Nespustí mi hru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Nespustí mi hru

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím, keď chcem spustiť hru METRO 2033, vypíše mi toto...neviem, čo mám robiť :(. Prosím help niekto...
Prílohy
metro2033.PNG
balthier
Light Professional
Light Professional

Re: Nespustí mi hru

Príspevok od používateľa balthier »

aku mas grafiku?
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Napis typ grafickej karty. Toto hlasenie znamena, ze hra nie je kompatibilna s danou grafickou kartou, napr. s mobilnou intelackou vga.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozno len nema nainstalovane ovladace na grafiku, kym nenapise model, nebudeme vediet
Sp!rit
Star
Star

Tak píše mi, že mám grafiku Intel HD Graphics Family keď si dám vlastnosti PC, neukazuje, že mám Radeon HD 6770M. Ale kupoval som notebook s tým, že grafika je Radeon HD 6770M...prečo mi ukazuje aj to, aj to? Trochu tomu nechápem..dole sa mi dalo vybrať medzi týmito dvomi, urobil som screeny oboch..

A inak od notebooku som čakal trochu viac, na to, koľko stál a aké sú parametre...nerozbehám hry tak, ako som si predstavoval :/ A zdá sa mi, že nezvláda viac vecí naraz robiť, ako by mal. Mrznú okná, keď ich otvorím viac...Napr. keď inštalujem niečo a otvorím napr. internetový prehliadač, tak mi vyjde z reprákov neidentifikovateľný zvuk...niečo ako zavŕzganie.
Prílohy
11111111.PNG
2222222222.PNG
j@ro
Star
Star

Mas prepinatelne grafiky (Intel a AMD Radeon). Tusim, ze prepinanie sa aktivuje az instalaciou ovladaca - tu je. Teraz bezi iba Intelacka vga, a preto aj ta hlaska. :wink:

/edit je potrebny hybridny ovladac
Sp!rit
Star
Star

Presne tento ovládač som chcel minule nainštalovať...lenže mi vypíše, že môj grafický adaptér nie je podporovaný a mám kontaktovať výrobcu notebooku...:( To bude asi tým, že chce stiahnuť ovládače pre tú Intelku a nie pre Radeon-ku, preto aj píše, že (tá Intel) nie je podporovaná, keďže to nie je ATI...

Takže ten pre mňa nepostačujúci výkon (aký som očával) je skrytý v tomto? Že nemám nastavenú ako hlavnú tú Radeon-ku?
Prílohy
3333333.PNG
j@ro
Star
Star

Zistil som, ze v biose by si mal mat moznost nastavenia priority kariet. Bud tam nastav trvalo Radeonku a nahod odporucany catalyst alebo stiahni hybridny ovladac zo stranky vyrobcu notebooku, ktory aktivuje prepinanie kariet.
Sp!rit
Star
Star

j@ro napísal:Zistil som, ze v biose by si mal mat moznost nastavenia priority kariet. Bud tam nastav trvalo Radeonku a nahod odporucany catalyst alebo stiahni hybridny ovladac zo stranky vyrobcu notebooku, ktory aktivuje prepinanie kariet.
No v Biose robiť neviem a k tomu ovládaču - fakt sa neviem vyznať na tej stránke, sakra, po anglicky viem, ale nie až tak dobre aby som sa tam vedel vyznať.
Tu je to:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ct=5206276
j@ro
Star
Star

Napis sem presny typ notebooku alebo priamo hladaj na http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
Sp!rit
Star
Star

HP Pavilion dv6-6b90ec Dark Umber

No mal by to byť ten link, čo som poslal, ale neviem isto.
redbull1711
Novice
Novice

Príspevok od používateľa redbull1711 »

no takze mam ten isty notebook a graficku mal som ten isty problem treba prehodit graficku v biose na radeon 6770 urobis to tak ze restartujes notas zmagnes viac krat esc pri spustani notbooku tam ti vyhodi tabulku medzi nimi bude aj bios tak das bios a zmenis tam tu grafiku za par sekund to mas :)
:wink:
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

Ja mám podobný problém mám notebok Asus K50ab a tiež tam mám dve grafiky:Ati hd 4570 a Intel -integrovanu.Neviete ako sa to v biose dá prepnúť na grafiku Ati??dakujem
Sp!rit
Star
Star

Síce sa vraciam k starej téme, ale nevadí. Dá sa to v Biose nastaviť tak, aby som to mal pôvodne - aby som mal nastavené obidve a nie len tú Radeonku?
Napísať odpoveď