nejde PC/monitor
nejde PC/monitor
zdravim, vcera som si vybral ramku z pc ze si idem kupit dalsiu a tak dneska som ju tam strcil spat este predtym som si pc vycistil od prachu (stetka, vysavac) a pc ked zapojim mi nabehne a monitor je mrtvy len blika. A tiez nemam pocit ze pc beziv normalnom rezime. Kde moze byt problem?? 
Re: nejde PC/monitor
ked zapnes pc tak pipne?
najpravdepodobnejsie je ze si pri cisteni nieco povolil/odpojil, vsetko skontroluj, vyfukaj, pozapajaj nanovo, skontroluj aj kable z monitora, odpoj, vyfukaj, zapoj
najpravdepodobnejsie je ze si pri cisteni nieco povolil/odpojil, vsetko skontroluj, vyfukaj, pozapajaj nanovo, skontroluj aj kable z monitora, odpoj, vyfukaj, zapoj
vsetko som spravil..pipnut asi ano, startuje to normalne ale pipnutie som nezaznamenal. Iba ze je nieco odpojene co neviem ze kde ma byt zapojene
..mozno som poskodil ramku ked som ju chytam ..ale monitor by mal ist aj bez ramky nie?
skus napojit pc na telku alebo iny monitor ak mas aby si vylucil vadu v hw svojho pc
no ak mas poskodenu ram, tak sa pc nezapne, a ak sa pc nezapne nemal by sa zapnut ani monitor, bude ti tam svietit no signal
no ak mas poskodenu ram, tak sa pc nezapne, a ak sa pc nezapne nemal by sa zapnut ani monitor, bude ti tam svietit no signal
ten AC'97 kabel ma byt niekde zapojeny? Lebo je jediny ktory zapojeny nie je
tusim ze do dosky
s TV to mam ako prepojit mam tam len vstup na scart a antenu..podla toho co tvrdis v ramke problem nie je?
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:31)
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:34)
vytiahol som ramku a vsetko sa sprava rovnako..
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:48)
diky moc, som turamku hlupo zapojil tam bol cely problem
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:31)
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:34)
vytiahol som ramku a vsetko sa sprava rovnako..
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 12:48)
diky moc, som turamku hlupo zapojil tam bol cely problem