League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa PhYs0c »

k tomu gang/gank
je to odvodena skratka zo spojenia gang kill(ing) = gank
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Zdravim,

ja to este dlho nehram,len par dni.Vysvetli mi prosim vas,preco mi uz nefunguje IP boost?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

IP = Influence Points, za tie si mozes "nakupovat" runy, mastery page (6300), chapmionov.
Viac sa ti oplati XP boost (skôr leveluješ).
IP boost je fajn keď potrebuješ nejaké runy, nejakých hrdinov (runy sa oplatia až na TIER 3, tuším od lvl 25)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

IP boost plati len pri nejakej akcii a tusim ak si novy tak ho mas niekolkokrat, takisto plati kazdych 24 hodin jeden krat ako "first win of the day" ale ziskas ho len pri vyhranej hre, byva cez prazdniny a podobne, takisto ked mali vypadky serveru volakedy tak ako ospravedlnenie hracom dali ip boost napr 10 krat :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Dakujem vam za odpovede.XP boost ani runy nemam v plane kupovat,lebo mi to pride ako vyhadzovanie IP.Som len lvl 14,no mozno je to odomna odvazne,ale ak by mal niekto chut si so mnou zahrat,tak budem rad a priucim sa aspon nieco nove :) Hram na EU WEST a nick mam kevyn69.
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Tak runy sa neoplati jedine ak este nemas Tier 3 , pri najlepsich runach to uz vyhadzovanie IP nieje, takze je dobre ak ich este nekupujes :)
lekoklatik
VIP
VIP

@physoc: no IP boost si môžeš predsa aj kúpiť (za reálne peniaze) :P

@kevyn: Môžeš si ma pridať.
Na Weste som tuším lvl 12, ale som tam raz za čas.
nick: lek0klatik

Ja sa musím pochváliť, že sa mi konečne, prvý krát čo to hrám podarilo prelomiť hranicu 1400.
Mám 1418 a osvedčilo sa mi striedať Le blanc (jednoznačný top ap pre mňa), Annie (ak nie je na výber), Kassa (ale toho banujú non-stop), solo nasus, prípadne talon, support Janna, soraka alebo sona.
AD carry a Jungle nezvyknem, ale keď už tak ashe a lee sin.
Snáď to pôjde už len hore :P
A stávam sa zastáncom názoru, že i keď sú v teame lamy, ale snažia sa ako vedia, dá sa to vyhrať s maximálnym nasadením z našej strany. A demotivačné nadávky horším hráčom je to najhoršie čo môže byť. Nadávať sa môže v results :P (samozrejme nie vždy sa dá držať nervy na uzde)
Prílohy
Snap_2012.01.07_15h22m01s_001.png
Snap_2012.01.07_15h22m28s_002.png
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

lekoklatik pridal som si Ťa ok ? :) Hrám to krátko, ale lvl 26 :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

No pekne pekne,ale ja sa snazim naucim hrat za viacerych,pretoze za jedneho dvoch hrdinov by ma to nebavilo.Myslim si osobne,ze kazdy hrdina je svojim sposobom dobry a staci plne nasadenie troska rozumu aby mal kazdy clen teamu a nieje mozne prehrat.A ak uz prehrat,tak aspon stylom ,ze to je napinave do posledneho okamihu a nie,ze daju over ku mne noobov a proti mne skillerov..
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

leko: mozes len som mu vysvetloval preco mu uz nefunguje :D a podla mna sa IP boost neoplati, mozno ak to hras vkuse ale za RP si mozes kupit to co za IP takze..
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

