Novy Pc
Re: Novy Pc
a s tou 960T rozbehnem aj mw3,bf3,saints row 3 ,AC:R, a nfs the run na max ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na procesore až tak nezáleží. Ale radšej zober ten Intel, len to nemusí byť 2500K ale 2400 napríklad, síce ti nepôjde taktovať ale výkon bude +/- rovnaký. AMD je strašne zastaralé, chipset je skoro rovnaký už pár rokov. Nemá niektoré inštrukcie ktoré intel má a je oveľa horšie v pomere výkon/spotreba.
MichalkoOo:zabavil som sa
jasne ze na 960T zahras vsetko na MAX
dokonca ak kupis dosku s moznostou otvorenia jadra
tak z 960T budes mat 6 jadro AMD X6 1600T a v pohode pobezi na 3,6Ghz na zakladnom chladici
inac 2500k je sakramenstky dobry procesor ale stoji viac 2x viac ako 960T
jasne ze na 960T zahras vsetko na MAX
dokonca ak kupis dosku s moznostou otvorenia jadra
tak z 960T budes mat 6 jadro AMD X6 1600T a v pohode pobezi na 3,6Ghz na zakladnom chladici
inac 2500k je sakramenstky dobry procesor ale stoji viac 2x viac ako 960T
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vidíš že by som napísal že na 960T nerozbehá všetko na max? ja nie.. asi som to tam napísal neviditeľným atramentom
len prvy text bol pre teba ostatne nie
ten procák teraz mámJohny5987 napísal:a s tou 960T rozbehnem aj mw3,bf3,saints row 3 ,AC:R, a nfs the run na max ?
mám odomknutých 6jadier a takt mám defaultný ......... pri hrách ho ani nevyužijem naplno..........všetko hrám na ultra
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bonno na čom napríklad si sa zabával? AMD je dávno out. 3 generácie starý intel ich prekoná na plnej čiare
len chcem pridať svoj názor na zdroj Corsair CX sériu nebrať s tým pískaním je to pravda ja mám CX430 a píska pri spúštaní PC potom to prestane ale aj tak
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Muftinko - si si istý že Ti píska zdroj a nie doska?
mám to mám to potvrdené tiež som tomu naprv neveril ale menil som CASE a zdroj bol v hornej časti tak s tadiaľ som to počúval potom som kúpil CASE s umiestnením zdroja v spodnej časti a teraz ide od spodu piskot ďalej zdroj píska keď odpojím kábel od zdroja a zasuniem späť tak isto vtedy začne pískať ale po 2 minútkach to prestane ale je to často neprijemne
-
uplink
VIP
Kľudne ho choď reklamovať, sú povinní vymeniť Ti ho keď píska.
viem zdroj nemá ani štvrť roka ale pracujem na ňom každý deň a záložný nemám tak nemám ani príležitosť ho reklamovať
-
uplink
VIP
Ak je z alzy kúp nový v tej cene, alebo si doplať, etc. a oni Ti rozdiel vymenia s novým. Pri kúpe nového zdroja musíš uviesť ako príčinu a dôvod že si tým nahrádzaš existujúci. Tým pádom Ti nedajú kus za kus, ale dobropis. Ja som to tak robil s XY vecami...
ouuu
som nevedel, je z alzy lebo tam to je na osobný odber a to ja rád uprednostňujem, tak to vyskúšam aj ak by si mi pomohol vybrať dáky tak mi ho prosí pošli na SS vďaka