkolvek socialnej interakcii.
Ale paci sa mi Tvoj nazor na pokrok a zmenu:
zmena cislo 1 - vratim sa k niecomu co som robil pred 9 rokmi ( ked som mal 10, lebo vtedy som mal zeny a moc )
zmena cislo 2 - budem pokracovat v tom co robim doteraz

povedal by som, ze sa Ti tento postup velmi neosvedcil, mozno by som mohol nieco... poznas to...zmenit...

P.S. Ty sa nepotrebujes vyrozpravat, Ty si potrebujes poplakat vzdy pekne, polutovat sa a vsetkym ozrejmit ake to mas tazke. Myslim, ze stykat sa s clovek ako si Ty je asi nie je velka vyhra, lebo ked len whinujes tak to asi na 10-tykrat uz neni velka zabava.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Terepin, nikto si o teba neotiera papulu.
Jedine co potrebujes je, ze sa postavis k zrkadlu a povies si, ze si skvely.
Ostatne pride samo, ako budes na sebe pracovat. Ale musis v seba verit.
Stastie je vecou vyberu.
Su ludia muchy a su ludia motyle.
Motyl vyhlada na smetisku kvet a mucha najde aj v zahone plnom kvetov svoje hovno.
Ak si budes mysliet na to aky si ch*j, tak sa nikdy nepohnes.
To iste plati o tvojej minulosti.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

posledné 3 strany sú pure epicness...
Terepin
Addict
Addict

axxis napísal:Nie som nasrany na to co si napisal, ale ze som musel pre Tvoju nechapavost do tejto temy napisat znova. (Ty mas pred sebou este mile daleko k tomu aby si sa dostal na moju uroven vyjadrovania)
Kolko s je v slove progress viem, ale aj tak dik. (a aj keby som to to nahodou nevedel autocorrect prehliadaca mi to povie)
A som fakt rad, za Ta bavi fotografovanie, spisovatelstvo a komponovanie hudby, vsetko je strasne pekne akurat akosi pochybujem, ze tieto veci v Tvojom pripade vedu k akejkolvek socialnej interakcii.
Ale paci sa mi Tvoj nazor na pokrok a zmenu:
zmena cislo 1 - vratim sa k niecomu co som robil pred 9 rokmi ( ked som mal 10, lebo vtedy som mal zeny a moc )
zmena cislo 2 - budem pokracovat v tom co robim doteraz

povedal by som, ze sa Ti tento postup velmi neosvedcil, mozno by som mohol nieco... poznas to...zmenit...

P.S. Ty sa nepotrebujes vyrozpravat, Ty si potrebujes poplakat vzdy pekne, polutovat sa a vsetkym ozrejmit ake to mas tazke. Myslim, ze stykat sa s clovek ako si Ty je asi nie je velka vyhra, lebo ked len whinujes tak to asi na 10-tykrat uz neni velka zabava.
Zmena číslo jedna - vrátim sa k športu, ktorý som cvičil pred 9 rokmi (keď som mal 15, lebo som mal kondičku, dobrú postavu a mal som pocit, že robím niečo užitočné)
Zmena číslo 2 - zoberiem záhradku, vytrhám burinu, okopem zdravé rastliny a posadím nové kvety.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ty nepotrebujes kvietky.
Prozac, prozac je to co potrebujes.
Terepin
Addict
Addict

Všetko poporiadku, najprv si ju potrebujem upraviť, aby som na nej mohol niečo pestovať, inak zase vypestujem burinu.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Btw chodil si na karate, ale sikanovali ta? To su trosku protichodne tvrdenia nemyslis? Ja som raz skocil do jedneho karatistu a hoci mal len nejake 5. kyu za 2 sekundy som lezal na zemi a odvtedy som sa na neho uz radsej ani nepozrel.
Terepin
Addict
Addict

Vtedy som to nebral vážne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A teraz ked uz ta nikto nesikanuje to beres vazne?
Terepin
Addict
Addict

Po deviatich rokoch beriem mnoho vecí vážne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tu uz ani psychiater nepomoze ;)
Terepin
Addict
Addict

To mám byť beneloventny?
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Ako ja som si myslel ze som na tom fakt zle ked sa utapam tak dlho s myslienkami na niekoho kto ma ma v <>...ale pre teba je utapat sa v depresii asi zivotnym stylom.
Ak sa nechces znizit na nijaku tu beznu <>vinu tak to nerob...preco by si mal...socialna interakcia s ludmi s ktorymi si nemas co povedat je zbytocna...ak sa nedokazes znizit tak sa povys a bud spokojny...to ze nemas zenu tak na tom zivot nestoji a ani by to nemal byt tvoj zivotny ciel najst si partnera...
Terepin
Addict
Addict

Tak, prvý krok som urobil; našiel som si prácu. A rovno z nej idem s partiou von. Minulý rok niečo nemysliteľné. :)

//autoeditácia príspevku (07 Jan 2012, 15:02)
OK, v rámci mojej snahy zlepšiť sa a posunúť ďalej mienim urobiť to, čo odo mňa žiada a čo mi radia ostatní, i keď to bude veľmi proti mojej srsti - dám jej mesiac, aby mi tú šancu dala. Avšak, ak to nevyjde, len tým potvrdí to, na čo som už sám prišiel:
Raz kamaráti - navždy kamaráti.
Po tom má už nikto nepresvedčí o opaku.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2012, 8:17)
Mesiac som sa o ňu pokúšal, až mi nakoniec povie do telefónu takúto chu****:
"Neviem, či ti mám dať šancu, lebo aj iní chalani majú o mňa záujem, a ak ti ju dám, tak potom vieš... O týždeň ti dám vedieť, ako som sa rozhodla."
Čo v preklade znamená:
"Daj mi týždeň, nech si prehliadnem zoznam záujemcov a dám ti vidieť, čo mi stojíš za tú námahu a iných chalanov, ktorých som mohla mať namiesto teba."
Svoje rozhodnutie si môže strčiť hlboko medzi nohy.

Ženy sú proste (väčšinou) svine...
lumir
King
King

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa lumir »

"Neviem, či ti mám dať šancu, lebo aj iní chalani majú o mňa záujem, a ak ti ju dám, tak potom vieš... O týždeň ti dám vedieť, ako som sa rozhodla."
tak toto je drsne :D ak by som mal v sebe stipku hrdosti, tak ju poslem obratom do ****. aj keby som si nemal zatrtkat nasledujucich 10 rokov.
Napísať odpoveď