PhYs0c napísal:leko: mozes len som mu vysvetloval preco mu uz nefunguje :D a podla mna sa IP boost neoplati, mozno ak to hras vkuse ale za RP si mozes kupit to co za IP takze..
runy si za RP nekupis, ak si chces rychlo nakupit runy a nemas IP, tak IP boost sa vzdy hodi :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

niekto kto si kupuje RP a nakupuje za nich herov co je najvacsia ciastka za IP tak IP na runy bude mat urcite :D ale ok mas pravdu :)
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Leko takéto obdobia som mal aj ja, to moje obdobe sa zastavilo na 1499 a ver mi že to čo príďe potom zato nestojí. LoLko už nadobro nehrám týžďeň a cítim sa oveľa lepšie. Dám takú malú radu. Keď začneš prehrávať, v ten deň sa nato proste vyser. po 2-3 prehrách to prestaň hrať a zapni až na ďalší deň. Pretože keď som hrával ranked, tak som buď 10 po sebe vyhral, alebo 10 po sebe prehral. Ale nikdy som nedokázal prestať hrať aj keď som prehrával....

Dúfam že si to pochopil :) veľa šťastia.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

no ja ked som hraval s jednym kamosom duo a prehrali sme 2-3 rankedy hry po sebe tak sme cely den potom hrali len normal a tam sme sa vobec nerozculovali aj ked sme mali super retardov v teame..
lekoklatik
VIP
VIP

Hej hej.
S tým počítam a poznám to.
Taktiež môžem potvrdiť Croven-ov príspevok, normal v 2jke a viac je úplne v pohode. Žiadny stres vačšinou.

Dúfam teda že sa vyšplhám vysoko. I keď teraz som hral doma na stolvom PC a tam to už bolo o inom, keď mi to v najdôležitejšej chvíli proste nesekne :)

//včera som si dal jednu a výhra, no snáď to bude pokračovať fajnovo :)
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja zas v rankede nemozem natrafit na nejaky schopny tim, hrajem len solo, no vzdy sa najde minimalne jeden, co to nafeedi, no a potom je to stale v postate 4v5...a cim nizsie elo tym je to len horsie...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Mne sa pacila hra,ked sme boli 4 proti 5 a dokazali sme ich porazit :)
lekoklatik
VIP
VIP

Tak práve som vyhral hru, kde sme mali už len inhib, žiadnu vežu, nikde a dokázali sme ich dostať.
Vždy sme im ukradli barona, vždy ma focusovali, bol som lb a zahral som veľmmi, veľmi zle, nuž tak som si postavil hourglass a bolo hotovo.
rank 1496 ^^
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

poradte ako hrat proti Shacovi, este som za neho nehral ale dost ma vytaca...

1. instant stealth - 99% sanca na zdrhnutie
2. tie boxy to uz neviem co za kkta to vymyslelo - dmg ako krava - neni az taky velky ale dost rychly a ktomu fear, a moze ich polozit kolko ? 5 naraz?
3. hadzaci neviem co, na vyssich lvloch to robi skoro 1/3 hp dmg....
4. halucinate - najvacsia kktina, okrem toho ze zdrhne, tak vycari kopiu s dost velkym dmgom...

pride mi to strasne OP, ci uz ako jungle, alebo aj v line... pretoze je tazko zabitelny kvoli 1 2 4 dokaze zdrhnut, a v pripade potreby moze zabit aj ked ma 1 hp...
- dalej mi pride neuveritelne velky dmg od neho, ci uz boxy, halucinate alebo to co hadze... a fakt pokial nemas 200magic resist tak je problem to prezit...

tento hero podla najviac vycnieva ako nebalancovana postava oproti ostatnym...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Shaco je otravny, ale je silny iba ak ho nafeedis v early game. Je to jeho najsilnejsia faza hry, ale ak v nej zlyha, alebo je tvoj tim opatrny tak je potom v mid a late game slabucky.

Odpovedou na neho v late je samozrejme oracle. Odpovedou v early su wardy a opatrnost. Samozrejme ked vies ze mas proti sebe AP shaca tak nelezies do krikov kde dava boxy. Celkovo AP shaco je v late slaby a AD shaco je silny len ked mal dobry zaciatok.
Napísať odpoveď