Zdar rad by som sa opytal aky najlepsi hardware mozne zakupit k doske Asus M4A77TD Pro http://imageshack.us/f/337/beznzvuwj.jpg/ lebo rad by som si zahral hru Battlefield 3 na Ultra nastaveni a potrebujem vediet ci je moja doska dostacujuca , alebo budem musiet zakupit novu
MAM:
M4A77TD Pro
4GB DDR3 1333 (v plane zakupit dalsich 4GB)
AMD Phenom II X6 1055T sixcore 2,8GHz (o/c na 3,7GHz)
GTS 250 1GB DDR3 (aku najlepsiu grafiku mozem zakupit)
Ak sa tu uz podobna tema nachadza , alebo som ju zle umiestnil predom sa ospravedlnujem.
Zakladna doska Asus M4A77TD Pro
-
vikko78
Medium Professional
Re: Zakladna doska Asus M4A77TD Pro
tak grafu môžeš kúpiť hocijakú, len budeš limitovaný zdrojom, ktorý si ale neuviedol. Na BF3 na ultra high na 1920x1080p ti bude dostačovať aj gtx560ti....
To je ten problem...... V papieroch od PC to uvedene nieje , a jedinny sposob ako to zistit je zhodit bocny kryt , a to si kvoli zarucnej nalepke dovolit nemozem.... Ale to je ten najmensi problem kedze do 50 eur zozeniem adekvatny zdroj....A ta GTX560ti nieje premna dostacujuca , pretoze 45-60 fps premna pre hru dostacujuce nieje.. Ale ak tvrdis ze na moju motherboard pojde hocijaka graficka karta , tak 580GTX to isti. A dakujem za odpoved.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Gigabyte GTX580 Super Overclock + pretaktovať + kvalitný 700W+ zdroj. Kvalitne značky: Seasonic, Corsair možno enermax.
Ked chces PC ubgradovat, musis bocnicu aj s nalepkami zhodit tak ci tak, a ked velmi nechces, chod do obchodu kde si kupoval, a oni ti bocnicu zhodia, pozru co tam je a nahodia nazad a opat zalepia. Samozrejme, zadarmo to nebude (aspon vacsinou)