Je možné nejako písať text, pod ktorým bude obrázok? Hladam po nete a nikde nič nemôzem najst.
Vopred dik.
HTML - Písanie cez obrazok
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTML - Písanie cez obrazok
áno, je. Záleží ale čo s tým obrázkom a textom chceš robiť. Mne hneď napadli dve úplne odlišné riešenia, ktoré padajú na tom že si to slabo popísal:
1) napísať text, odoslať a zobrazí sa cez obrázok? Potom to môžeš spraviť v php cez gd knižnice
2) písať priamo do obrázku? Potom to môžeš spraviť cez textareu ktorá bude v css naštýlovaná a bude mať background-image
1) napísať text, odoslať a zobrazí sa cez obrázok? Potom to môžeš spraviť v php cez gd knižnice
2) písať priamo do obrázku? Potom to môžeš spraviť cez textareu ktorá bude v css naštýlovaná a bude mať background-image
chcem to spravit tak ze bude zadany obrazok, a cez neho pojde text ktory napišem, takze sa budu prekryvat, ako keby 2 vrsty to boli.
-
audiotrack
VIP
no tak to je druhý variant z toho čo som napísal. Prípadne ak si to spraviť naozaj v dvoch vrstvách, ako samostatný img a samostatnú textareu a dať napozicovať si to cez seba cez css
nemas ty nahodou na mysli obycajny obrazok miesto body bgcolor?
mam na mysli taketo niečo:
http://teststranek.kvalitne.cz/text-na-obrazku-1/
ale ked to nahodim tak mi to rozhadze celu stranku.
http://teststranek.kvalitne.cz/text-na-obrazku-1/
ale ked to nahodim tak mi to rozhadze celu stranku.
-
audiotrack
VIP
ani sa nedivím. Nie je tam ten <p> ukončený, a ak máš na stránke viac tagov <p> tak ti ich všetky rozhádše. Pridaj tomu textovému nejaké id, a to css priraď iba tomu id a nie všetkým p tagom. A tiež ak ten obrázok nezačína vľavo hore, tak si budeš musieť upraviť tie súradnice v štýloch