Mesto tieňov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mesto tieňov

Príspevok od používateľa Steven666 »

Markíza po dvoch rokoch vyťahuje zo zásuvky nachystané druhé pokračovanie kriminálky Mesto tieňov.Televízia Markíza už má náhradu za neúspešný turecký seriál Sultán. Do lukratívneho večerného vysielacieho času nasadí na konci januára, pár týždňov po štarte novej programovej štruktúry, druhú sériu kriminálky Mesto tieňov. Seriál pre ňu natočila produkčná spoločnosť D.N.A. Podľa programových plánov televízie po prvýkrát sa na obrazovke objaví v utorok 24. januára. Televízia ho bude vysielať vždy v utorok a štvrtok o 20:15 v konkurencii Paneláka na TV Joj.
zdroj mediálne.sk

Nakoľko pokladám Mesto tieňov za to najlepšie čo kedy vzniklo na slovenských obrazovkách tak sa veľmi teším.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

veľmi dobra správa a tiež sa veľmi teším :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Po dvoch rokoch co to tie k*rvy drzali v archive by sa aj patrilo.

Bolo by skvele keby to malo velky uspech a zacali by sa tocit dalsie serie, ale o tom asi mozem len snivat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako vela ludi, aj mna tato sprava potesila. Toto je jediny serial, ktory uplne akceptujem a mam rad zo slovenskej tvorby. Ma super scenar, dobru kameru, a aj herci su dobri. Fakt sa tesim na tieto nove casti. Inak suhlasim s Gangym, ze predpokladam, ze mozeme snivat o dalsich castiach, kedze lud je prepnuty, a pozera p*coviny typu Panelak, Nevinni, Ruzova Zahrada ci ako sa to vola.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mesto tieňov

Príspevok od používateľa Shark NX »

Konečne. Rovnako s tým začína aj Kriminalka Anděl čo je identické len Česká verzia s trochu odlišnými dielmi. Ale je to produkcia DNA.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dnes som videl prvu cast vobec. Na sk pomery dobre, ale kamera mi prisla strasne cudna oproti inym aj britskym serialom napriklad. A ma to aj nejaky pribeh v pozadi, alebo proste kazda cast jeden pripad.
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

vyborny serial aj ked sice mierne mimo realnej prace kriminalnej policie v suvislosti s objasnovanim trestnej cinnosti
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ach ten archiv... aby som pochopil kontext, chcel som si pozriet posledny diel 1. serie, no neda sa, preto sa pytam:
Spoiler
preco bola Ivanova dcera na psychiatrii?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

lebo na konci prvej serie bol zaverecny dvojdiel o jeho dcere, nejaky unos ci co to bolo...nieco take sa mi mari
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak tak, myslim ze ju uniesli a drzali ako rukojemnicku.
Inak druha seria sa mi zatial velmi paci, 2x2 bol vyborny diel, 2x1 a 2x3 priemerne, ale aj tak velmi dobre. Az ma to laka pozriet si znova prvu seriu a Najvacsie kriminalne pripady Slovenska :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Z casti na cast sa utvrdzujem v tom, ze sa na to velmi dobre pozera. Herecke vykony sa na slovenske pomery daju. (Teda az na Zuzanu Haasovu, ktora tam hrala kratky komparz, pri ktorom som sa musel chytit za celo. Hrala kolegynu zavrazdenej ucitelky.) Obsadenie kriminalneho timu je tiez pohodove, Gibbs je pan :) a moja laska Sona Norisova je ceresnickou.
Rozmyslam, preco som nevidel prvu seriu. Kde som bol :?:

//Hej, na nich som veru zabudol. Tych vsak beriem skor ako rekvizity, ako komparzistov. :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ja sa cudujem, ze si nespomenul dnesnych ciganov na cele s Matildou :lol: som plakal od smiechu :smt043 :smt044
jackb
Redeemer
Redeemer

dalsi vydareny diel.
ako moze Markiza vyrabat nieco tak dobre a na druhej strane nieco take zle ako ine serialy?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tuto seriu mali v sufliku min. 2 roky. a medzitym vysielali kadejaku chu****...a prvu epizodu v sledovanosti porazil aj sultan...darmo, kvalita sa tuna neoceni
jackb
Redeemer
Redeemer

s02e07 mi pride ako z pera Dominika Dana...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nie je to extra super seriál, ale na slovenské pomery je celkom vydarený. Páči sa mi, že tam obsadzujú známych slovenských hercov, ktorých som vlastne už roky nevidel a som prekvapený, ako zostarli.... no som zvedavý aj na Rytmusa, ktorý by mal byť v dnešnej časti. Akurát niektoré hlavné postavy by som zrušil alebo vymenil.... ale aj napriek tomu som zatiaľ videl všetky diely... :)

A výnimočná je hudba.. si myslíte, že by som niekde dokázal nájsť melódiu, ktorú občas hrávajú počas deja? Napríklad v časti, kde našli v bazéne "masérku", pri skúmaní prsteňa, ako merali Gučíkovi prst..
jackb
Redeemer
Redeemer

no tak Patrik ako masiar bol super. celkom sa na to hodil :D len mala chyba: pocas vysluchu mal na prste prsten, ktory bol asi vysadeny dakym drahym strkom alebo cim... to by teda masiar nemal
Napísať odpoveď