otazky -ventilator

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dark158
Medium Expert
Medium Expert

otazky -ventilator

Príspevok od používateľa Dark158 »

mam v pc ventilator ktory by sa mal pri vyssiej teplote /zatazeni automaticky zapat
chcel by som sa spytat kde kupim taky ventielator ako je tento aby sa nasadzoval na tlke humicky tak ako nizsie na obrazku
a či je možne že nefunguje prepajaci kabel? a este jedna otazka resetol som bios tak sa chcem spytat ako nastavim aby sa ventilator automaticky zapol
fotky
//obrázky do prílohy
Prílohy
1.jpg
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: otazky -ventilator

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Je to Arctic 80mm. Vážne super ventilátor. Lacný a tichý.
Tu ho máš: http://www.alza.sk/arctic-fan-8-pro-tc-d135624.htm
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak tak. Ventilátor fajnový. V otcovej skrinke mám jeho 120mm verziu. No trochu hučal tak som odstrihol tu mriežku v zadu a je ticho :D
Dark158
Medium Expert
Medium Expert

ventilator ide al iba ked niej na pdlzovaku neviem ci je predlzovak zly alebo co pc som dosta cez kamarata a vravel ze to funguje takk ze ked bude pc processor zatazeni tak sa automticky zapne len neviewm ci je ten predlzocaci kabel zly alebo je to dakde v biose prestavene neviete mi poradit
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ventilator sa toci vzdy len zvysuje alebo znizuje otacky nic viac takze ten kabel je zly a kamos hovori kraviny ;)
Vantilatory sa same nevypinaju.

Pozi sa ci na nom mas 4pin konektor alebo len 3pin. Ak mas 4 pin tak ho pichni do 4 pinoveho a mozes v biose nastavovat. Inac rucne regulovat.
Dark158
Medium Expert
Medium Expert

Michaelo aha .....ventilatro je 4pinovi a predlzovaci kabel je tamk de sa zapaj a ventilator samozrejme 4pinovi ale co ide na zakladnu dosku ten konec je trojpinovi (da sa taky kabel niekde kupit ze na jednej strane je taky na druhej taky ?)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jo predlzovacie kable mas takmer vzdy na jednom konci so 4 pinovym vstupom ale funguju len 3 piny. Ak chces aby fungoval ako ma tak ho zapoj bez predlzovacieho kabla niekde do dosky kde mas 4 piny. Ale nie tam kde pise CPU_FAN ;) bud na CHAS_FAN1 alebo CHAS_FAN2 podla toho co mas blizsie a v biose ho nastavis bud na Silent, Turbo a podobne. A regulovat sa da aj cez programy.
Napísať odpoveď