Ukladanie suborov:)
Ukladanie suborov:)
Dobry den mam taky problem,ze ked idem ukladat nieco ci uz obrazok alebo register vzdy mi ukaze,ze subor je neplatny alebo,ze tam niesu vobec ziadne subory a vobec sa to neda ulozit.Vcera mi to este islo dnes uz nie.. Nemam ziaden virus lebo som preskumal s Nortonom uz 4 krat.Stretli ste sa niekedy s tymto problemom? Ako ste ho riesili??
Re: Ukladanie suborov:)
1. Spusti počítač v núdzovom režime (pri štarte PC stláčaj klávesu F5 alebo F8, následne vyber núdzový režim). Otvor príkazový riadok Ako správca a použi príkaz sfc /scannow. Počkaj kým skenovanie prebehne až dokonca.
2. Skús použiť automatickú diagnostiku a opravu problémov zo súbormi alebo priečinkami: http://support.microsoft.com/mats/windo ... lder_diag/
3. Preskenuj počítač radšej Eset Online Scannerom + Malwarebytes' Anti-Malware
2. Skús použiť automatickú diagnostiku a opravu problémov zo súbormi alebo priečinkami: http://support.microsoft.com/mats/windo ... lder_diag/
3. Preskenuj počítač radšej Eset Online Scannerom + Malwarebytes' Anti-Malware
Dakujem Dunco a chcem sa este opytat,ak mam slavu baterku-10percent tak vzdy sa mi vytiahlo take okienko vytahovacie,ze je slaba baterka
Posledny tyzden mi to vobec neukazuje a pocitac mi len vypne.Mam Vistu 32..
viete mi niekto poradit,? 
pichni ho do zasuvky
Heh
:D Ale prosim poradte mi 
Štart » Ovládací panel » Hardware a zvuk » Možnosti napájania » Zmeniť nastavenia schémy (vyber tú, ktorú používaš) » Zmeniť pokročilé nastavenia napájania » Batéria a tu si nastav ako potrebuješ "Oznámenie o nízkom stave batérie" a "Akcia pri nízkom stave batérie".
A btw, môj nick nie je Denco
A btw, môj nick nie je Denco
Denco ty si poklad! Niet teba ta toto forum zanikne..

To zas nie, je tu veľa skúsených, aj skúsenejších ako ja
Ale vďaka za poklonu 
Inak vyriešil to s tým ukladaním súboru alebo nie? (Ak áno, ktorým postupom?)
Inak vyriešil to s tým ukladaním súboru alebo nie? (Ak áno, ktorým postupom?)
Tak prv som skusal 3 a 2 vobec nic ... A nakoniec som to vyskusal tym 1 a uz vsetko v poriadku dakujem