MHDcka je sen panove

... MHD moze vyuzivat dneska niekto, kto ma stalu pracovnu dobu a pracuje stale na rovnakom mieste (urady, fabriky a pod.) ... ja si to trebars predstavit neviem ... a urcite to nieje o tom "ukazat, ze na to mam" - jednoducho je auto pre mnohych nutnostou

... neviem si predstavit, ako by som sa len v meste, kde mam kancelariu pohyboval MHD, keby som nieco potreboval vybavit - z elementarnej zalezitosti, ktoru vybavim za pol hodinu, by som si spravil ulohu na pol dna a este by som mal kopu hlucheho casu na zastavkach, kedy iba mrznem a cakam kym pride autobus, alebo vlak ... proste dnesna doba je istym sposobom podriadena efektivite vyuzivania casu a k tomu moze byt napomocne iba vozidlo

... narazame teda u MHD iba na same negativne aspekty - nikdy nedokaze uspokojit moje potreby ci uz sukromne, alebo pracovne na rychlost a presnost prepravy (komfort vynecham, niesom zrovna omacka, ktora ma fobiu z mastnej tyce

) ... a vobec vypustam fakt, ze trasy MHD su uplne nezmyselne postavene ...
AD vyuzitelnost aut ... ako maju ludia vyuzivat jedno auto v bezny den viaceri ? je to takmer nemozne - ano odvezem kolegu do prace a ked mame spolocnu cestu, tak z prace, ale cez den potrebujeme auta na dopravu kazdy do ineho ciela

... to iste sukromne - takmer nikdy sa nestava, ze by 4 ludia nasli v dany moment spolocny ciel

...
AD velkost aut - malokto je dnes tak bohaty, aby mohol mat auto do mesta, aby sa ekologom nezdalo velke a sucasne normalne auto, ktore by aj vyuzil - trebars na tranport tovaru, nakupov, sportoveho vybavenia a pod.

... ano - je nezmysel, ked asistentka jadzi vyhradne po meste, aby mala Q7mu so stvorlitrovym motorom - ale to je naprosto mensinovy pripad

.. ludia si kupuju auta tak, aby mali pre ich ucely co najviac vyuziti - nie take, ktore by sa pacili v dopravnej zapche ekologom

...
HOWGH - musim letet s vetrom o preteky a nehladiet pritom na moj kcharbon fůtprint
cele co som chcel tym len povedat je - ze ekologia, by mala ludom sluzit k cistejsiemu zivotnemu prostrediu, nie ich obmedzovat v zakladnych slobodach