The Elder Scrolls V: Skyrim

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Príspevok od používateľa iWin »

Chalani má niekto z vás skyrim kúpený cez steam?

dá sa to vôbec nejako keď mi píše, že je to pre náš región nedostupné..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ibazeby ti to niekto z ineho regionu giftol. Inak si odkazany na krabicovku. Vzhladom k tomu, kolko stoji krabicova verzia a kolko steam verzia (bez zlavy), to budes mat s rozhodovanim celkom lahke ;)
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

ludia niesom kus slaby ?? teraz mam ist do hrothgaru či jak za šedouvousimy a počas cesty som stretol ladoveho trolla ktory ma dal na 2rany a ešte tam potom aj drak doletel ked som umrel
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ano, ten frost troll robi problemy, ale da sa porazit aj na nizsom leveli. (konkretne ja som to dal nejako na 4tom, bez cheatov samozrejme)
detrox
Light Professional
Light Professional

Nadeo napísal:Ano, ten frost troll robi problemy, ale da sa porazit aj na nizsom leveli. (konkretne ja som to dal nejako na 4tom, bez cheatov samozrejme)

tak mam 4rku a len kumne prišiel a ma sekol a ja som lahol a do toho ešte aj drak čo tam leti začal chrilit ten lad :D
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Dá sa obísť po skalách.

//detrox: podľa wiki je frost troll level 22 a má 460 či koľko hp, takže asi nie.

Nadeo: Draci ohnivej alebo ľadovej variety sa objavujú na každom leveli, všetky draky chrlia buď oheň alebo ľad, aj tie najslabšie.
detrox
Light Professional
Light Professional

MIRV napísal:Dá sa obísť po skalách.

a niesom nieaky slaby ?? myslím ze iný ludia pri tom queste sú lepši či nie ?? som 4lvl
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

detrox napísal:

tak mam 4rku a len kumne prišiel a ma sekol a ja som lahol a do toho ešte aj drak čo tam leti začal chrilit ten lad :D
Chrlit lad? Obycajne by sa draci co chrlia lad nemali objavovat pri takom nizkom leveli... Nepouzivas nejaky cheat alebo nieco podobne?
detrox
Light Professional
Light Professional

Nadeo napísal: Chrlit lad? Obycajne by sa draci co chrlia lad nemali objavovat pri takom nizkom leveli... Nepouzivas nejaky cheat alebo nieco podobne?

ziadny cheat nič podobne ..................

normalne som išiel do toho mesta hore na tej hore a cestou som uvidel na dialku jak ide nadomna drak išiel som dalej a potom ma začal aj ničit a chrlilil lad
ale neubudol mi bo som sa skril a išiel som o par metrov dalej a tam bol ten troll tak ma začal ničit aj troll aj drak
mohol som si to screennut......myslíš ze by sa mi ho podarilo dat s lvl 4 ? :D
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ocividne len vsetko prechadzas a odklikavas takze na koniec hry dojdes na tak na lvl 7. Odporucam ti dat najlahsiu obtiaznost. Nikto nevie ci toho trola das dole lebo je milion sposobov ako ho sundat alebo obist a nemusis sa pytat ake lebo ti nepoviem. Skyrim nema level scaling ako oblivion takze nesrovnava npc lvl s tvojim takze su oblasti kde sa ako low lvl nikdy nedostanes alebo to bude tazke atd... Ak toho trola nevies dat dole tak mu proste utec a hotovo. Problem solved a nemusis pisat na forum. Nabuduce sem napises co? Co potrebujem na vyrobu toho a henteho meca alebo nieco v podobnom style...
KoCi
Darca
Darca

frajerik - je fakt, ze to hram na predvolenej obtiaznosti, ale za celu hru som sa nestretol s miestom, kde by som usudil ze na to nemam a musim sa stiahnut. Jedine miesto, co mi fakt robilo problem a chvilami som to chcel vzdat, bol jeden draci kamen (s tromi thu'um), na ktorom spocival drak a este pod nim lezal lich. Vhodnou taktikou sa inak dalo vsetko.

