Bezdrôtová myš Sweex Voyager Black USB
-
metalbreath
Amateur
Bezdrôtová myš Sweex Voyager Black USB
Nazdar,chcem sa spýtať na výdrž,mám v nej baterky 2xAAA Sanyo Eneloop 750 mAh a vydrží mi max jeden mesiac len,aj to len dosť ťažko. Neviete prečo? Slabé sú baterky či? Som pozeral nedávno na internete,že v podobnej cenovej kategórii,alebo dokonca aj nižšej sú myši,kde píšu výdrž aj rok a pod,a mne len mesiac horko ťažko? prečo? diky moc vopred.
Re: Bezdrôtová myš Sweex Voyager Black USB
1) ktovie ako maju lacne mysi SWEEX riesene prepinanie do standby, tj, aby sa zbytocne nevybijali baterky ked sa s nimi nehybe
2) nabijacie baterky vydrzia kratsie, nez klasicke alkalicke - jednak z dovodu samovybijania (co si poriesil eneloopmi), jednak nizsou kapacitou (klasicke AAA alkalicke baterie zvyknu mavat aj 1200mAh).. a svoje na tom moze spravit aj ina voltaz - 1.25V u eneloopu, vs 1.5V u alkalickych - ale toto je skor na diskusiu s niekym, kto sa elektrike rozumie, ci potencial s tym nieco ma.
2) nabijacie baterky vydrzia kratsie, nez klasicke alkalicke - jednak z dovodu samovybijania (co si poriesil eneloopmi), jednak nizsou kapacitou (klasicke AAA alkalicke baterie zvyknu mavat aj 1200mAh).. a svoje na tom moze spravit aj ina voltaz - 1.25V u eneloopu, vs 1.5V u alkalickych - ale toto je skor na diskusiu s niekym, kto sa elektrike rozumie, ci potencial s tym nieco ma.
-
metalbreath
Amateur
Tak vypne sa myš po krátkom čase,neviem síce koľko to presne trvá ale len pár min. A diky za objasnenie,nemyslel som si,že nabíjacie vydržia kratšie a to,že majú takú kapacitu alkalické to som tiež netušil,zaujímavé,no áno možno aj tá voltáž bude chyba,uvidím testnem ak kúpim nejaké duracell či tak 
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
súhlasím že nabíjacie baterky vydržia kratšie ako alkalické, ale ja osobne už roky nedopustím na dobíjacie NiMH baterky GP s kapacitou 2700 mAh ktoré nemajú problém vydržať v myške aj vyše roka pri každonennom používaní a keď sa vybijú, stačí ich dať na noc do nabíjačky a sú zasa ako nové.. aj keď neviem ako je to s návratnosťou investície pri zariadení s nízkym odberom, akým je napríklad myška..
-
metalbreath
Amateur
Diky za odpoveď,otázka znie kde je chyba v mojej myši,prečo toľko žerie? alebo skôr čo toľko v nej žerie?
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Môže to mať viacero dôvodov.. Ale jeden z najpravdepodobnejších je ten, že keďže ide o lacnejšiu myšku nie práve najväčšieho výrobcu, tak výrobca nevenoval až toľko pozornosti tomu, aby použil súčiastky a myšku vyskladal tak, aby mala čo najmenší odber.. Nejak veľmi by som to neriešil, je to proste fakt..