BattleField 3
Re: BattleField 3
preco na kazdej mape Operation Metro je len ta cast v metre a nie aj vonku ako bolo v bete??
lebo vonku je rush a ty si hral asi len conquest
Ten komentar nema chybu
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol video krute ale kukal som len 25min potom som to offol bo ziaden skill som nepostrehol a klabosili furt to iste dokola 
Inak neviem ale ta hra neni zabugovana co sa tyka lezania v budove ???
Som hral caspian na Bcku som robil capture tak ze som vlezol do budy a lahol si tam v rohu a zrazu madakto zacal davat akurat ze v bude nikto a jak som vybehol von ze ho idem najst tak presne z vonkajsej strany boli v rohu dierky cize jednak museli moje nohy trcat von a druhak dostavali dmg
// ach jaj cim viac tu hru hram tym viac som nasraty fakt
ako permanentne si ted debil lahne az na 2 3 stlacenie z pricom klavesa z je dobra nieje necitliva teraz to iste co v bc2 dva krat seknem do dakoho nozom nato sa otoci a zabije ma nozom on pricom moj debil len tak cmahol som ho mohol radsej zastrelit len nevem naco vymyslam 5 sekund tam skacem jak saman s kudlou cele zle
Inak neviem ale ta hra neni zabugovana co sa tyka lezania v budove ???
// ach jaj cim viac tu hru hram tym viac som nasraty fakt
mg to čo je............
dnes som hral asi 4ri servery a stoho na 2och boli cheatery a nedalo sa ani hrat
dnes som hral asi 4ri servery a stoho na 2och boli cheatery a nedalo sa ani hrat
Inac vsimli ste si ze v hre je US Assault cernoch ale ked drzite zbran tak v hre ukazuje ze ma biele ruky a nema hlas cernocha. 
-
Runes
Addict
tích cheaterov je veľa. napríklad ja som nedávno vystrelil pár krát tankom do jedného chlapíka a takmer nič mu to neurobilo, hlavne, že on ma zničil raketometom. kryl sa len za kusom plechu. už by s tým EA naozaj mohlo niečo robiťdetrox napísal:mg to čo je............
//nepozná niekto nejaký server, kde sa dá učiť lietať? skúšal som rôzne variácie názvov, ale nič som nenašiel
Snajper2 - Treba hrat na serveroch s PunkBusterom a chranenych este GCG alebo ako sa to vola, najdes to v nazve servera. Ked trielas raketou po niekom, tak ho malokedy zabijes, bud musis strelit rovno pod neho alebo sa prehodit na gulomet a trafit ho tak. On mohol pouzit javelin na teba a mozno trafili dvaja v jednu chvilu do teba, takze ta hned znicil.
Na lietanie su dobre servre s fast vehicle respawn, takze do filtra si daj hladat tieto slova: fast, training, jets
Na lietanie su dobre servre s fast vehicle respawn, takze do filtra si daj hladat tieto slova: fast, training, jets
-
xH4wK
Chopper montage #3
//tie k- mi uz davate z principu ? Alebo stale komplex... ? lol lutujem takych ludi.
//tie k- mi uz davate z principu ? Alebo stale komplex... ? lol lutujem takych ludi.
gj, uz aj ja nieco podobne stvaram heline, len nechapem ako moze byt HAVOC o tolko tazsi a pomalsi, viem ze je to tak IRL ale je to otravne kedze Viper je ovela manevrovatelnejsi..
Tak havoc je o viac ako 3 tony tazsi, plus ked sa pozries na konstrukciu, tak viper ma viac aerodynamicky a uzsi tvar, tiez je aj mensi.
na heline ti to ide : ) ale musel si to fakt nazvat NOPE ? a productions?
-
xH4wK
preco nie ? 
vzniklo to tak, ze ked som videl DICE nazov na ich webe http://dice.se/ tak som si povedal ze by sa tam dalo spravit NOPE a tak som to vytvoril a potom som zacal robit videa tak NOPE productions ;p
vzniklo to tak, ze ked som videl DICE nazov na ich webe http://dice.se/ tak som si povedal ze by sa tam dalo spravit NOPE a tak som to vytvoril a potom som zacal robit videa tak NOPE productions ;p
-
Hotwire
Addict
h@wk stacilo ti otocit D a mal by si CICE
btw k tym helinam, to tam fakt miesto havocu mohli radsej dat hind, aj ked je to poloprepravny ale mal by byt ovela obratnejsi, svojho casu drzal rychlostny rekord...alebo potom KA50 ale to je len jednomiestny takze by to nebol asi spravny ekvivalent
-
lekoklatik
VIP
Hawk, skus sa pohrat s tym zvukom takym stylom, aby tam bolo pocut aj zvuk z hry, niekde viac, niekde menej, pripadne aspon v pozadi.
Pripadne si to skusal a ako to znelo? Moc chaoticky?
Pretoze mi to tam chyba.
Pripadne si to skusal a ako to znelo? Moc chaoticky?
Pretoze mi to tam chyba.
-
webmasterr
Medium Professional
Punkbuster nieje zarukou, vcera som hral na jednom nemeckom punkbuster, ranked serveri a prisiel tam nejaky pako ktory mal instant kill hack, proste kazdeho z druheho teamu co sa respawnol to hned zabilo, ci bol na pevnine v stihacke alebo inde, pritom ten typek bol na svojej base. Takto tam len po par minutach nabral skore vyse 150:1, jasne kazdy ho siel hned reportnut, ale nemal mu kto dat ban/kick takze si tam veselo killoval dalej 
Nahravaj cez DXtory a toto nemusis riesit, nahra to dve audio stopy - TS a game, TSkovym zvukom das mute a mas.
veď ako som už dávnejšie spomínal, tak vraj skúsený človek dokáže PB obísť, keď vie, ako na towebmasterr napísal:Punkbuster nieje zarukou
//neviem síce, čo za adminov "riadia" tie servery, ale už sa mi pár krát stalo, že ma bezdôvodne kickol napríklad vraj z dôvodu cheatovania. úžas