Pripadne ak mate miesto na tip na sakratazkeho protivnika, napiste mi do spoileru jeho lokalitu, nech oprobujem (aj ked, na 49lvl uz asi na takeho nenatrafim)...
detrox
Light Professional
Light Professional

frajerik napísal:Ocividne len vsetko prechadzas a odklikavas takze na koniec hry dojdes na tak na lvl 7. Odporucam ti dat najlahsiu obtiaznost. Nikto nevie ci toho trola das dole lebo je milion sposobov ako ho sundat alebo obist a nemusis sa pytat ake lebo ti nepoviem. Skyrim nema level scaling ako oblivion takze nesrovnava npc lvl s tvojim takze su oblasti kde sa ako low lvl nikdy nedostanes alebo to bude tazke atd... Ak toho trola nevies dat dole tak mu proste utec a hotovo. Problem solved a nemusis pisat na forum. Nabuduce sem napises co? Co potrebujem na vyrobu toho a henteho meca alebo nieco v podobnom style...

7lvl??????,,,
proste ja neviem čo robyt............... porobil som vedlajšie questy okrem tych kde sa treba trepat pol hodinu na nieake miesto potom som vykilil niektore vesnice kde ziju banditi a robym to čo dostanem od niekoho

fakt ako mam dobre naexpit
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Raz namna nestastnou nahodou zautocili dva Elder Dragon a nejako namna nazurili aj dvoch giantov... zas nebola taka sranda :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ja som tomu trollovi jednoducho zdrhol, lebo vtedy som bol tiez nejaky nizky lvl, asi 8 alebo tak dajak a inak za questy ziadne xp nedostavas ,pokial viem, tak len za boj, picklockovanie, kradnutie atd...

inak jediny fight, ktory bol nad moje sily, bol ten s morokeiom (typek co ma jednu z tych 8 masiek), kedze daval blesky, tak som sa s magiou prakticky nemohol healovat,lektvary som mal len dva a vracat sa cez cely dung pre par lektvarov sa mi nechcelo, tak som ho zabil cez konzolu :DD

// dali ste niekto elder dragona so zbranou na blizko? pretoze mna s mojou obojruckou vzdy zobral do papule ked uz mal malo hp, nakoniec som ho musel dat lukom, respektive mrte vela sipmi + schovavat sa za skalou
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ja davam vsetkych drakov s mecom. Jednorucny ebony blade s 61 damage + fire damage. Dam na nich dragonrend shout a ked zosadnu tak uz vacsinou nevzlietnu :)

//samozrejme v druhej ruke mam fast heal alebo ten fireball spell, neviem presne ako sa vola ale ma 90dmg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

MIRV napísal:
detrox: podľa wiki je frost troll level 22 a má 460 či koľko hp, takže asi nie.
Tak to je zaujímavé, ja som na nejakom 4-5 nemal s frost trollom žiadne problémy. Síce som ho mordoval dobrých pár minút, ale aj keď sa ku mne dostal, viac ako štvrtinu života nevzal. Vtedy som mal v jednej ruke plameň, v druhej palcát (neviem či je to tak aj po slovensky) a raz za čas nejaký Rev... Problém mi robili skôr mamuti (alebo žeby tie mamuty? :D), tam som pár krát zaplakal.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Inak keď už sa to riešia takéto taktické veci... ako vlastne v skyrime bojujete? ja som to mal totiž takto aj v oblivione.. bol som buď archer/mage a jednoducho som si ich ubehal.. (asi mi to zostalo z WoW) že proste strielam do nich čo to dá... následne otočka odšprintujem a znova to isté... poprípade, keď tak stealth killy.. no v skyrime som skúsil warriora z 2h a dostal som quest od companions (hneď ten prvý tuším) kde som mal vyzabíjať falmerov (na konci je nejaký falmer "boss" aj s dwarven NPC) a je proste nemožné pre mňa 2h warriora ho zabiť
KoCi
Darca
Darca

