Dievca - provokativne vtipky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rynavy_ozembuch
Novice
Novice

Dievca - provokativne vtipky

Príspevok od používateľa rynavy_ozembuch »

Zdravim,
Riesim jedno dievca, a jedna sa o taku vec, je to vtipne :D ale tak chcem pocut vas nazor..
Stale ked sa s nou bavim tak na mna vytahuje nejake provokativne vtipky, nie zeby som sa s tym nestretol ale ne v takej miere :D, proste dost casto.. Vyzera to tak ze je nadrzana, ale tak stale ked sa pokusim o nieco viac ako len ..pusy.., tak to odmietne..
O čo jej potom ide? :D
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Dievca - provokativne vtipky

Príspevok od používateľa Merco_ »

Koľko má rokov?

Chce byť zaujímavá asi :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To sa s nou nevies bavit vazne? Sa jej to spytaj, ze preco si z teba robi debila a nechova sa aspon kusok vyspelo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Soviet napísal:To sa s nou nevies bavit vazne? Sa jej to spytaj, ze preco si z teba robi debila a nechova sa aspon kusok vyspelo.
Hahaha, bingo!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vek ?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vek ?

plus reaguj negativne, okamzite ju sprdni zato co robi a pokial s tym neprestane a nezmeni pristup ani sa nou nezaoberaj, ale ani ze vobec. Proste total ignore. Lebo ocividne dievca vidi ze nejake takyto dvojzmyselny vtipek a provokacie ta vie vyhodit z miery a to jej robi dobre, ale sama to nevie posunut dalej tak len provokuje. Ked je to mlada hlupa zabka tak je to pochopitelne. Ked je to stara kráva a toto robi, tak ju zoznam s kamaratom ktory ma povahu ako ja, a ten ju tak sprdne a dodrbe ze sa dievca spamata . . . .
rynavy_ozembuch
Novice
Novice

Ona ma 16. Ja 17.
Kamos chodi niekedy s jej partiou von a ze vraj vsetky tie jej kamosky su take drbnute a bezne si robia srandu z takych veci.
A to su starsie ako ona.. takze.. neviem :D
Soviet napísal:To sa s nou nevies bavit vazne? Sa jej to spytaj, ze preco si z teba robi debila a nechova sa aspon kusok vyspelo.
no zatial som to nebral tak vazne, ale najblizsie sa spytam.. temu som zalozil lebo mi to prislo smiesne a chcel som vediet vas nazor

/mna to nevyhodi z miery neboj :D ...., ved ked jej poviem ze to co maju byt za vtipy ona ze co ved ja som to myslela tak a tak, a uplne to prekruti..a este mi povie ze z nej robim uchylacku.. proste :aasmile2:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

No jasné,dievča má husté reči ale ak príde ku tomu tak skutek-utek,nehľadaj za tým nič zvláštne,s dievkou zrejme ešte trepe puberta...
qwerty-xyz

:lol: ci boze ved to su jasne vychutnavacky, to ju neviete nikto zebat pod ciernu zem ??? alebo pritlacit o stenu ze ty si jej narazku pochopil tak a tak a nech sa popiska od strachu ze ju ides chytit za P ,... ,???

:lol: :lol: :lol: :lol: 16 tky, ... jezisi. A nevyburene. Bud ich ignorujte, alebo ich doebte poriadne, alebo zacnite robit toto iste a pridavat k tomu cosi naviac nech vidite ci ustupia alebo pojdu dalej ked ustupia znova ich sprdnite.

:D uz som sa tesil ze bude tema o 25 rocnej nevyburenej panne ....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Robim to naozaj nerad, ale musim dat za pravdu qwertymu. Trepat s nou o stenu a pokracovat podla jeho navodu zrejme nie je uplne idealna rada, ale generalne plati co povedal.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Ja som tiež poznal takúto babu hihi haha a keď prišlo na lámanie chleba tak cofla :-) neviem ako ty ale mne to pripadalo že ona to berie ako srandu ... treba sa poriadne pozhovárať a ak ťa nepochopí že je toto vzťah ......a vyskúšaj si aj ty z nej srandu ..... aby zistila ako jej chutí vlastná medicínka :-)
qwerty-xyz

axxis, ... :) s tou stenou to bolo obrazne povedane, a diky ze mi davas za pravdu . . . :twisted:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Rada si (možno nielen) z teba robí pi*u a ty jej to zatiaľ zjavne žerieš :wink:
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

redliner napísal:No jasné,dievča má husté reči ale ak príde ku tomu tak skutek-utek,nehľadaj za tým nič zvláštne,s dievkou zrejme ešte trepe puberta...
presne! čím väčšie reči, tým menej si v skutočnosti dovolí...poväčšine to robí zrejme len keď je v partií a je tak pre svoje kolegyne zaujímavejšia a odvážnejšia... už som stretol veľa dievčat s podobným chovaním...

skús ju raz len tak zobrať na prechádzku o samote... uvidíš ako sa zachová :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Header zas generalizovat sa to neda. Ja som takto par rokov dozadu natahoval jednu babu, o ktorej som si tiez myslel ze ma velke reci a ked prislo na lamanie chleba tak som z toho cuvol. Samozrejme dnes by som sa zachoval inak, ale vtedy bolo viac faktorov preco som sa zachoval tak ako som sa zachoval.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

TommyHot: zase netvrdím že všetky 16-ky na svete sú také. Ale veľa sa tak chová. Sú samozrejme aj také, čo robia presný opak.
rynavy_ozembuch
Novice
Novice

Nj proste si len robila srandu a ked prislo na viac tak proste nic..
Myslim ze tato tema uz nema zmysel delete alebo lock, vdaka
Napísať odpoveď