WWE 12

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kostickar
Expert
Expert

WWE 12

Príspevok od používateľa kostickar »

Jedna sa o zaujimavu hru, lepsiu podla mna ako jej predchodcovia. Hru hravam na konzela od nintenda.
Avsak narazil som na jeden problem pri hrani ROAD TO WRESTLEMANIA- konkretne v miestem respektive v kapitole, kde sa kona elimination chamber- Ja- rysavy ir- na meno si neviem spomenut VS John cena..suboj v klietke..v kazdom rohu dalsi zapasnici..problem je v tom ze to neviem prejst..porazit sa Cena neda a ked vijde z klietky MIZ tak je to tiez zaujimave..pise mi nejaky popis potom co treba urobit ale nedari sa mi. Ked uz z klietky vijde stvrty kus hra automaticky skonci s napisom PREHRA.
Ak to niekto presiel a je jedno na akej konzole bol by som velmi rad za postrehy co treba urobit, aby som postupil do dalsieho kola. Skusal som tam uz vsetko mozne
Nitran95
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: WWE 12

Príspevok od používateľa Nitran95 »

ked vyde MIZ tak ho musis bit a knockautovat ho skor ako vyde 4 ...
kostickar
Expert
Expert

takze najskor sa len tak akoze bijem s cenom a cakam kym vinde miz..a ked vinde tak sa sustredit iba nanho a toho bit..a to sa mi nikdy nepodari v tak kratkom case..potom ked vinde 4ti..tak zase to iste? bit jeho?

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 9:27)
este jedna otazka..ako chytim supera tak aby som s nim potom mohol chodit po ringu respektive si ho polozil na stol? Mam teraz taky zapas ze pravdepodobne ho musim zmlatit polozit si ho na stol a z rohu ringu skocit nan...triple h vs jack swager..
Nitran95
Expert
Expert

kostickar napísal:takze najskor sa len tak akoze bijem s cenom a cakam kym vinde miz..a ked vinde tak sa sustredit iba nanho a toho bit..a to sa mi nikdy nepodari v tak kratkom case..potom ked vinde 4ti..tak zase to iste? bit jeho?

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 9:27)
este jedna otazka..ako chytim supera tak aby som s nim potom mohol chodit po ringu respektive si ho polozil na stol? Mam teraz taky zapas ze pravdepodobne ho musim zmlatit polozit si ho na stol a z rohu ringu skocit nan...triple h vs jack swager..

nato ako ho polozit na stol som neprisiel ... ale ked ho opres o roh tak sa da zlomit stol ked sa rozbehnes a narazis donho, da sa zlomit aj ked je normalne postaveny a ty ho neako trafis ,plati aj ked zlomis stol komentatorov(na ten sa da polozit super) alebo sa da aj ked je polozeny pod ringom a ty supera vyhodis z ringu ...
kostickar
Expert
Expert

a na ten komentatorov ho ako polozim? ktore tlkacitko mam stlacit..hram to na wii
Nitran95
Expert
Expert

kostickar napísal:a na ten komentatorov ho ako polozim? ktore tlkacitko mam stlacit..hram to na wii
to ktorym ho posles napr o lana, do rohu ... neviem ktore je to na wii
Napísať odpoveď