Vacsina subojov (najma v uzavretych priestoroch) sa da vyriesit v stealth. Ked to nie je privela behania a protivnik je otoceny chrbtom, tak dykou (ak sa jedna o extra silneho protivnika, tak preistotu dvomi), ak sa ale zvykne premavat hore dole, tak vystrelim sip a pokial sa nezda zeby siel mojim smerom strielam dalej. Ak vidim ze si to vali ku mne, mierne sa stiahnem aby ma nevidel a postup opakujem.
Dalsim oblubenym postupom je dvojrucne metanie ohnivych gul - s perkom kazdy takyto dvojrucny zasah sposobi zakymacanie sa protivnika - prerusi jeho pohyb, ci akciu. Ovsem na udolanie silnejsich protivnikov na to treba specializaciu na magiu a vela vela rychloregenerujucej sa many (alebo vela lektvarov many). Tento postup aplikujem najma u drakov - rychlym metanim gul za sebou im branim v odlete :). Problemom su azdalen prastari draci, s ktorymi musim hrat schovavacku.

Skusal som aj hack&slash utok, ale tak ma hra nebavila. Z magie mi tiez ako neefektivna pride skola vyvolavania. Aj ked som pomocou vyvolavania ohnivych atronachov dokazal po dlhom case vymlatit 3 ladovych trollov zo 4 (v jaskyni - ale len vdaka ich explozie po zabiti), pride mi to naozaj velmi zdlhave.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

- zacinal som s 1 rucnym mecom + kozlo heal (ked bol problem, tak som si dal stit)
- obcas som si predpripravil supera lukom
- na vyssom lvl (jednorcne na 100 + perky, kovac na 100 + perky) pouzivam Mec Cepeli (legendary+ prsten mocnej ruky) s dmg 101 bez ocarovania. v druhej ruke podla potreby heal alebo stit. *Tuto kombinaciu pouzivam, len ked mam problemy
- vyssi lvl bezna hra - obojrucny fireball + perk, ze super zavravora. pozial mate dost velku manu, tak je to ultimate kombinacia. super sa ani nenadychne:) k tomu ked si date robu majstra nicivej magie... pripadne ine doplnky (ktore znizuju "naklady" a kuzlo a zvysuju jeho efektivitu..) :)

- samozrejme od zvoleneho sposobu boja si poctivo mente kamene (zlodej/mag/bojovnik), aby ste rychlejsie ziskavali exp.
Prílohy
ukazka.png
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Hensym, tie levely nepriateľov sú asi orientačné a dosť závisia od buildu a použitých zbraní. Ten frost troll je napríklad dosť citlivý na oheň.

Ja som myslím zatiaľ musel ustúpiť len raz, to bolo v nejakej dwemerskej ruine a ešte som nemal dual casting na destruction ani nič podobne užitočné. Vždy v nejakom mieste ma zabil chaurus, potom som sa vrátil a prešiel som bez problémov. Ale teraz mi v podstate stačí nahodiť si pred bojom ironflesh namiesto brnenia, vyvolať niektorého atronacha alebo dremora lorda a potom už len oheň na nepriateľa. Nepriateľ sa venuje obvykle atronachovi alebo dremorovi a tak sa nemusím báť o vlastné bezpečie. V tomto je asi škola vyvolávania najpraktickejšia. Ak niekto hraje čistého mága, tak sa chce vyhnúť melee útokom od nepriateľa. A tým sa vyhne tak, že upriami pozornosť nepriateľa na niečo, čo vyvolá. Touto taktikou som zatiaľ prešiel všetko. Problém bol len v Skuldafne, kde na mňa vybehli asi 4 draugr overlordi na otvorenom priestranstve. Ale aj to sa dalo nakoniec zvládnuť, jedného som sfúkol revom z útesu a zbytok som len dookola stunoval chain lightningom.
No a samozrejme sa oplatí chodiť s followerom, bohužiaľ followeri nelevelujú, takže asi treba každých pár levelov najať iného (ich level je daný pri prvom najatí) alebo sa o to postarať cez konzolu.

btw, zdá sa mi to alebo questy pre Thieves Guild nie sú skoro vôbec o stealthe? V Oblivione bola pokuta od gildy ak som pri zlodejskom queste niekoho zabil...ale v Skyrime môže človek zabíjať všetko na dvoch nohách a nejaký stealth sa mi zdal takmer nemožný.

//no, práveže neprišiel, ale snáď ďalšie questy budú lepšie.
Napísať odpoveď